2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام به همگی  افسون جون خیلی مبارک باشه ..بسلامتی عزیزم  بچه ها من هر ماه ازمایش ا ...

شاینا جان منم پهلوهام درد میکرد و موقع ادرار ی کم سوزش داشتم ک همزمان سینوزیت گرفتم ک دکتر برام آموکسی سیلین نوشت ک اونو خوردم پهلوهام خوب شدن و دیگه سوزش ادرار هم ندارم....شما هم سفکسیم ادامه بده انشالله ک خوب میشی ...عفونت مثانه در بارداری شایع هس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط زمان که حالتو بهتر میکنه  من بعد منفی شدنم تو خونه خودم نمیتونستم بمونم احساس خفگی میکردم ...

منم یادمه انتقال اولم ک منفی شد همون شب همسرم منو برد فروشگاه برام خرید کرد خیلی حالم بد بود ولی خریده هم دروغ نگم بهم چسبید😎😁

: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

مبااااااااارکه،خداروشکرافسون جان بعداین همه غصه ونامیدی دلت شادشدخیلی خوشحالم برات،ایشالا۹ماه راحتی داشته باشی عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه بابا من كه سري قبل كلا وزن اضافه نكردم ٣ كيلو هم توي كل بارداري كم كردم الان هم فعلا وزن كم كردم ...

خوش ب حالت😉

من دیگه نمیتونم تکون بخورم و راه برم حتی جلوی پام هم نمیتونم ببینم🙂 روی مبل میخوابم یا دراز میکشم باید همسرم منو بلند کنه🙂 دولا شدن ک دیگه اصلا نمیتونم ،خلاصه از لحاظ فیزیک بدنی و حرکت تعطیل شدم🙂

شاینا جان منم پهلوهام درد میکرد و موقع ادرار ی کم سوزش داشتم ک همزمان سینوزیت گرفتم ک دکتر برام آموک ...

مرسی بهار جون ...چشم 

چیزی به اومدن دخملی نازت نمونده ..بسلامتی ان شالله والتماس دعا

منم یادمه انتقال اولم ک منفی شد همون شب همسرم منو برد فروشگاه برام خرید کرد خیلی حالم بد بود ولی خری ...

آره قبول دارم هیچی مثل خرید حال آدمو خوب نمیکنه 

😍😍😍😍😍😍 بهارجون سر زایمانت یادت نره مارو دعا کنی 

خداجونم شکرت       
معمولا از کی میدن؟؟من احتمالا آنتی بیوتیکهامو مصرف نمیکنم یه پماد واژینال هم داده اونم نمیزنم

بمن اصلا ندادن!توانتقالای قبلیمم اصلا یادم نمیاد!!

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....