2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
لک بینی دلایل زیادی داره سردی رحم ، استرس و فکرهای زیاد و حالت های بدبینانه ، کیست و اندومتریوز که ...

مرسی ازت مهربون❤️

لوله م بی دلیل بسته س شاید چون ۷ سال جلوگیری کردم شایدم سن

تا حالا حتی یک بار هم عفونت زنان نداشتم 

یه بار دروغ نگم خیلی خفیف که دارو مصرف کردم خوب شد سریع

مدام هم چکاپ میرفتم تو این ۷ سال

امروز پریود شدم فردا میرم دکتر رزا مقدم واسه سیکل پانکچر

توکل به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بیخیال فوتبال همش استرسه😆من دوتا فوتبالی قهار تو خونه دارم یه بار زنده میبینند صد بار پرشده رو ...

اوه میریزن تو فلشم میبینن😂 ولی خدا بده ازهمینا ک آدمو با اینکاراشون کلافه میکنن بده😢پسر همینه دیگه

دخترم ک جیگره😘❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
راش دور نیس ولی باید ماشین سوارشم اما کلا نمیتونم چون تازه پانکچر کردم وضعیتم خوب نیس درد یکم دارم،ز ...

مطالعه کن البته نه با موبایل با کتاب اگر درسات خسته کنندس کتاب های علمی رمان و هرچیز دیگه ای که دوست داری بخون......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم چ‌ داروهایی همسرتون استفاده کردن؟مورفوی شوهرمنم صفره

سینال اف زد یه دوره

این پک هایی که ۵ تا قرص توشه خارجیه اسمش یادم نیست

ال کارنتین

ولی یه کم بیشتر رعایت میکنه ورزش میکنه دمای بدنشو متعادل نگه میداره

دکترم گفت خیلی عالیه

اوه میریزن تو فلشم میبینن😂 ولی خدا بده ازهمینا ک آدمو با اینکاراشون کلافه میکنن بده😢پسر همینه دیگه ...

اره.....باور میکنی وقتی شوهر هم خسته از سر کار میاد اونم باز میزاره میگه بهترین چیزه برای راحتی فکر😄 

من با اینکه نمیبینم تمام دیالوگ ها ی گزارش گر و تحلیل گرا رو حفظم😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اوخی😘😘سه روزه بودن جنینات؟ینی ۱۸تاریخ آزمایشته؟ اگه ۱۸بریم میشه ۱۴روز بعد از انتقال حتما نشون مید ...

عزیزم ان شاالله که مثبت میشی.چندتا تخمک داشتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
روی مورفو تاثیر داشت ولی تحرک نه

میشه‌بپرسم چقد تاثیر داشت؟مورفو مهمترینه اخه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میشه‌بپرسم چقد تاثیر داشت؟مورفو مهمترینه اخه

یادم نیست اصلا ،بگردم پیدا کنم حتما میفرستم عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزدلم 25 سالمه. من ذخیره تخمدانم خوب اما چون پلیکیستیک بودم هایپرشدم 34تا تخمک داشتم 13تا جنین شد ...

سلام دخیرتون چند بود که فقط هاش سی جی دادن بهتون؟ من ذخیره 5.9 رنج آزمایشگاهی تا 6.8 است یعنی به منم فقط همونو میدن؟ خیلی ارزونتر از گونال و اینا در میاد درسته؟

امروز ۱۷روزه که انتقال دادم وخداروشکر مثبت شدم،،،انشالله تمام دوستانمون شاد بشن

بیا خصوصی بهت پیام دادم کارت دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم به خاطر نگرش مثبتی که بهم دادی 😘😘😘

فدات عزیزدلمممممممم، بخدا از این دوهفتت لذت ببر خیلی حسرت اینو دارن دوهفته که نه فقط چند ساعت مزه مادر شدن رو بچشن تو الان یه مادری حتی اگه منفی بشه ک نمیشه شک نکن. یه دفترچه بردار توی اون اولین چیزای خوشمزه ک میخوری بنویس چه روز وچه ساعت وچه تاریخی برای بعد ک فندقات بزرگ شدن ان شاء الله بهشون بده عکس بگیر، یه تخته وایت برد کوچولو بزن به دیوار وجمله های مثبتو بنویس هر روز مثل اینکه من هر روز قوی تر میشم حتی اگه شکست بخورم مهم اینه که من بعد از هر شکست قدرتمند تر میشم اره اجی جونم لذت ببر از این لحظهات😘😘

سلام دخیرتون چند بود که فقط هاش سی جی دادن بهتون؟ من ذخیره 5.9 رنج آزمایشگاهی تا 6.8 است یعنی به منم ...

فداتشم من چون شرایط رحمی وتخمدانم برای ساخت تخمکم خوب بود بیشتر از این نمیداد اما اگر بهت گنال داده اونم خیلی خوبه اتفاقا، ذخیرت خوبه عزیزدلم، احتمالا داره اره بهت HMGبده شاید دوزش بالاببره چندسالته؟ HCGرو ک یه 48ساعت الی 24ساعت قبل عمل میده بهت

عزیزم ان شاالله که مثبت میشی.چندتا تخمک داشتی؟

۱۲تا ولی هشتا جنین شد،من حتی بچه ها میگن گرید a و اینا من نمیدونم اینا چطوریه و جنینای من چیه گریدشون

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
 ۱۲تا ولی هشتا جنین شد،من حتی بچه ها میگن گرید a و اینا من نمیدونم اینا چطوریه و جنینای من چیه ...

کیفیته جنین منظورشونه عزیزدلم، میتونی از ازمایشگاه جنین شناسی بپرسی فندقات درچه حالن...