2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
من دماغم و لبم گنده شده، البته لبم خشکی زده، ترک ترک خورده، شاید برای اون گنده به نظر میرسه، میترسم ...

تا باشه از این لولو شدنا باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون ، من بعد از 22 بهمن روز دوم پریودیم باید برم سونو تا داروهای انتقال فریزم رو بگیرم و بخاطر مشکل ایمنی که داشتم باید سرم آی وی آی جی بگیرم . بخاطر همین ایمنیم که آزمایشام آرتریت روماتید نشون داد جمعه رفتم آبگرم 3 ساعت تو استخر بودم اشکال نداره که ؟

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اگه کسی قرص کلسیم دی بخوره، نیازه که ویتامین دی هم جدا بخوره؟ 

والا من سر بارداری دومم که خبرم نداشتم باردارم با دمه همون زمانی که باردار شده بودم و خبر نداشتم یه چکاب انجام داده بودم و ویتامین هم پایین بود فکر کنم 16 بود..... 

هی امروز فردا میکردم آمپول د3 بزنم کلا جور نشد..... 

بعدا که فهمیدم باردارم فقط کلسی کر با بقیه مکملا داشتم یعنی ویتامین دی نداشتم..... 

خلاصه یادمه برا غربال اول که دکترم یه سری چکاپم کنار غربالگری مینویسه من دادم یه ویتامین دی هم آزمایشگاه اضافه کرد بهش..... 

جوابش که اومد نرمال شده بود فکر کنم سی 40 یا این حدودا بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان میشه کسی تا حالا مشخص نباشه اندومتریوز داره بعد سر پانکچر تازه معلوم بشه اندومتریوز دار ...

عزیزم آندومتریوز عفونت نیست که آنتی‌بیوتیک تجویز بشه...... 

سلام منم دارم میرم دکتر واسه ای وی اف همسرم مشکل دارخ هنوز اول راهم گفته روز سوم پری بیا سونو تت دار ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی...... 

نترس عزیزم ما داریم تمرین صبوری و شجاعت میکنیم که بتونیم الگوهای خوبی برا بچه هامون باشیم..... 

معمولا از کی میدن؟؟من احتمالا آنتی بیوتیکهامو مصرف نمیکنم یه پماد واژینال هم داده اونم نمیزنم

من از روز انتقال پماد واژینال داشتم چون شدیدا سوزشو خارش پیدا کرده بودم...... 

سلام دوستان   چرا انتقالم منفی شد منکه مشکلی ندارم  حتی چسب جنین و هچینگ و خراش اندومتر ...

عزیزم متاسفم ولی خوب دیگه اگه تستهای تکمیلی ندادین باید برین سراغشون.... 

دفعه های بعدی نیست فقط یه بسته دارم  

پس هدرش نده همه چید بررسی کن بعد انتقال بده..... 

سلام به همگی  افسون جون خیلی مبارک باشه ..بسلامتی عزیزم  بچه ها من هر ماه ازمایش ا ...

والا دوران حساسیه نمیشه گفت دقیق چیکار کنی..... 

نظر دکترت چیه؟؟؟ 

فقط میدونم باید مایعات زیاد بخوری...... 

سلام دوستان خوب و آنای مهربون تبریک میگم افسون عزیز.. مبارک باشه. انشاالله بارداری خوب و راحتی داشت ...

سلام به روی ماهت.... 

خوش اومدی.... 

آنا جان خانم دکتر طرازی بهم ویتامین به داد .. هفته بعد به امید خدا پانکچرمه... دکتر سلن پلاس و قطع ک ...

عزیزم فکر کنم ادامه بدیم موردی نداشته باشه ولی زنگ بزن امروز از مطب بپرس..... 

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

عزیزم شک نکن که وروجکات سالمه..... 

انشالله سلفری که انجام بدی خیالت راحت میشه..... 

یه سوال  امروز سرم درد میکرد رفتم فشارمو گرفتم گفت ۱۰ رو ۶ پایینه بنظرتون؟

نه خوبه عزیزم.....

البته با شرایط همیشگی مقایسه کن.... 

مثلا من این فشار روتین بود.... 

بالا پاینن بشه شاید اذیت بشم.... 

احتمالا سردردت برا بارداری ته..... 

سلام بچه ها من فردامیشه نه روز ک انتقال دادم،و الان از دیروز احساس سرماخوردگی دارم گلوم حالام بدنم ب ...

عزیزم + فکر کن انشالله به همون اندازه که تو پذیرش ویروس مهمون نواز بوده تو پذیرش جنینم مهمون نوازی میکنه و وروجکات نه ماه کنگر میخوره لنگر میندازه.....