2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست

بچه ها من این ماه نزدیکی داشتم،اما روز نوزده سیکلم که رفتم سونو برای اطمینان ازاینکه کیست و عفونت نداشته باشم سونو داخلیم‌کرد گفت هیچ کیستی نمیبینم.تعدا فولیام خیلی بود اما گفت هیچکدوم کیست نشدن.روز نوزده سیکلم بود گفت دوتا تخمک ۱۲ هم داری.ولی حتما قبلش تخمک بزرگتر داشتم و ازاد شده درسته؟بچه ها اگه مثلا من با اون اقدامای قبل سونو باردار شده بودم دکتر از طریق سونو میفهمید؟؟؟یا اونموقع هیچی مشخص نیست هنوز.یکی از دلایلی که میگم صد در صد باردار نیستم اینه که روز نوزده سیکلم سونو واژینال شدم.و میگم اگه چیزی بود بالاخره دکتر میفهمید😑چون بعدشم تا ده روز گفت ممنوعیت نزدیکی داری ...حدود ۲۵ تا فولی داشتم توی سونو.که گفت تاثیر داروهاس 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@shamiim     @گبلک     عزیزای دل تبریک میگم مامان شدنتون رو.ان شاالله این ح ...

ایشالا .ممنونم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی بوده با دکتر رضا نصر ای وی اف کرده باشه؟

بله عزیزم از دوستان هستن کسایی که زیر نظرشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در دوره انتقال موارد زیر رو میشه خورد؟ مرغ، تخم مرغ، موز، ارده شیره،قارچ،سیب زمینی،شلغم کلا چه چیز ...

والا چیزاییه گفتی در کل موردی ندارن..... 

کلا فقط قاعده آور نخور..... 

طبق طبع و شرایطت بخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من این پریودم یه هفته بیشتره تاخیر داشته.بی بی چک صبح زدم منفی بود.شدیدا سینه هام میسوزه.نمید ...

اقدام داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من این ماه نزدیکی داشتم،اما روز نوزده سیکلم که رفتم سونو برای اطمینان ازاینکه کیست و عفونت ند ...

سونو روز نوزده ک شدی میفرستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من این ماه نزدیکی داشتم،اما روز نوزده سیکلم که رفتم سونو برای اطمینان ازاینکه کیست و عفونت ند ...

فردا برو آزمایش بده شاید خدا خواست ک باردار باشی ان شالله

روز دوم، بقیش چی هست، من هیچی ازش نمیدونم

برا روز دوم خوبه ضخامت . خیالم ک برا روز سیزدهم هستش . این ماه میخواد برات انتقال بده ؟ رحم و تخمدونت نرماله فقط تنبلی تخمدان یا همون پی سی ا هستی

نوشته مقداری مایع آزاد مشاهده شده یعنی اینکه قبل از نوزدهم تخمک گذاری داشتی . پریودت همیشه منظم بودش ؟ چرا ماه قبل برات انتقال نداد ؟ امروز چندم پری هستی ؟