2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
حالا برای شما دیر هم نشده و زمان زیادی هم اقدام نبودی ولی بد نیست جنین فریز کنی داشته باشی واسه اطمی ...

تو همین فکرم

امروز باید پریود میشدم که فردا میرفتم واسه شروع سیکل پانکچر 

چهار روزه لک بینی دارم خیلی کم ولی مداوم

پریودم نمیشم موندم چه کنم

تازه این ماه لتروزول خوردم hgc زدم iui کردم خیلی عجیبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها پریود شدم شدیدا درد دارم از طرفی هم مادرشوهرم اینا بعد مدتها دارن فردا میان دیدنمون،یه هفته ه ...

ای وای خیلی برات بده کار کنی ها

از کسی کمک بگیر 

جداً خوب نیست برات دلا راست بشی تو اوایل پ ر ی و د ی

اون هم با این شدت😞

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
تو همین فکرم امروز باید پریود میشدم که فردا میرفتم واسه شروع سیکل پانکچر  چهار روزه لک بینی د ...

کلا iui  وقت تلف کردنه من دوبار انجام دادم و بی نتیجه انشالله مال شما جواب بده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای وای خیلی برات بده کار کنی ها از کسی کمک بگیر  جداً خوب نیست برات دلا راست بشی تو اوایل پ ر ...

جدی خوب نیست؟چرا؟میخواستم جاروبرقی بزنم و تمیزکاری کنم.خطرداره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی از اطلاعات خوبت من اصلا فیبروم‌ نداشتم  توی سنو و عکس رنگیم حرفی از پلیپ و کیست نبود.&nb ...

عزیزم دکتر معمولی که نمیری

منظورم باید دکترهای نازایی شما رو ویزیت کنن نه کسی که صرفاً دکتر زنان هست

برای پولیپ و فیبرم باید رحمت برسی بشه با هیستروسکوپی (عمل به حساب نمیاد)

برای آندومتریوز دکترهای که میتونن تشخیص بدن باید ببین شما رو 

همسرت باید آزمایش تو مراکز ناباروری داده باشه ممکن داستان اصلا شما نباشی

لوله ت برای چی بسته ست ؟ آندومتریوز ، گرفتگی داخلی یا خارجی یا هیدروسالپنکس یا عفونت دیگه ای... 

اینا هر کدوم یه درمان دارن 

ذخیرت چقدره میدونی؟

پرولاکتین و تیروئید و ویتامین ها مخصوصا D و قند و fsh,Lh  رو کلی آزمایش قبل بارداری داری که همه شون مهم هستن و اختلال در هر کدوم از اینا باعث شده شما تا الان مامان نشدی

الکی بدون برسی تو سیکل نرید تو رو خدا

سلام آنا جان  خوبي عزيزم  ان شاءالله بچه ها و شوهرتون هم خوب باشن  ثمين عزيزم واقع ...

خدا رو شکر 

انشالله تا آخر بارداری تون همه چی به خیر و خوشی پیش بره دوست عزیزم🙏🌺

عزیزم دکتر معمولی که نمیری منظورم باید دکترهای نازایی شما رو ویزیت کنن نه کسی که صرفاً دکتر زنان هس ...

رفتم یه دور کامل رفتم ابن سینا رفتم پیش دکتر نصر پیش رزا مقدم پیش وحید دستجردی

تشخیص خاصی ندادن همشون گفتن سالمی 

شوهرم هم کم تحرکی داره 

اولین آزش مورفولوژی صفر بود دارو خوردو... الان شده ۳۰

من آزمایشامو کامل دادم هیسترو نشدم چون یه لوله م کامل بازه

بین زمین و هوا موندم

رفتم یه دور کامل رفتم ابن سینا رفتم پیش دکتر نصر پیش رزا مقدم پیش وحید دستجردی تشخیص خاصی ندادن همش ...

دوستم به نظرم یه هیسترو بشو

جنین فریز داری؟

جدی خوب نیست؟چرا؟میخواستم جاروبرقی بزنم و تمیزکاری کنم.خطرداره؟

اگر با احتیاط کار کنی نه

خیلی وسط کار استراحت کن

رو زمین دراز بکش کمرت و دلت ریلکس بشه

اگر با اب کار میکنی دستکش بزار

شال هم ببند دور دل و کمرت

چه شانسی داری دختر... چه وقتی مهمون داری

اگر با احتیاط کار کنی نه خیلی وسط کار استراحت کن رو زمین دراز بکش کمرت و دلت ریلکس بشه اگر با اب ...

گند بزنن به شانس من.دقیقا زمان شروع سیکلم که آمپولای تحریک تخمدانمو میزدم خواهرشوهرم اینا گفتن میخوایم بیایم.من انقد رفتم رو مخ شوهرم که من آمپول دارم.نمیتونم دولا راست شم.راحت نیستم جلو اونا.اخه اینا وقتی میان بالای یه ماه موندگارن.اولش میگن میایم دو سه روز میمونیم یهو میشه یه ماه😂به زور شوهرمو راضی کردم منصرفشون کنه.تازه بدبختی اینجاس همشون کاملا درجریان درمان ما و کارامون هستن بازم مراعات نمیکنن.اگه خبر نداشتن انقد دلم نمیگرفت از کاراشون.الانم ننه ش زنگ زده که خیلی وقته ندیدیمتون دلمون هواتونو کرده گفتیم بیایم.با خواهرشوهرم اینا دارن فردا میان.مامانم کلی دعوام کرده که حق نداری کاری کنی.خونه ت تمیزه.استراحت کن.اگه نیازه تا بیام کمکت یا به شوهرت بگو کاراتو بکنه.منم دیدم واقعا خونه م تمیزه.بچه کوچیک که نداریم بریز بپاش کنه

هفته ای یه بار جاروبرقی هم کافیه بخدا.راضی شدم به اینکه فردا فقط گردگیری کنم و یکم جمع‌و جور کنم،😑ولی راحت نیستم جلوشون دیگه

اصلا درک ندارن متاسفانه.شوهرمم بدجور خانواده دوسته.دلش نمیاد بگه ما دوروز دیگه باید بریم برای انتقال نیاین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه هنوز  این ماه پریود بشم میرم واسه سیکل پانکچر اونم بالاتر توضیح دادم لک بینی ۴ روزه دارم ا ...

لک بینی دلایل زیادی داره

سردی رحم ، استرس و فکرهای زیاد و حالت های بدبینانه ، کیست و اندومتریوز که معمولا از قبل شروع با درد شدید همراهِ و یا اختلال در پرولاکتین که با آزمایش ساده خون معلوم میشه

شکمت رو گرم نگه دار اگر میدونی پرولاکتین ت نرماله  روغن سیاه دونه بمال به شکمت اگر نه مطمئن نیستی با روغن زیتون گرمش کن

کمی چای زنجفیل بخور و کلا تو پریودها سردی رو ببوس بزار کنار

چای کمرنگ با نبات ، آب ولرم ، دارچین ، هل ، عسل اینا برای هیچ کس ضرر نداره 

لوله ت برای چی بسته شده؟

میگم هرکی رحمش سرده حتما لک بینی داره؟من فقط روز ششم هفتم پریودم خیلی کم در حد لک میشه.هیچوقت اولش یا بین پریودیام لک بینی ندارم.