2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
سلام سهیلاجون من داشتم دورقبل پانکچرم باعارفی آمپول خوبیه بیمه نمیده ولی گرونه چون دکتراین ودادبرای ...

سلام سوفیا جون  دکتر عارفی فبل پانکچر چه داروهایی داد و چنددتا جنین داری؟

دو ماه قبل نهم سیکل رفتم سونو گفتن ۵ میلیمتره که فکر میکنم کم باشه درسته؟ چندم سیکل باید سونو بدم ک ...

این ضخامت قبل از عمل فیبروم بوده ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها بیمارهای دکترعارفی لطفاسوالم رجواب بدین شماهم آمپول الونوا تزریق کردین؟چند گرفتین.بیمه تک ...

عزیزم من این آمپولو دارم و دکترم بهم داد و گفتش ک خیلی قوی هستش و همین یکی کافیه ک بزنی و فقط همین بزن و خیلی تخمکای خوبی میده منم رفتم اینو گرفتم و ازاد هم گرفتم و بیمه تاییدش نمیکرد ولی دکتر بعدم بهم گفتش این خیلی آمپول خوبیه ولی شما ک تنبلی دارین اگه این استفاده کنین خیلی تخمک میادش و منو ترسوند و شوهرم گفتش ک اینو نزن ولی کاش حرف دکترم رو قبول نمیکردم من آمپولای دیگه زدم و فقط ۴ تا تخمک داشتم بعد از پانکچر گفتش ک اگه اون استفاده میکردی بهتر بورش . اگه میخوای تا بهت بدم مال من سالم و تو داروخونه گذاشتم ک اونجا نگهداری بشه . شما کجایی هستین ؟ تو داروخونه شیراز هستش . اگه میخوای تا بهت بدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم من مرداد عمل فیبروم داشتم این صخامت روز نهم سیکل سه ماه بعد عملم بوده

قبل عنل نمیفهمیدی ک چند بودش ضخامت رو ؟

قبل عنل نمیفهمیدی ک چند بودش ضخامت رو ؟

الان سونوهای پارسالمو نگاه کردم

روز ده ضخامت ۵ میلیمتر داشتم روز ۱۳ ضخامت ۸ 

باز روز ۱۳ ضخامت ۷.۵

باز روز ۱۳ ضخامت ۶.۵ هم داشتم

اینا همش مربوط به قبل عمله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الان سونوهای پارسالمو نگاه کردم  روز ده ضخامت ۵ میلیمتر داشتم روز ۱۳ ضخامت ۸  باز روز ۱۳ ...

تارا جون نگران نباش واسه انتقال جنین ضخامت اندومتر با استرادیول تنظیم میشه

تارا جون نگران نباش واسه انتقال جنین ضخامت اندومتر با استرادیول تنظیم میشه

ارمغان جون اخه از نیمه شب چارشنبه شروع شد با شدت زیاد بعد امروز قبل ظهر کلا قطع شد ماه قبلم که درست یک هفته بعد پانکچر پریود شدم تقریبا همینطوری بود البته شدت خونریزی کمتر بود

کلا بعد عمل روزاش کم شده میترسم

یعنی ضخامت ۵ واسه روز نهم و دهم کمه؟؟

الان سونوهای پارسالمو نگاه کردم  روز ده ضخامت ۵ میلیمتر داشتم روز ۱۳ ضخامت ۸  باز روز ۱۳ ...

خوب خوبه شکرخدا و بعد از عملت هم ک روز نهم پنج بودش بازم خوبه و کار ب اندومترت نداشته ضخامته خدا را شکر نگران نباش

خوب خوبه شکرخدا و بعد از عملت هم ک روز نهم پنج بودش بازم خوبه و کار ب اندومترت نداشته ضخامته خدا را ...

اخه پس جرا اینقدر تعداد روزای خونریزیم کم شده؟ 

اخه پس جرا اینقدر تعداد روزای خونریزیم کم شده؟ 

مال منم بعد از کورتاژ خیلیییی کم شده و ضخامتمم کممم شده و ضخامتم با دارو هم بالا نمیره . ولی ضخامت شما شکرخدا خوبه

عزیزم من این آمپولو دارم و دکترم بهم داد و گفتش ک خیلی قوی هستش و همین یکی کافیه ک بزنی و فقط همین ب ...

ببخشید شما ذخیرتون چند بود؟تنبلی تون در چه حد؟ آخه منم تنبلی تخمدان دارم فقط 4تا تخمک؟؟ نکنه واسه منم اینجوری بشه اسپرم خیلی ضعیف اینجوری جنین تشکیل نمیشه که

ببخشید شما ذخیرتون چند بود؟تنبلی تون در چه حد؟ آخه منم تنبلی تخمدان دارم فقط 4تا تخمک؟؟ نکنه واسه من ...

ذخیره من نمیدونم چطوره ی بار ۶ هستش ی بار ۴ ی بار ۳ هر بار ی جور مختلف . کاش همون امپوله رو میزدم

ببخشید شما ذخیرتون چند بود؟تنبلی تون در چه حد؟ آخه منم تنبلی تخمدان دارم فقط 4تا تخمک؟؟ نکنه واسه من ...

عزیزم کسای ک تنبلی دارن ک باید زیاد تخمک بدن معمولا. برام.عجیب بود دوستمون گفت 4تا داشتم من خودم 20تا دادم. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹