2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه آهن مکمل بهت ندادن؟7 که خیلی کمه

اصلا از من تست فریتین نگرفتن اتفاقی امروز دیدم با یک خانمی در موردش حرف میزنن گفتم واسم بنویسن آزمایش بدم

پارسال دادم ۷ بود دکتر پارسالم گفت مهم نیست چون ازمایش cbc  خوب بود

چند ماهه ب کمپلکس میخورم تاثیری داشته یعنی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

فرتین آهن خون هست و جز اساسی خون هست.... 

مثلا الان فرتین شوهرم من حدود 400 هست

و پسرم 40😉 هر دو اچ بی شون عالیه...  اما این فاکتور مشکل دارن😅

به یکیش باید گوشت فراون بدم به ان یکی نباید بدم تازه با غذاها هم چای بدم

به پسرم فیفول دکتر داده.......

انشاله برای شما بالا رفته باشه برای انتقال نمیدونم چطور باید باشه🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خواهرای گل. چون مدتیه سردرد اومده سراغم کمتر گوشی میگیرم دست برای نت گردی.......الانم خیلی پست ...

مریم جون. انشاءلله ک سردردت بهتر شه. من دوشنبه انتقال دارم عزیزم پسفردا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله که بسلامتی انجام بشه و بعدش یه بارداری عالی رو تجربه کنی ممنون که خبر میدی😍🌺

عزیزم.من امروزپی ار پی انجام دادم قرارشد برات بگم..اول ازداروخونه کیتشو خریدم رفتم ازمایشگاه خونمو گرفتن تقریبا نیم ساعتی طول کشید ک برام اماده کردن ..بردم دکتر مثل ای یو.ای بود انگار برام تزریق کرد برامن دردناک بود  دکتر گفت دهانه رحمت ی کم کجه  واس همین اذیت میشی ولی ی خانم بامن بود خیلی راحت انجام داد و دردش نگرفت..بهم هم گفتن دیگه امشب ن ز دی ک ی نداشته باش و چیزسنگین بلند نکن و حمام نرو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فقط یک بار هزینه ای وی اف رو میده  ۲بار ای یو ای حدودا ۶۰درصد پرداخت میکنه اما عمل ها و ... ...

حالا من ای وی اف رو رفتم.جای دولتی واقعا هزینه زبادی برام.نیفتاده فک.نکنم ارزش پس گرفتنشو از بیمه داشته باشه..چون خوددبیمارستان هم تخفیف داد بهمون

حالا من ای وی اف رو رفتم.جای دولتی واقعا هزینه زبادی برام.نیفتاده فک.نکنم ارزش پس گرفتنشو از بیمه دا ...

میشه بگید کجا رفتین ک دولتی بود و هزینه زیادی نداشت؟مثلا چقدر شد ؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
حالا من ای وی اف رو رفتم.جای دولتی واقعا هزینه زبادی برام.نیفتاده فک.نکنم ارزش پس گرفتنشو از بیمه دا ...

عزیزم کجا رفتین من اونروز زنگ زدم امام خمینی ساری سه تومن پانکچر و یک تومن انتقال و داروها رو خودمون باید بدیم فرقش با حضرت مریم ساری که خصوصی 1/850/۰00 تومن بود