2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
آنا جان سلام.  برا اینکه ۳۰ روزه پریود شم چکار کنم؟. گفتن ۲ تا پری بعد از پانکچر بیا. بعد از پا ...

عزیزم برا پیازدرمانی نظرمو دادم من توصیه نمی کنم اونم قبل سیکل..... 

براپریودتم فکر کنم باید طبق تجویز دکتر پروژسترون بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من شیافم به شکل قرصه واژیناله به اسم اندومترین که همون پروژسترونه، و وقتی میزارم سه ساعت بعدش ب ...

عزیزم داروش جذب شده اون نگهدارندشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل اولین کنار دریا با نی نی جون  جای همتون خالی

خوش باشین..... 

انشالله به زودی بغلت باشه و برین..... 

سلام خانوماي گل ي سوال دارم ،من فك ميكنم عفونت دارم ترشحم زرد شده چيكاركنم خوب شم؟؟؟؟

عزیزم فقط طبق تجویز دکتر عمل کن و خواهشا کارای عجیب نکن..... 

مرجان جون ميگم بن ب٦ و ب١٢ رو بعد از انتقال هم ازامه دادي؟ بازم داري ادامه ميدي؟ بعدشم اينكه اين هي ...

عزیزم هیسترو برا بررسی رحم و متعلقاتشه..... 

لاپرا برا بررسی آندومتریوزه.... 

اول سلام به همگی بلاخره من بعد از مدتها تونستم یه تایم خالی پیدا کنم برای اینکه بیام سر بزنم امیدوا ...

عزیزم متاسفانه امکان ویرایش نیست برا همین نمیشه صفحه خاصی برا این کار در نظر گرفت..... 

من از نی نی یار خواستم قرار بود با مدیریت صحبت کنه هنوز خبری نداده.... 

کاش بقیه هم تقاضا بدن شاید جدی بگیرن..... 

لااقل به مدیر این امکان رو بدن..... 

سلام خانمای گل،من دیروز انتقال جنین داشتم دفعه اولمه میخواستم ببینم از تحربیاتتون استفاده کنم،چه غذا ...

عزیزم تغذیت مناسب طبعت باشه...... 

چیز جدید نخور.... 

مواظب یبوست باش...... 

به بند نخواب هر از گاهی تو خونه دور بزن..... 

میشینی به بالشت پشتت بذار بیشتر لم بده.... 

یه سوالم داشتم من فقط تونستم سه تا آمپول پروژسترون قبل از انتقال بزنم جاش آبسه کرد دکتر گفت دیگه آمپ ...

عزیزم شيافو بذار و نگرانم نباش..... 

جای آبسه هم بله میتونی گرم کنی البته اگه برا خود آبسه خوب باشه، فقط رو کیسه گرم کمرت نذار..... 

مگه تو بارداری باید طبع غذا رو گرم کنیم؟ من برنج خالی با ماست میخورم، سرده سرد😁

بستگی به طبعت داره..... 

من تا سه ماه اول گرمی میخوردم..... 

بعدش حس میکردم طبعم گرم شده دیگه ترکیبی میخوردم..... 

سلام من فردا یا پس فردا باید برم سونو که داروهای تخمک کشی رو بگیرم معمولا برای روزهای چندم میگن بیای ...

عزیزم ميدونم دیره بازم در حد توان جواب میدم.... 

اولی روز اول تا سومه..... 

دومی معمولا ٧-۸ سیکل..... 

بعدشم بسته به شرایط یه روز درمیون یا دو روز درمیون..... 

احتمالا هایپر بشی..... 

تغذیه هایپری از همین الان اگه شروع نکردی شروع کن..... 

آب زیاد، گوشت و مرغ و ماهی، سفیده تخم مرغ..... 

خانما تو اینترنت خوندم بعداز انتقال نباید خیلی بدنتو کش بیای،،،من از اون اول تو خواب همش بدنمو کش می ...

عزیزم نه رفلکس طبیعی بدنته نباید مانعش بشی..... 

انوکسان یا مشتبهاتشو داری؟؟؟؟ 

سلام آناجان خوبی عزیزم؟شرمنده که سوال میپرسم دم ودقیقه

من پریودشدم پریروز صبح شرمنده کمی اومد که من دیگه باورم شد پریود شدم اما به ظهر نکشید که قطع شد والان که روز سومم اصلا خونریزی ندارم غیر از لکه بینی دیشبم کلی درد پر داشتم اما هیچ خبری غیراز لک نیس تخمدانهام هم کمی درد میکنن حالا یعنی خیر سرم میخاستم آمپولامو شروع کنم از روز سوم فکرکنم با این شرایط نمیشه.بعد یه چیز دیگه همون شبی که فرداش پر شدم دندانپزشکی بود احتمالش هست بخاطر آمپول بی حسی دندونم قطع شده باشه پرم ؟؟؟بازم ببخشید طولانی شد عزیزم

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
آره اتفاقا تازه رسیدم خونه،گفت ۱۷-۱۸ تا تخمک خوب داشتی که ۱۴ تا جنین شده البته گریداشونو نمیدونست،خد ...

ترانه جان تبریک میگم خداروشکر که جینی های خوبی واست تشکیل شد، عزیزم میشه بگی دکتر جنتی چه داروهایی به همسرت داد؟؟

ما که رفتیم پیشش چیزه خاصی بهمون نداد گفت وارد سیکل میکرو بشید همین.

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مهربونا سونو ntو غربالگری اول تو چند هفتگی انجام میشه؟😍😍 میخام ببینم قبل عید میفته یا بعدش😂😁🤗

11 هفته و 1 روز تا 13 هفته و 6 روز.... 

سلام انا جون میگم اگه تخمک فریز کنیم والان نخوایم جنین تشکیل بدن اجازه میدن دکترا؟ واینکه کیفیت تخمک ...

عزیزم فریز که میکنن اما باید ببینی طبق شرایطتون جنین شناس چی صلاح میدونه.....