2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید کجا رفتین ک دولتی بود و هزینه زیادی نداشت؟مثلا چقدر شد ؟

عزیزم.من شیرازم هزینه پانکچر ک انتقال باهم زیر 2تمن میشه البت بدون داروها دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا prpشدی؟ 

خودم خواستم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم کجا رفتین من اونروز زنگ زدم امام خمینی ساری سه تومن پانکچر و یک تومن انتقال و داروها رو خودمون ...

گلم من شیرازم ک 2تمن پانکچربود ک 1250پس دادن بهم انتقال هم زبر 500تمن 

عزیزم.من امروزپی ار پی انجام دادم قرارشد برات بگم..اول ازداروخونه کیتشو خریدم رفتم ازمایشگاه خونمو گ ...

عزیزم باامپول ب داخل رحم تزریق کردن؟؟منم بایدانجام بدم ولی میترسم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم باامپول ب داخل رحم تزریق کردن؟؟منم بایدانجام بدم ولی میترسم

اره داخل ی سرنگ هس. ..اسپوکولم میذارن اول و یکم.شستشو داد بعد تزریق کرد..نترس بابا همه میگفتن چیزی نیس..بدن من بد درده عزیزم

راستی تارا_777#   رنج ازمایش پارسالت چند بوده.......باید بیاد تو رنج

رنج ازمایشگاه ۱۰ تا ۱۵۰ بوده و مال ۸

بعد دکتر پارسالم میگفت چیز مهمی نیست دانشمندنا!!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم.من امروزپی ار پی انجام دادم قرارشد برات بگم..اول ازداروخونه کیتشو خریدم رفتم ازمایشگاه خونمو گ ...

منم خيلي اذيت شدم سر پي ار پي 

واقعا پدرم درومد 

بمن گف رحمت ي پيچ داره 

واي يادش ميفتم حالم بد مبشه 😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه ها تو روخدا هر کی نیدونه سذیع جوابم.بده من انروز ازمایش ویتامین دی دادم امده پاین  18/5بود پسفردا هم.انتقالمه. امپول بزنم یعنی تا روز انتقال میره بالا؟ای خدا از دست این دکترا..ک نمیگن باز چک.کنید..اینم من خودم رفتم.چک کردم

اره داخل ی سرنگ هس. ..اسپوکولم میذارن اول و یکم.شستشو داد بعد تزریق کرد..نترس بابا همه میگفتن چیزی ن ...

منم بددردم والا،چقدبلاودردوبایدتحمل کنیم اخرشم همش منفی،ای خداکی میخوای ب دادمابرسی اخه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها تو روخدا هر کی نیدونه سذیع جوابم.بده من انروز ازمایش ویتامین دی دادم امده پاین  18/5بود ...

دقیقا عین من، الان زنگ زدم به منشی، میگه دکتر یادش رفته، خودت برو آزمايش بده، بعد تعجب کرده میگه امپول ویتامین دی نداشتی قبل پانکچر، بهش گفتم نه