2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
زود بررسی می کنن یا طول می کشه بنظرتون

بله عزیزم زود بررسی میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یادمه اون زمان که من میخواستم رحم سردمو درمان کنم یه تاپیکی با این عنوان بود مثلا پرمیجات که م ...

ممنونم آنا جون 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من دیروز ک سونو شدم بعدش ی خرده دل درد داشتم.دیشب هم ک امپول ازادسازی زدم امروز صبح بشدت تخم ...

عزیزم به نظر طبیعیه..... 

البته اگه غیر قابل تحمل نباشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم فعلا رو اسپرم کار کنین.....  دلم نمیاد بری و پانکچر بشی و بدون جنین بمونی.....&n ...

هر کاری که برای اسپرم خوب هست داریم انجام میدیم قبلا هم گفتم همسرم داروهای طب اسلامی رو داره استفاده میکنه تحرک اسپرم یه تکون کوچولو خورده.همسرم میگه اصلا به سیکل جدید فکرنکن با همین دارو گیاهی میریم جلو شاید خدا خواست نتیجه گرفتیم.ولی خودم راضی نیستم اخه ذخیرم قبل از ۳بار پانکچرخیلی بالا نبود۱.۸ بود الان نمیدونم چند شده؟؟؟؟ با خودم میگم اگه دوباره میکرو نکنم زمان رو ازدست میدم، سنمون هم میره بالا ذخیرم میاد پایین .واقعا حالم خوب نیست گیج شدم نمیدونم چکار کنم.

عزیزم انشالله حال مامانتم زودی خوب میشه که بتونه تو بزرگ کردن وروجکات کمکت باشه.... 

نه دیگه متاسفانه انا جون مامان دیگه بهتر نمیشه فقط باید مراقب باشیم بدتر نشه 😔

عزیزم والا بستگی به آیتمایی داره که انجام دادی....  چیا بودن؟ پروتئین سی و اس و.....  ه ...

Mthfr هست دو تا

یکیش نوشته مثبت و هتروزیگوت

یکی دیگه اش نوشته منفی

یکی دیگه م هستpaI نوشته مثبت

اگه بتونم عکس میفرستم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
هر کاری که برای اسپرم خوب هست داریم انجام میدیم قبلا هم گفتم همسرم داروهای طب اسلامی رو داره استفاده ...

منم دقيقا سوالم اينه 

من قبل از پانكچر ذخيرم 1.84 بود با يكبار پانكچر قطعا پايين اومده تعداد جنينهاي فريزمم زياد نيست الان نميدونم بهتره دوباره برم دبواره پانكچر و ذخيره جنينامو ببرم بالا يا اينكه فعلا ايناي كه دارمو دو نوبت انتقال بدم شانسمو امتحان كنم شايد خدا خواست و گرفت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم والا بستگی به آیتمایی داره که انجام دادی....  چیا بودن؟ پروتئین سی و اس و.....  ه ...

عکساشو فرستادم انا جون

مشخصه من باید هپارین تزریق کنم‌تو باردادی یا نه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
منم دقيقا سوالم اينه  من قبل از پانكچر ذخيرم 1.84 بود با يكبار پانكچر قطعا پايين اومده تعداد ج ...

خیلی خوبه که جنین فریز داری من اگه جای شما بودم حتما انتقال میدادم فعلا به پانکچر ودردسرهاش  فکر نمیکردم شاید خدا خواست و مامان شدی.انشاالله که با اولین انتقال مامانی گلم. 

اتریسا جون چی شده گلم ؟چرا رحم جایگزین ؟نگران شدم .اخه من مدتی نبودم

سلام سها جون دوست خوب. ..ممنون که به یادم هستی عزیزم..متاسفانه مشکلاتم کمی زیاد شدن..البته نمیخوام قبول کنم هنوز ولی ممکنه ریه هم درگیر اندومتریوز شده باشه چون خلط خونی داشتم روز اول پریود...

بعد هم که 5 تا انتقال منفی و ویزیت با دکتر پادمهر گفتن باید مقداری از روده کات بشه و رحم و تخمدان کامل پاکسازی بشه گفتن ممکنه ذخیره خیلی کم بشه باید قبلش پانکچر کنی..خلاصه که دیگه نمیخوام ریسک کنم و جنین حروم بشه هر چند که فعلا جنینی ندارم...دیگه این راه فقط مونده که نرفتم..خداوند حتما صبر و طاقت منو میبینه هر مرحله رو سخت تر از قبل قرار میده...

فقط دیگه انتخاب جراح هم خیلی سخت شده واسم دکتر البرزی دکتر آصف جاه یا دکتر پادمهر؟؟؟؟

الان فقط پیدا کردن شخص مورد اطمینان مطرحه هر چند که میخوام این چند وقت رو در کنار خودم باشه...حالا توکل به خدا فعلا در جستجو هستم..دیگه اینم به آپشن ها اضافه شد...

امیدوارم شما به زودی خوش خبر باشی عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..