2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
عزیزم نبینم دلت بگیره.....😐 بی زبون خواهرت.......ساراجون ارومش کن.....اینا همش بازی پوله چون میخوا ...

مرسی عزیزدلم..

منم بهش میگم که فقط واسه پوله.ولی انقدر ناراحته که هیچی دیگه تو کتش نمیره..خودشم واقعا بی زبونه.همیشه حقشو خوردن...توکل به خدا.بریم سونو هفته اینده ببینیم چی میگه دکتر..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها تیکر بارداریمو میبینم دلم قیلی ویلی میشه ضعف میکنم براش بنظرتون میشه واقعی بشه خدایا صلاحمو با خواسته دلم یکی کن بخاطر دل همسرملطفا هر کی خوند یدونه لایک کنه یدونه هم صلوات مهمونم کنه ممنون اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نیلو انجام دادم زودتر جواب میداد.....  فکر کنم برا من سه روزه جواب دادن.....  خ ...

پس سه روزه هم میشه جواب بدن...برم بهش بگم😍.همینجور مخمو از صبح خورده.میگه الکی میخان یه جوابی بدن بهم 😁

اي وااااي اين طرازي گذاشته رفته مرخصي همه ي برنامه هام ب هم ريخت  سه شنبه وقت داشتم ازش ...

دختر خوبي چه خبر

طرازي تا كي نيس؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه ها تیکر بارداریمو میبینم دلم قیلی ویلی میشه ضعف میکنم براش بنظرتون میشه واقعی بشه خدایا صلاحمو ب ...

سلام افسون خوبي شنبه از داري ايشالا مثبته

من ته دلم روشنه اين سري برات

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نبینم دلت بگیره عزیزم😘 خب این دوره تا پریود بعدی ال دی میخوری، بعد کیستا میره، تا زمان انتقال، طبیع ...

توکل به خدا..این مادرشوهرم تازگی ها یه جور رفتار میکنه و حرف میزنه ،هروقت میرم خونه شون ،تا صبح خوابم نمیبره به خاطر حرفاش..تا صبح گریه کردم دیشب...

یاسی فکرکنم همون اشتباه نوشته.دیگه شکمی هم مشخصه دیگه.اگه گفت اشتباه نوشتم ببر بده ماماهای قسمت سونو عوض کنن نسخه رو.دیگه معطل خود دکتر نشو..

هزینه های صارم بالاست .دیگه بچه بیرانوند و  میثاقی ،اونجا به دنیا اومده ببین چقدر میگیرن دیگه 😁فکرکنم واسه سزارین بفرستت پیش یه دکتر دیگه.چون دیدم یکی رو فرستاد پیش یه دکتر دیگه تو همون بیمارستان.مصدق هم خوبه تو صارم واسه سزارین.

بیمه تکمیلی نداری؟

چقدر بی مسئولیتتتتتتت اعصابم بهم ریختتتت مکه سه روزه میشه جواب داد اخهههه خدا خودش دلش رو اروم کنه ...

خیر ندیده ها ۲ و نیم هم گرفتن که مثلا بفرستن آلمان 😒

دکترمحمداکبری خوبه؟میشناسیش؟

دکتر منم محمداکبریه عزیزم ،شماهم ابن سینامیرید؟من به یاری خدا دوشنبه باهاش انتقال دارم،درمورد علم و تجربه ش من زیاد نمی‌دونم ولی آرامشی داره که آدمو آروم می‌کنه و خیلی خوب به حرف آدم گوش میده،اگر نظری  درباره ی سیکل بدی مثل بعضی از دکترا بدش نمیاد واگر بنظرش مفید باشه حتما انجام میده،یه نکته ی مثبت دیگش برای من این بود که وقتی فهمید از شهرستان میام خیلی همکاری کرد و بعضی داروهارو  قبل موعد خوردنشون برام نوشت که فقط به خاطر یه قرص تاتهران نیام،درکل من ازش راضیم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

به خدا الكيه، بچه سالمه باور كن، بيشعورا چقد ديدم مورد اينجوري ملتو به خاطر پول زجر ميدن، صد رحمت به دزدي كه شرافتش از اينجوري پول درآوردن بيشتره

...
عزیزم بررسی کردی بعدش.....  من بعد عملم هر 6 ماه چکاپ داشتم....  برا اینکه ببینن برگشته ...

من یکسال پیش چکاپ دادم ک برنگشته بود اما ۳ماه پیش فهمیدم دوباره کیست۲سانتی دراوردم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

سلام عزیزم کدوم آزمایشگاه دادن ؟ باور کن الکی میگن میفرستن آلمان تو همین ایران انجام میدن خیلی ها تو nt جوابشون مشکوک بوده ولی بچه سالم به دنیا اومده انشالله سونو آنومالی رو میره خیالش راحت میشه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
اخه هیچ علایمی ندارم البته دکتر ماما میگفت تا هفته 20 دنبال علایم نباش اخه یه روزایی یادم میره باردا ...

عزیزم داری بااسترست دردونت آزارمیدیا!!!!الان به هیچی فکرنکن فقط به صدای قشنگ تپش قلب عزیزدلت فکرکن،راستی من حدس میزنم بچت پسر باشه،خودت چی دوست داری😀

پس بی بی نشون نمیداده منم میترسم بی بی بذارم میگم نشون نده تا شنبه نمیتونم تحمل کنم

بی بی رومن قبول دارم افسون جون،واسه من بتا۱۷بودبعدیه رب کمرنگ میفتادسه روزقبل ازمایشم زدم کمرنگ بودوپررنگ نمیشدفهمیدم بتام پایینه،درصورتیکه تو۵بارقبلی اصلابعدیکساعتم هاله نمینداخت،بستگی داره دلت چی میگه من دوس داشتم زودترازروززمایش بفهمم تاشکه نشم روزازمایش اینجوری برام پذیرشش راحتتربود،حالابعضیادوست ندارن بی بی بذارن بستگی ب ادم داره،ایشالاکه مثبتی عزیزم،اینسری تمام تلاشتوکردی،نی نیام ک بلاستن،ایشالااااااامثبتی بابتای تپل مپل💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان کسی قبل از انتقال پی ار پی داشته؟؟؟ میشه بپرسم چه داروهایی برای قبلش ممنوع هست؟ نزدیکی م ...

من شنبه دارم ولی بهم درباره ی  ممنوعیت قرص یا نزدیکی چیزی نگفتن ،پس حتمامشکلی نیست 

از یکشنبه که رفتم نتیجه ازمایش بتام رو ببینه گفت سه هفته دیگه بیا

پس برا سونوی قلب گفته..... 

انشالله بهترینا منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com