2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
برا قندت هیچ کاری نکرده؟؟؟؟  

نه آنا جون دکترم میگه مهم نیست

دوتادکتر قبلیم هم می گفتن مهم نیست😐

ولی من خودم  توی تغذیه خیییلی رعایت می کنم

به نظرت خودم متفورمین بخورم؟یا برم دکتر غدد؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه يه سوال با اينكه چندبار انتقال دادم ولي يادم نمياد دومين پريود بعداز منفي شدن انتقال ، پريود دوم ...

سلام منم ۱۷ دی انتقالم منفی شد ۲۲ دی پریود شدم همسرم آزو اسپرمه اگه ۲۲ پریود نشم که به احتمال زیاد نمیشم چون پلی کیستیکم آمپول پروژسترون میزنم تا پری بیاد 

ولی شما اول باید بیبی چک بزنی انشاءلله که مثبته خدایی نکرده جوابش ..... بود باید بری پیش دکترت تا دارو بهت بده 😙

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل من من 5 روز پیش خراش داشتم قرص لویتود هم شبی یکی میخوردم امشب که چهارتا از قرصم باقی ...

خانمی منم قبل از انتقال قرص لویتود داشتم،همون ال دی هست اسمش فرق میکنه فکر کنم،قرصای زرد رنگ هرمونی هست ولی سفیدا هرمونی نیست،منم چندتا از سفیدا مونده بود پریود شدم 

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

مامان سبحان عزیزم،الان دو سه روز از پیاما عقبم نمیدونم چیکار کردی،گلم اصلا نگران نباش،انشاالله که هیچ مسئله ای نیست،من ریسکم ۱ به ۱۹۰ بود، بیشتر درصد این ریسک به سن بالای ۳۰ سال مربوط میشه ، همون سل فری بدی خیلی خوبه اابته هزینش بالاست ولی فدای سر خودتو نی نیت،اصلا من که احتمال میدم ریسک همه رو بالا میدن که همه مجبور شن کلی پول سل فری رو بدن،انشاالله که این مرحله رو هم با خیال راحت طی میکنی،به حق حضرت زهرا سلام الله علیها

ترک انا من قرص لویتود میخوردم یهفته پیش خراش داشتم الان چهارعدد از قرصم مونده تموم بشه حس میکنم دارم ...

مثل ال دی هست؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کتریوتایپ چیه آنا جون؟!

عزیزم آز خونه و احیانا اگه مشکل کروموزومی داشته باشین تا حدیشو نشون میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از لطفت .انشالله قسمت همه منتظرا .دعاکن بسلامت بیاد پیشمون

شک نکن.... 

توکل کن به خدا انشالله باید حسابی به خواهرت برسی.... 

آخه لامصب یکی دو تا نیست که... کلا تو ایران اینجوریه خودت باید کارها و تحقیقات و داروها و همه و همه ...

انصافا آخرش بوده...... 

خیلی زور داره واقعا..... 

میگم من همونم که گفتم تیروئیدم 4.28 بود با مصرف دارو تو یکماه اومد 0.5 ودکتر غدد گفت باید قرصمو ادام ...

عزیزم احتیاطا به دکترت زنگ بزن بگو..... 

نیاز باشه میری بررسی کنه..... 

سلام خانوماي گل ببخشيد ي سوال دارم اگه هروقت دوس داشته باشيم بريم بهداشت صداقلب گوش بديم برابچه ضررد ...

عزیزم خوب زودتر که نمیتونی بعد بیست حالا اگه مهارت داشته باشن میتونی بری اما کلا زیاده روی نکن.....