2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه راستی بچه ها از ثمین چه خبر خیلی وقته خبری ازش ندارم چه کار کرد؟

ثمین جون ک انتقال داد ومنفی شد..الان ی خرده کناره گیری کرده از درمان.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب امکانش کمه عزیز و اینکه گفتم عقب افتادن پریود خیلی شایع هست بعد از برداشتن سپتوم

خوب من استروژن و پروشژسترون خوردم اگه نخورده بودم ک هیچ ولی چون اینا خوردم میگم ک باید پری بشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب امکانش کمه عزیز و اینکه گفتم عقب افتادن پریود خیلی شایع هست بعد از برداشتن سپتوم

گلم میگن ک بعد از هیسترو احتمال بارداری خیلی زیاده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم باید آندو به‌چند برسه که انتقال بدن مگه؟من فکرمیکردم ۸ خوبه !

٨ الی 12 خوبه...... 

منظور دوستمون این بود پی آر پی نقشی تو بالا رفتن ضخامتش نداشته البته اگه پستارو قاطی نکرده باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من پانکچر شدم امروز استرادیولمم باید ادامه بدم روزی دو تا؟یادم رفت بپرسم از دکتر خودشم هیچی ن ...

اگه انتقال داری فکر کنم باید ادامه بدی..... 

همون دزی که داشتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها وقتی از تخت بلند میشم میرم رو مبل میشینم یکم،راحت میشینم و لم میدم اما چنددقیقه بگذره کمرم درد میگیره و خسته میشم ،تخمدانامم یبار راست یبار چپ حالتی بد بهشون دست میدن درد نمیشه بهش گفت یجوری میشن، خیلی بده  

اینا بخاطر پانکچره‌؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مرسی امشبو خوردم فردا زنگ بزنم بپرسم پنجشنبه دکتر طرازیو از کجا گیر بیارم؟کسی میدونه؟

خانوم دکتر رو غیر روز مطب از طریق بیمارستان آبان اتاق زایمان پیدا کن..... 

دوستان منظورتون اینه که پریود دوم بعد پانکچر با تاخیر میشه؟!  چون من یک هفته بعد پانکچر و ۱۰ ر ...

احتمال تاخیر هست اما میتونه سر تایمم پریود بشی..... 

کسی میدونه این انوکسا برای چه شرکتیه؟ خوبه به نظرتون؟

من هم از اینا داشتم و دکتر بهم گفته بود فقط اینو پیدا کن (خارجی هست)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام

منم ۳۴ سالمه 

ظاهرا همه چی خوبه اما در واقع باردار نمیشم

۲ بار iui کردم فردا وقت پریه که الان پاهام یخ کرده و علايمشو دارم پس این ماهم نشد

میخوام برم واسه ای وی اف اگه این ماه اقدام کنم ۱۴ سیکلم میوفته توی ۲۲ بهمن به نظرتون نرم؟! بذارم برای سال بعد؟ 

سلام  ازمایشم منفی شد      فقط پریودم عقب افتاده یه هفته

عزیزم 😔

خدا به زودی برات جبران کنه

کسایی ک روغن زیتون میخورن چطور تو چی رو غذا میخورن برا یبوست؟من قبلا رو برنج میخوردم اما روغنمون الا ...

تو سوپ بریز بوش کمتر میشه

٨ الی 12 خوبه......  منظور دوستمون این بود پی آر پی نقشی تو بالا رفتن ضخامتش نداشته البته اگه ...

بچه ها آمپول واريوپپتيل چيه؟؟؟؟

به خاطر اندومتريوز دكتر گفت ايندفعه قبل از انتقال يا پانكچر در هر صورت اول بايد اينو بزني يه دونه بعد از پريود يه دونه هم ٢٨ روز بعد از اولي و بعدش كارو شروع كنيم؟؟؟

اين چيه چرا ميزنن؟؟ گفت امپول يائسگيه؟؟

...

بچه ها امروز زنگ زدم مطب دکتر گفتم بتامامروز ۶۶۲ بود گفت سه شنبه دوباره تکرار کن یهو بهم ریختم نمیدونم چی شد اخه بتام از ۱۶۹ شد ۶۶۲ به نظرم دیگه به سومی نیاز نبود سریع لباس پوشیدم ورفتم مطب با منشی صحبت کردم رفت پیش دکتر گفت میخواییم ببینیم اگه تا سه شنبه به ۱۰۰۰ رسید که بیایی برای سونوی ساک و چیز غیرعادی نیست   تا حالا با این مورد برخورد داشتید؟ایا دکتر برای شما هم اینکار رو کرده؟

سلام خانوما تو رو خدا راهنماییم کنید من ۱۲هفته هستم دوبار خونریزی کردم رفتم دکتر بهم گفت جفتم پایینه ...

عزیزم انتقال من و تو یکی بود فکر کنم....

نگران نباش جفت پایین مراقبت بیشتری میخواد

و واقعا باید استراحتت بیشتر باشه

بسلامتی فارغ بشی دوستم