2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم به بیمه ت بستگی داره  که کجا باید بری برای تاییده دارو بعضی از داروخانه ها هم خودشون با ...

عزیزم گفتیی بیمه ارتش هستی ی خرده ب من اطلاعات بده..بیمه الان هزینه ای وی اف رو چطوری قبول میکنه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات گلم ان شاءلله شماهم ازمامانای آینده تاپیکی

مرسی مهربون انشالله به لطف خدا

ممنون از توضیحات کاملت لطف کردی عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم وقتی انجام دادم بهت میگم ک چطوربود..ولی روالشو ک شنیدم کاری ب پریودی نداره. دوروزقبل انتقال ...

عزیزم من تازه باآزمایشگاه صحبت کردم گفتن این به تشخیص پزشکت بستگی داره باخودش صحبت کن منم دقیقا تاروز پی آر پی به ایشون دسترسی ندارم،اونموقع هم سوال پرسیدن بیفایدس،حالا ببین شما میتونی ازمرکزت سوال کنی ! درمورد نزدیکی یاپماد واژینال هم یادم افتاد دکتر من تا قبل انتقال بهم آمپول پروژسترون داد نه شیافش!شاید بخاطر تمیز بودن محیط رحم هم برای پی آر پی هم انتقال بوده ،چون بعدش آمپولم تبدیل میشه به شیاف

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام گلم.یه ازمایشگاه معمولی سمت محل کارش .حالا امروز بعدازظهرزنگ زدن و گفتن بیا جوابو ببر.اماده شده ...

خداازشون نگذره،من جای شما بودم حتما حتما بادوسه تاآقا میرفتم و آبرو براشون نمی‌داشتم که دیگه جرأت نکنن بایه خانم باردار همچین کاری بکنن،بحث سلامتیه یک انسانه،حتما پول آزمایش روهم ازشون بگیرید،اگرم حوصله دارید شکایت کنید ازشون،واقعا واسه رسواشدن ایناآدم هرکاری بکنه بجاس.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
والا بخدا خواهر  جوابم نمیدن روزام نمیگذره بریم غربالگری بگه نی نی چیه بریم خرید کنیم😁

آره روزا که خیلی دیر میگذره..

لکه بینی نداری دیگه؟

الان چند هفته ای؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من تازه باآزمایشگاه صحبت کردم گفتن این به تشخیص پزشکت بستگی داره باخودش صحبت کن منم دقیقا تارو ...

عزیزم.باشه من زنگ.میزنم ببینم جواب بدن یانه!منم فعلا امپول دارم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 یکمی سفت شده و اومده بالا ولی نه اونقدر که ظاهر متفاوتی ایجاد کنه. هنوز نمیشه دستمو بزنم به کم ...

خخخخخ..

شکمممونم قلمبه میشه ان شاءالله😍😙 از منم خیلی کم اومده جلو.. فقط خودم میبینم😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

دوستانی ک.پی ار پی کردین اگه اطلاعاتی دارین واس قبلش ک.چکار کنیم بدین.ممنون.میشیم

[QUOTE= 81027527 ]سوال منم هست😁😁[/QUOTE] مامان اينده  شدى مامان حال  عزيزم  وقت ...

ممنونم عزیزم🍃🍀

التماس دعا🍀❤🐣

عزیزم داروهاشون چی بود؟

سینال اف زد یه دوره

این پک هایی که ۵ تا قرص توشه خارجیه اسمش یادم نیست

ال کارنتین

ولی یه کم بیشتر رعایت میکنه ورزش میکنه دمای بدنشو متعادل نگه میداره. سیگار که نمیکشید مشروبم خیلی کمتره

دکترم گفت خیلی عالیه

بچه ها من فکر میکردم دکترم میبرتم تو سیکل

اما گفت باید عمل کنی

بالای رحمم به کم بیرون اومدگی داره میگن رحم کمانی گفت اونو باید ور دارم با لاپاراسکوپی

هیستروسکپی هم میکنه لوله سمت چپ و باز کنه

کسی اطلاعاتی داره . غیر دارو هایی که دکتر داده واسه قبل عمل کار دیگه ای هست که مفید باشه

خخخخخ.. شکمممونم قلمبه میشه ان شاءالله😍😙 از منم خیلی کم اومده جلو.. فقط خودم میبینم😁

یکی از سرگرمیهای من اینه که میرم اینستا پیج بارداری دوقلوها وژست وعکس مامانایی که دوقلو باردارن ونی نی هاشون رو می بینم 😊خییییلی خوشگل میشن😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!