2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
حالا دکتر عمومی فامیلمون هس گفتن.گفت کمبود داری دوهفته ای ی ویتامین دی 50000بخور..بنظرت حالا بخورم ا ...

قرص نه

آمپول فقط

تا لانه گزینی جنین به ویتامین دی احتیاج نداره بعدش مهمِ تا اون موقع حتما اثر میکنه

من هم باید هم پرولاکتین و ویتامین دی رو مجدد چک کنم

البته مولتی ویتامین میخورم ولی باز چک میکنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من هم دولتی میرم  و واقعا نسبت به این رقم هایی که بچه ها میگن هزینه ها ناچیز هست البته پول دار ...

میشه بگی کجا میری ک میگین دولتیه و هزینش کمه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از مامانای جدیدمون،  رعدوبرق جون فقط یه جنین داشت با همون هم مامان شده ،ان شاالله این روز ...

ممنونم عزيز دلم

خدا خيرت بده خيلي بهم اميد دادي انشالله مال منم با موفقيت بشه

انشالله كه خداوند مراد دلت رو بده عزيزم

منم ده روزه انتقال دادم،برا شما روز چندم آزمایش نوشتن،علائم خاصی داری؟

واسه من ۲۱😄اما خیلی دیره اون موقع علائمی ندارم،شماچی؟سه روزه بودن جنینات؟چندم زده براشمارو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من هم دولتی میرم  و واقعا نسبت به این رقم هایی که بچه ها میگن هزینه ها ناچیز هست البته پول دار ...

عزیزم من.شیرازم ..بیمارستان خودش تعرفه دولتی داشت و واس فرزند اول ب هر کسی دفترچه بیمه داشت تخفیف میداد..خدا خیرشون بده واقعا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کسی تا حالا بتاش بالا رفته؟

افسون جان توکل به خدا

غیر از دعا کردن کاری از دستم بر نمیاد

قرص نه آمپول فقط تا لانه گزینی جنین به ویتامین دی احتیاج نداره بعدش مهمِ تا اون موقع حتما اثر میکن ...

اره حتما خودت همه چی روچک کن دکترا ک حواسشون نیس ماها باید خودمون فکر باشیم..من پرولاکتینو 1ماه قبل چک کردم دیگه اصلا حواسم ب ویتامین دی نبود.این اخرکاری یادم.امد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واسه من ۲۱😄اما خیلی دیره اون موقع علائمی ندارم،شماچی؟سه روزه بودن جنینات؟چندم زده براشمارو

برا منم 21نوشته آزمایش آره خیلی دیره،نه جنینام بلاست بودن،علائم هم یکم سینه درد بعضی وقتا هم شکمم درد میکنه

برا منم 21نوشته آزمایش آره خیلی دیره،نه جنینام بلاست بودن،علائم هم یکم سینه درد بعضی وقتا هم شکمم در ...

من اصلا به هیچی توجه نمیکنم،سینه هام دوروز بود سفت و نوکش دردناک بود امروز خوب شدن به حالت اول،شکمم ک چون سرماخوردم و سرفه میکنم تیر میکشه بعدش خیلی بده برا سرفمم نمیدونم چیکارکنم😕 غفط ابلیمو عسل برا سرفمم میخورم

سلام خانما   ببخشید سوال داشتم من پلی کیستیکم میخام لاپاراسکوپی کنم تیر ماه ای وی اف داشتم که ...

عمل لاپراسکوپی اگر با دکتر خوبی (تخصص و تجربه) انجام بشه خیلی تو روند باردار شدنتون تاثیر میذاره

نمیدونم دقیقا چیکار میخوان بکنن

آندومتریوز داری یا فقط مربوط به تخمک هاست....

اما هر چی که هست معمولا موفقیت آمیز بوده

آنا جان آندومتریوز داشت بعد عمل و ۲بار منفی شدن خدا رو شکر مثبت شد و گل پسرش هم طبیعی بار دار شد.

پس جوابتون بله هست عمل خوبیِ 

اما قبلش چند تا دکتر خوب ویزیت بشید و نظرات شون رو راجع به این کار بپرسید و تصمیم درست بگیرید.

موفق باشی 🌺

برا منم 21نوشته آزمایش آره خیلی دیره،نه جنینام بلاست بودن،علائم هم یکم سینه درد بعضی وقتا هم شکمم در ...

لکی چیزی داشتی؟

عمل لاپراسکوپی اگر با دکتر خوبی (تخصص و تجربه) انجام بشه خیلی تو روند باردار شدنتون تاثیر میذاره نم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت نه اندو متریوز ندارم لاپارا کیستای تخمدانمو بر میداره چون پلی کیستیک شدیدم تخمکای با کیفیت ندارم ریزن و کوچیک مشکل تخمدانامه

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
دوستان لازمه قبل انتقال ازمایش ایمنی و انعقادی داد؟ کیا دادن و برای چیه؟ 

مثلا من بعد دو تا منفی برام دکترم نوشت هم مشکل انعقادی رو شد هم ایمنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اصلا به هیچی توجه نمیکنم،سینه هام دوروز بود سفت و نوکش دردناک بود امروز خوب شدن به حالت اول،شکمم ...

آره منم زیاد توجه نمی کنم چون ممکنه بخاطر داروها هم باشه،توکل بخدا ان شاالله که هممون نتیجه بگیرم،سرماخوردگیتم ان شاالله زودتر خوب میشه