2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
تیروئید و amh، ویتامین دی، برا شوهرم هم آزمایش اسپرم

قبل انتقال آزمایش اسپرم برای شوهرت نوشته عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم خوبم خب کلا دو قلویی خودش یه ریسک داره یه ریسک هم همین کم بودن طول سرویکس هست اما ای ...

سلام لاله جونم خوبی؟حال گل پسرمون خوبه؟😍😍😍دلتنگتیم عزیزم.ان شاالله همیشه حالتون خوب باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم لاله جون مياد اينجا يا نه ، اگه اينجارو ميخونه كه خيلي تو فكرش بودم هميشه ، ان شاءالله كه هم ...

سلام پرپر جان
ممنون از اینکه به یادمی عزیزم
منم به یاد تک تک بچه ها هستم
چه اونایی که به سلامتی زایمان کردن چه اونایی که باردارن چه اونایی که هنوز وارد سیکل نشدن

هر وقت به چشمای پسرم نگاه میکنم بهش میگم برای خاله های منتظر دعا کن تا خیلی زود فرشته هاشون رو توی بغلشون بگیرن

پسرم خوبه دست بوسه
عسل خاله چطوره؟ چند وقتشه؟
فک کنم یه ماه از امیر رضای من بزرگ تر بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بنظر خودم نیستم.فقط سینه هام اونم از دو طرف،نوکش نه ها،دو طرف شدیدا میسوزه دیروز تا حالا.نه علائم خا ...

منم مث شمام این ماه سیکل انتقالم کنسل شد و روز یازده پری هیسترو شدم ک سپتوم داشتم و ۱۷ و ۱۸ سیکلم اقدام داشتم و بعد از هیسترو استروژن و پروژسترون خوردم و الان پنج روز هستش ک قطع کردم و پری نشدم همیشه دو روز بعد از قطع پروژسترون پری میشدم . امروزم تست زدم منفی بودش . منم علایم ندارم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تیروئید و amh، ویتامین دی، برا شوهرم هم آزمایش اسپرم

مگه ن شما میخواین ک انتقال بدین این آزمایشا برا چیه ؟ اینا برا کساییه ک میخوان پانکچر شن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم مث شمام این ماه سیکل انتقالم کنسل شد و روز یازده پری هیسترو شدم ک سپتوم داشتم و ۱۷ و ۱۸ سیکلم اق ...

خب بنظرم شما هم یه ازمایش بدین.ولی من زیاد امیدوار نیستم به خودم.نمیدونم چرا.با اینکه همیشه میخونم خیلیا قبل انتقال معجزه اتفاق می افته براشون.اما همیشه میگم بعید میدونم من لایق این معجزه ها باشم.اگه چیزی بود حداقل یه کوچولو هاله مینداخت بی بی چکم

سلام لاله جونم خوبی؟حال گل پسرمون خوبه؟😍😍😍دلتنگتیم عزیزم.ان شاالله همیشه حالتون خوب باشه

سلام عزیزم
ممنون گلم خوبم
شما لطف دارین ، به خدا خودم هم دلم میخواد سر بزنم هر روز اما واقعا نمیشه
گاهی خودم هم کم میارم
دلم میخواد پسرمو دعوا کنم
اما همین که با چشای درستش منو نگاه میکنه دلم نرم میشه

خدا از این خستگی ها به همه بده ان شاء ا...

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب بنظرم شما هم یه ازمایش بدین.ولی من زیاد امیدوار نیستم به خودم.نمیدونم چرا.با اینکه همیشه میخونم خ ...

برا من چون ضخامتم کم بودش انتظار ندارم و بعد از هیسترو هستش نمیدونم بخدا ولی خیلی استرس دارم

سلام بچه ها من 7روزه انتقال جنین دادم .هیچ علائمی ندارم فقط ضعف معده وشبا نفخ میکنم به نظرتون عادیه& ...

سلام عزیزم ان شاالله که هفته ی دیگه خبر بتای تپلتو بشنوم همینجا.بله اصلا درگیر علائم نباش.خیلی از مامانا هیچ علائمی نداشتن.حتما مثبتی

خب بنظرم شما هم یه ازمایش بدین.ولی من زیاد امیدوار نیستم به خودم.نمیدونم چرا.با اینکه همیشه میخونم خ ...

شما فردا برین آزمایش بدین تا ما خوشال بشیم و بعدم برا من دفا کن گلم . من هنوز ب وقت پریودم مونده از وقتم ک گذشت روز بعدش صددرصد میرم برات دفا میکنم ک باردار باشین شما برین فردا ان شالله مثبت باشین بعدم ب من دعا کنین تا منم مث خودتون بشم

سلام عزیزم ممنون گلم خوبم شما لطف دارین ، به خدا خودم هم دلم میخواد سر بزنم هر روز اما واقعا نمیشه ...

ای جونم.خدا حفظش کنه.وااای نه دعواش نکنینا.یه دل سیر ببوسینش.ان شاالله از این مشغله ها قسمت تک تک منتظرا بشه😘

عزیزم پدیلاکتم بهش بده دکتر بچه هام خیلی تاکید داره بهش..... هر روز بده پنج قطره بهش.....

اتفاقا دکتر اولش پدی لاکت داده بود
گفته بود اگه دایمتیکون تاثیر نداشت اینو بخر بده
بعد که دکترش رو عوض کردیم ، کولیک ایز داد

حالا من هم کولیک ایز رو بدم هم پدی لاکت رو؟
شما هر دو رو میدادی؟

میدونم که برای فعل و انفعالات بهتر روده و گوارش پدی لاکت موثره خیلی

ای جونم.خدا حفظش کنه.وااای نه دعواش نکنینا.یه دل سیر ببوسینش.ان شاالله از این مشغله ها قسمت تک تک من ...

چشم عزیزم دعواش نمیکنم

ان شاء ا... ان شاء ا...