2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم... آره چون سنم هم بالا رفته دیگه داره دیر میشه خیلی... تصمیم دارم این ور سال آزمایشهام رو ...

عزیزدلم تو اگه الان ک پری میشی بری دکتر ان شاء الله اسفند میری برای کارای عملت وانتقالت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید بگی اگه واقعا ارامش روحی روانی لازم داری چون بعدها موجب استرست میشن اجی

یعنی کلا نگم؟؟؟ بگم خودم مشکل دارم یا مشکل نامفهومه؟ آخه مامانم روزی 10 بار به من زنگ میزنه نمی تونم بپیچونمش که چرا خونه یا سر کارم نیستم

یعنی کلا نگم؟؟؟ بگم خودم مشکل دارم یا مشکل نامفهومه؟ آخه مامانم روزی 10 بار به من زنگ میزنه نمی تونم ...

اگه بگی فردا کانتقال میدی روزی 20بار میپرسن چی شد تازه حالا اگه منفی بشه که هیچی اساسا بهم میریزی ک جلو بقیه نشد و فلان واینا،بگو رفتی تو فکرش ان شاء الله خدا بخواد شماهم دعاکنید نگو رفتی دنبالش ک مشکلی هست یا نه

[QUOTE=80796554]ارمغان جون رفتم صحبت كردم و قرار شد دكتر نصر انتقال بده گفتن چون از اول تو گاندي پرونده داشتي 

اگه لک دیدی احتمالا زود پری میشی انشالله همه کارا به بهترین حالت پیش میره

سلام دوستان،من دیشب رفتم سنو واژینال و تخمک آزاد شده بود دیروز روز ۱۳ بوده و شب قبلش من متوجه شدم درد داشتم یعنی شب۱۲ احتمال دادم که داره آزاد میشه ولی خب اقدام نداشتیم ،شب قبلشم همینطور، فقط دیشب دکتر گفت خب امشبو دریاب،،، حالا میخاسم ببینم ب نظرتون امشبمم تاثیر داره یا نه فایده نداره دیگه چون میگم تخمک آزاد سده تا۲۴ساعت زندس

منتظر معجزه ام😍
مرسی یلدا جون که انقدر با آرامش جوابم رو دادی    

فداتشم عزیزدلم، تنها کاری ک میتونم بکنم اینه تجربهامو بگم، اجی حتما برو تو سیکل longمیکرو از همین ماه خودت به دکتر اسرار کن نذار اونور سال بیوفته ان شاء الله دلت پراز کنجدبشه😘

عزیزم نمیدونم بی حسیه ربط داره با نه....  یعنی کلا خونریزی نداشتی؟

نه عزیزم نداشتم فقط روز اول که دیدم که پر شدم ویگه بعدش قطع شد وتبدیل به لک شد دیشبم رفتم مطب سونو روز سومم میشدبدونه خونریزی که مشکلی نداشتم چندتافولیکول ریز داشتم با ضخیم بودن دیواره فکرکنم واسه اینکه خونریزی قطع شده احتمالا. آمپول پروژسترون بهم داد که باز بزنم وآزمایش استرادیول دادم که جوابش ۶۴.۲۵ بود نمیدونم خوب بود یانه ؟

فقط بهم گفتن اگه رنج استرادیول زیر ۵۰ بود شروع کن آمپولای تخمک گذاری واگه نبود باید بیای مطب باز یه سری دارو برات بنویسه دکتر

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇