2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
نه آنا جون دکترم میگه مهم نیست دوتادکتر قبلیم هم می گفتن مهم نیست😐 ولی من خودم  توی تغذیه خی ...

دکتر غدد برو من حتی مکملم توصیه نمیکنم سر خود بخورین چه برسه به متفورمين..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من درمورد مراحل آی یو آی وسایز فولی اصلا اطلاعات ندارم و فقط میتونم برات دعا کنم ان شاء الله ب ...

ممنون و همچنینین شما دوست عزیز

نفسی عزیز و تمام دوستان اینجا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانمی منم قبل از انتقال قرص لویتود داشتم،همون ال دی هست اسمش فرق میکنه فکر کنم،قرصای زرد رنگ هرمونی ...

آهان پس ال دی هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانمها و انا جوونـ

من امروز سونو ضخامت رحم شدم ماههای قبل اندومترم هشت بود اما این ماه که دارو استفاده کردم نمیدونم چرا کم شده بود کمتر از هفت بود دکترم خیلی راضی نبود ولی بهم یه ژل داد که به هزار دردسر پیدا کردم گفت بزن به بازوت موثره ، من الان خیلی نگرانم که نکنه کم باشه ضخامتم 😢😢😢

زنگ زدم مرکزگاندی گفتن اگه سه خطی بوده خوبه بیا چهارشنبه ، به دکترم گفتم سه خطی بود فکرکنم الکی گفت اره😥😥 اصلا سه خطی یعنی چی؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام آنا جون و دوستان  من ج.اب آزمايشهاي ايمني رو گرفتم يك فاكتور بنام پلاسما homocystein عددش ...

عزیزم روز قبل گوشت نخورده بودی؟؟؟؟ 

پایین بودن هموسیستئین موردی نداره ولی در کل ظاهرا خوردن گوشت پایین‌تر نشونش میده..... 

دوستان ؟از الهامی جون و بهاران جون چخبر ؟وقت آزشون نرسیده؟ 

فردا از دارن

براشون دعا کنیم مثبت بشن انشاله ........

من از ته قلب با تمام وجودم  از خدا میخوام الهام مثبت بشه

خدایی نکرده خدای نکرده اگر منفی شدن خدا کنه اذیت نشن......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان،به یاری خدا فردا انتقال جنین دارم خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم،امروز رفتم امامزاده صالح ، ...

به سلامتی مامان فروردین..... 

پیشاپیش مبارک..... 

ممنون عزیزم دکتر ب ای 27بهمن نوبت داده چک بشه تا اون موقع باید کارخاصی کرد البته خودش میگه هنوز 10تا ...

منظور از رسیدگی برا بعد زایمان سه عزیزم..... 

خورد و خوراکش روتین و عادی باشه مناسب طبع و ذایقش..... 

فقط قاعده آور نخوره و چیزای سالم بخوره همین..... 

آبم زیاد بخوره..... 

یه بندم نخوابه و هر از گاهی به دوری بزنه لااقل..... 

درسته ممنون اناجون..حالاتوکل بخدا من انتقال میدم انشاالله ک هیچ.مشکلی ندارم

انشالله که مامانی عزیزم...... 

سلام من انتقال جنین داشتم امروز دو هفته از انتقالم میگذره و رفتم آزمایش بتا دادم و بتا ۲بود متاسفانه ...

عزیزم خیلی متاسفم..... 

امیدوارم به زودی با معجزش دلت آروم بگیره..... 

عزیزم والا بررسی‌های تکمیلی و انجام بده اگه ندادی..... 

انشالله هر مانعی سر راهه از سر راه مادر شدنت کنار بره..... 

دکترم والا نمیدونم کی برات میتونه خوب باشه..... 

وهله اول بهتره دکتری باشه که همه چیو بررسی کنه و برات سنگ تموم بذاره بعدشم بتونی ارتباط خوبی باهاش داشته باشی.... 

عزیزم روز قبل گوشت نخورده بودی؟؟؟؟  پایین بودن هموسیستئین موردی نداره ولی در کل ظاهرا خوردن گو ...

خیلی اختلاف داره با کف رنج 

روز قبلش ماهی خورده بودم دقیق یادمه چون تازه برامون اورده بودن از شمال یکیشو نگذاشتم فریزر درستش کردم

اونجا از دکتره ازمایشگاهم پرسیدم گفت بالا بودنش ممکنه باعث سقط بشه پایین بودنش ربطی به سقط ... نداره و ممکنه از نظر دکترت اصلا بی اهمیت باشه پایین بودنش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

خانومها من خیلی نگرانم اخه چرا با این همه استرادیول ضخامتم بالا نرفت😭😭😭😭😭

چهارشنبه انتقال دارم ممکنه تا چهارشنبه بالا بره😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊