2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
منم امروز پری شدم . میخواستم فردا برم آزمایش

چقد بد عزیزم😔ان شاالله این آخرین پریودت باااشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خسته شدم  کم اوردم اخه ما واقعا از لحاظ تغذیه هم رعایت میکنیم همسرم نه اهل سیگاره نه قلیو ...

دقیقا منم به این‌ فک می کنم که زن‌و شوهر هر دو معتاد راحت باردار می شن بعدش بچه م رو هم نمی خوان

اینم وضعیت ما😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم همیشه اینارو میبینم خیلی زورم میگیرههههه.دقیقا اونایی که همه چی مصرف میکنن اولین اقدام باردا ...

من امروز پری شدم ولی خونم زیاد نیست ولی خیلی سیاه رنگ هستش و خشک

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چقد بد عزیزم😔ان شاالله این آخرین پریودت باااشه

از صب ی سردرد عجیبی گرفتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره عزيزم نصر و چوبساز هر دو گاندي هستن من الان چون دكترم نيست بهم گفتن ميتونيم هماهنگ كنيم نصر برات ...

خوب منکه اصلا بیمه نیستم 

بیمه بشم بهتره یعنی فقط یه زیر میزی میدم ؟ بیمه تامین اجتماعی منظورمه 

اره عزيزم نصر و چوبساز هر دو گاندي هستن من الان چون دكترم نيست بهم گفتن ميتونيم هماهنگ كنيم نصر برات ...

راستی تارا جان شماره و ادرس اصفجاه رو داری بدی بهم ؟ به نظرت اونکه دکتر عمل فیبرومه اول برم پیشش که بگه فیبرومم اثر فشاری داره یانه ؟

دوستان ببخشین دستم بنده....  التماس دعا....

آناجون دعای خیر تک تک ما همیشه همراه خودت وخانوادته ،ان شاء الله زندگیت همیشه رو روال باشه وبهترینا برات اتفاق بیفته.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
درنازجان خوبی عزیزم؟حال مادرتون بهتره؟بنظرمن برای آصف جاه نوبت بگیر،امابرای اینکه فرصتو ازدست ندی یه ...

فدات مرسی که مامانمو یادت بود 

والا بهتر که 🤔خیلی مراقبشم که اتفاقی براش نیوفته 

دیروز رفته بود wc انچنان صدای سرش اومد که خورد به دیوار که شوهرم از حموم پرید بیرون گفت چی شده ؟ 

اوردمش بیرون گفتم دیگه باید فقط بری فرنگی قبول نمیکنه ولی پاهاشم جون نداره می افته 

در مورد فیبروم هم اخه من میگم نکنه اصفجاه که دکتر عمل فیبرومه بگه عمل کن اول میخوام یه دکتر زبده و بی طرف نظر بده که فیبروم من اثر فشاری داره یانه؟ 

مثلا نصر چون ایشون به خاطر سنم منوپانکچر نمیکنه بنابراین خیلی بیطرفانه میتونه بگه که باید عمل بشم یانه 

خوب منکه اصلا بیمه نیستم  بیمه بشم بهتره یعنی فقط یه زیر میزی میدم ؟ بیمه تامین اجتماعی منظورم ...

اصلا بيمه قبول نميكنه با اينكه هم بيمه تكميليم و هم بيمه پايه ام من با بيمارستان لاله قرارداد داشتن قبول نكرد بعد عمل صورتحساب بردم بيمه پايه ام تقريبا 5 تومن داد بيمه تكميليمم هيچي نداد گفت بيمه پايه ات بالاي تعرفه بهت داده 

شماره منشيش 09124091056 

رو ايمو راحتتر جواب ميده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شماچندوقته  انتقال دادی؟

امروز ۱۷روزه که انتقال دادم وخداروشکر مثبت شدم،،،انشالله تمام دوستانمون شاد بشن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

[QUOTE=80824326]عزیزم فکر کنم دی اف آی بالا بود درسته؟؟؟؟  والا اگه اشتباه نکنم بالای ۷0-80 بود درسته؟؟؟

بله عزیزم دوبار ازمایش داده بود هر دوبار بالا بود البته الان نمیدونم چندهست ولی واقعا نمیدونم چکار کنم هر کاری که بوده انجام دادیم هنوز هم همسرم رعایت میکنه.به نظرت چکار کنم بعد از عید برم پیش دکتر دیگه ای؟کدوم دکتر؟حتی نمیتونم دکتر جدید رو انتخاب کنم.برم پیش طرازی یا کتایون برجیس واقعا گیج شدم از دست دکتر ها خسته شدم با این اوضاع دوباره برم تو سیکل جدید؟؟؟؟؟؟؟

فدات مرسی که مامانمو یادت بود  والا بهتر که 🤔خیلی مراقبشم که اتفاقی براش نیوفته  دیروز ...

واااای عزیزم،ان شاءلله به زودی بهترشن،مامان منم زانو درد داره وسالهاس فرنگی  استفاده می‌کنه اصلا نمیتونه معمولی استفاده کنه،درمورد فیبروم هم فکرت فکرخوبیه،من خودمم فیبروم داشتم  و لاپاراشدم ،خدارو شکر الان شرایطم خوبه،البته من پیش دکترکشاف عمل کردم واقعا هم کارش عالی بود بعد۷سال من هنوز هیچ مشکلی ندارم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
وای‌چقد سخته اینجوری.حق داری بخدا.حالا شوهر من‌تمام اینا که گفتی رو انجام میده،یعنی تغدیشو رعایت نمی ...

ناراحت نباش عزیزم هیچ وقت شرایط خودتون رو با دیگران مقایسه کن علم پزشکی صددرصد نیست شاید شرایطمون از لحاظ ظاهر مثل هم باشه ولی از باطنش خبر نداریم خیلی ها با اوضاع بدتر از ما هم خدا براشون معجزه کرده وباردار شدن قسمت من هم اینه که با نداشتن بچه امتحان بشم و در حسرت مادر شدن بمونم 😔ولی هرچه خدا برام بخواد راضی هستم. ان شاالله خدا برای شما بهترین هارو رقم بزنه وبا اولین انتقالت مامان بشی.