2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
منم انتقال بعدیم می افته اسفند چقدررررر دلم می خواد سرسفره ی هفت سین عید یه نی نی سالم وصالح توی دلم ...

انشالله که همینطوره عزیزم انشالله که عید امسال برات به یاد موندنی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارمغان مگه روز آزمایشت ۱۱ نبود؟😡 وااای دلم یجوری شد الهیییییییییییییییییییی ک جوابش مثبت باشه و دل ...

دریا جون ۱۱ نوشتن تفاوتش یک روزه امروز ساعت ۱۲ دادم یعنی ۱۲ روز کامل 😔😔

@armaqhan     من فردا 10بهمن بادکترعارفی وقت داشتم اما ازمطبش زنگ زدن کنسل کردن .گفتن اس ...

توضیح نداد چرا کنسل میکنه؟

تازه فروردین و ارریبهشت  اصلا آی وی اف انجام نمیده ،اگه عجله ای نداری باید صبر کنی 

متاسفم ارمغان جون😞 انشالله به زودى زود دلت شاد مى شه🙏🏼🌸💕

هانا جون چند روزه حس کردم که باردار نشدم   خیلی بهم سخت گذشت ولی امروز آمادگی منفی در حد ۹۹ درصد داشتم  فقط دلم میسوزه ۳ تا جنین بلاست از دست دادم 

عزیزم برای رقیق شدن خون هست ک انتقال رسانی خون ب جنین بهتر باشه

من خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم و ندارم نه مشکل انعقادی نه چیز دیگه ولی واسه منم نوشت خیلی اذیتم میکرد تو چهار ماهگی قطعش کردم 

هانا جون چند روزه حس کردم که باردار نشدم   خیلی بهم سخت گذشت ولی امروز آمادگی منفی در حد ۹۹ درص ...

حق دارى اما چه مى شه كرد با غصه خوردن جز اينكه به خودت آسيب بزنى هيچى ديگه نمى شه

از ته قلب برات و همه منتظرها دعا مى كنم كه به زودى زود دلاتون پر از آرامش شه🙏🏼🌸

متاسفم عزیزم خیلی حالم گرفته شد. ولی تو رو خدا غصه نخوریا منم این روزها رو پشت سر گذاشتم. انشالله خدا  به بزودی به بهترین شکل برات جبران میکنه. 

سلام دوستان عزيزم ، ارمغان جون خيلي متاسفم خانمي ، من واقعا فكر ميكردم شما ديگه داري مامان ميشي ، عزيز دلم ان شا الله خدا به زودي دلت رو شاد ميكنه .

سلام دوستان متاسفانه منفی شدم بتا  1 شد.،آز روز ۱۲ از امشب داروها رو قطع میکنم

ارمغان

عزیزم  اصلافکرنمیکردم منفی شی.دلم شکست

چندمین بارانتقالت بود؟بازم جنین داری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
توضیح نداد چرا کنسل میکنه؟ تازه فروردین و ارریبهشت  اصلا آی وی اف انجام نمیده ،اگه عجله ای ندا ...

واقعا؟؟

ببخشید تو این وضعیت روحی ازت میپرسم.مطمینی فروردین واردیبهشت ،میکرو انجام نمیده؟چرا؟

میخوادبره مسافرت؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.