2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا روز دوم خوبه ضخامت . خیالم ک برا روز سیزدهم هستش . این ماه میخواد برات انتقال بده ؟ رحم و تخمدون ...

نه عزیزم، یه سری آزمایش هم برام نوشته جوابش دیر آماده میشه، میفته اسفند سیکلم، کار خاصی نیست که تو این مدت انجام بدم؟ ممنون که جواب میدین

نوشته مقداری مایع آزاد مشاهده شده یعنی اینکه قبل از نوزدهم تخمک گذاری داشتی . پریودت همیشه منظم بودش ...

اخه نوشته در لگن.یعنی همون تخمک ازاد شده هست؟اره تقریبا همیشه دو سه روز جلوتر میشدم!میدونی من روزیکه اماده بودم برم برای انتقال قبلش دکتر گفت چون تعداد تخمکات یکم بیشتر از بقیه بوده باید سونو شی قبلش.سونو کرد و گفت دارم یکم مایع ازاد میبینم.ترجیح میدم انتقال ندم.بذار دوتا پریودی بگذره بعدش بیا که خیالمم راحت تر باشه.منم بدون هیچ سوالی پاشدم اومدم بیرون.اصلا انگار هنگ بودما.توقع نداشتم سیکلم کنسل شه.بنظرت چرا همون ماه که امپول داشتم کمتر از این ماه فولی داشتم؟!خیلی برام عجیبه!اون ماه من ۱۴ تا فولی داشتم که ۱۲ تا تخمک کشیدن ازم.و بعدش هم فقط شب اول و دوم دلم درد میکرد.نمیدونم بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم، یه سری آزمایش هم برام نوشته جوابش دیر آماده میشه، میفته اسفند سیکلم، کار خاصی نیست که تو ا ...

ن گلم . چ آزمایشایی برات نوشته ؟ میتونست ک انتقال بده برا انتقال ک آزمایشی نیست ک انجام بدی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نوشته مقداری مایع آزاد مشاهده شده یعنی اینکه قبل از نوزدهم تخمک گذاری داشتی . پریودت همیشه منظم بودش ...

من ماه قبل ۲۸ آذر پریود شدم.این ماه هنوز نشدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخه نوشته در لگن.یعنی همون تخمک ازاد شده هست؟اره تقریبا همیشه دو یه روز جلوتر میشدم!میدونی من روزیکه ...

اره همون یعنی تخمک گذاری انجام شده . برا شمام مث من حتما زودتر تخمکات کشیدن و اثرش تو این ماه بیشتر گذاشته .برا منم وقتی قبل از تخمک کشی رفتم گفتش ک خیلی داری بعدش فقط نه تا ازم کشیدن . مال شمام اثر اون آمپولا این ماه اثرشو گذاشته برات . فردا برین آزمایش بارداری بدین بیاین اینجا خبرشو بهم بدین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام مامان لاله خوبی ؟گل پسرت حالش خوبه بزرگش کردی ؟

سلام عزیزم
شکر خدا خوبم
پسرم هم خوبه
دست بوس خاله های مهربونشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من ماه قبل ۲۸ آذر پریود شدم.این ماه هنوز نشدم

ب نظر خودتون باردار هستین ؟ علایم بارداری دارین ؟ نمیخواین آزمایش بدین ؟

اره همون یعنی تخمک گذاری انجام شده . برا شمام مث من حتما زودتر تخمکات کشیدن و اثرش تو این ماه بیشتر ...

واقعا ازمایش بارداری بدم؟خب اگه باردار بودم تو این سونو مشخص نمیشد؟من این مدت همش هم چیزای گرم‌میخوردم بخاطر طبعم😑

سلام دوستان  لاله جونم خوبی ؟  طول سرویکس 27وبارداری دوقولویی خطرناکه ؟ توی ان تی31بو ...

ممنون عزیزم خوبم

خب کلا دو قلویی خودش یه ریسک داره
یه ریسک هم همین کم بودن طول سرویکس هست
اما اینا رو نگفتم که بترسی
فقط حواست باشه که باید رعایت کنی
ان شاء ا... با استراحت میره بالا
امیدوارم به سلامت طی بشه این مدت باقی مونده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ب نظر خودتون باردار هستین ؟ علایم بارداری دارین ؟ نمیخواین آزمایش بدین ؟

بنظر خودم نیستم.فقط سینه هام اونم از دو طرف،نوکش نه ها،دو طرف شدیدا میسوزه دیروز تا حالا.نه علائم خاص دیگه ای ندارم.هر از‌گاهی کمردرد دارم میگم پریود میشم اما نمیشم!اخه صبح تست زدم منفی بود.اگه باردار باشم یعنی قبل از نوزدهم هرچی شده باشه باید تست تا الان نشون بده دیگه.نمیدونم دلم نمیخواد شوهرمو امیدوار کنم الکی😑

آره عزیزم یکی دو روزه سر میزنه و لااقل پستهایی که تو اعلانش هستنو جواب میده..... منم صداش کردم که پ ...

ممنون انا جون از اطلاع رسانی