2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان،به یاری خدا فردا انتقال جنین دارم خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم،امروز رفتم امامزاده صالح ، ...

سلام عزیزم انشالله همه چی به لطف خدا بخوبی پیش میره و دوهفته بعد بایه بتای عالی میای و جشن میگیریمممممم♥️♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم به کجا زنگ میزنید؟02123519شمارش اینه،همیشه جواب میدن از ساعت۸صبح تا۱،۲ظهر پاسخگوهستن ، ف ...

به همین شماره از نه تا 2زنگ زدم

بعد شماره 6میزنم

مرسی عزیزم پس من منتظرم

دوستای گلم تو پست قبلیم فقط واسه ی خودم التماس دعا داشتم،حواسم نبود مونیکا جون ونفسی عزیزم هم فردا ا ...

فدات مهربونم انشاءلله جشن مامان شدنمون رو سه تایی باهم.میگیرم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم انشالله همه چی به لطف خدا بخوبی پیش میره و دوهفته بعد بایه بتای عالی میای و جشن میگیریممم ...

ممنون گلم،ان شاءلله خبر مامان شدن خودتو بشنوم🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه

متاسفانه بارداری من خارج از رحم بود و خوشبختانه کارم به جراحی نکشید و با آمپول متوتروکسات بتام داره میاد پایین.

الان یک ماه بیشتره که خونریزی و لکه بینی دارم دکترم گفت تا بتات صفر بشه ادامه داره .کسی تجربه ی منو داشته؟

فدات عزیزم،آره خیلی آروم شدم سر راهم یه جفت جوراب واسه جوجه یخیم خریدم😍😍

اخ اخ که چقدر من به خرید جوراب برای نی نی قبل از اومدنش اعتقاد دارم. انشالله به امید خدا به زودی  نی نی میاد که جورابشو بپوشه. ای جانم نی نی😍😍😍

س بخاطر سرماخوردگی و تجویز دکتر..... امپولی که تقلبی وارد بازار شده بوده سبب تشنج  دختر بی زبو ...

اي واي عزيز دلم ، خيلي ناراحت شدم ، ان شا الله كه خدا به مادرش صبر بده و خيلي زود يك ني ني ناز . 😢😢😢

آره آنا جون من همش نگران از دست دادن تخمدانام بودم قبل عمل تو سالن انتظار اومد بهم گفت زینب جان نگرا ...

خدا حفظش کنه و این اخلاق و وجدانش رو هیچی ازش نگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا همراهت. من تا حالا امامزاده صالح نرفتم اما ده سال پیش خوابشو دیدم😂

حتما تهران اومدي برو ، من هم الان ٣ سالي هست نرفتم ولي دانشجو كه بودم با دوستام خيلي ميرفتم ، آخرين بار هم با همون دوستان دانشگاه اونجا جمع شديم و بعد هم رفتيم دربند . 

سلام عزيزم  چند بار جنين اهدايي گذاشتي و نگرفته ؟ خب جنين اهدايي هم مثل جنين عادي خودمون تو هر ...

دقیقا درستش همینه که مشکل من و تو نداریم..... 

ولی وقتی یکی از طرفین من و تو بیاره یه کم آه رو برا خودشون و هدفشون سخت میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی هردوتاشو مشکل داشتی؟ 

بله هر دو رو داشتم مشکلمم تقریبا زیاد بود....