2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
ان شاالله 😘😘 توی خواب هم همیشه خواب می بینم دوقلو دارم 😍😍 ولی جدا از هر ماه بارداریت عکسهای هن ...

چشم خاله جون🐤🐥🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

مبارکت باشه افسون جون🍃🍀😙😗

ان شاءالله بسلامتی🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

خدارو شکر عزیزم.خیلی خیلی مبارکت باشه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فک کنم منم مدل توام 😊 به همسری میگم چرا هیچکس نمیفهمه من حاملم.. دماغم گنده نشده😁😁😂😂

وااای مرجان  خیلی بامزه گفتی..دماغووو  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کسی نمیدونه ؟؟؟؟

عزبزم براشوهر من اخرین ازمایش ک تو.مرکز ناباروری داد مورفو5بود..

خانوما داروهای ضد بارداری واسه درمان سینه های فیبروکیستیک خوبه بنظرتون تو اینترنت خونددم چون دکتر می خواست واسه سیکل میکرو بهم ال دی بده من چون فیبروکیستیک هستم قبول نکردم حالا نمی دونم این مطلب تو اینترنت خوندم درسته یا نه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها من هشت روز از انتقال جنینم میگذره،از دیروز خارش گرفتم همه جای بدنم میخاره،کسی اینجوری بوده مثل من ،کلافم کرده،ممکنه از داروها باشه،قرص استرادیول با شیاف پروژسترون استفاده میکنم

۵ که خوبه ۴ به بالا عادیه 

ولی دیگه درست نمدونم تا روز پانکچر ک.نمونه داد چند بوده کم.و زیاد شده یانه

مبارکت باشه افسون جون ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

وای عزیزمممم خداروصدهزار مرتبه شکر ،تبریک فراووون 😍😍😍 الهی که بارداری لذت بخش و پر از شادی داشته باشی و بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی 😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سینال اف زد یه دوره این پک هایی که ۵ تا قرص توشه خارجیه اسمش یادم نیست ال کارنتین ولی یه کم بیشتر ...

خداروشکر عزیزم خیلی عالیه ، ان شاالله بزودی مامان شدنتو جشن بگیری 😍😍ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘