2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه اصلا نفرستادم آزمایش، خودمم حواسم نشد برم، اینطوری بود که آخر مرداد هفتصد بود،درحال ...

بعید میدونم به کیفیت تخمک ربط داشته باشه من شنیدم مانع بارداری میشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دوستان من  ازمایش AMH دادم جوابش رو الان گرفتم جواب ۰/۱۴ هست.وضعیتم خیلی افتضاحه؟ آیا امیدی به ...

عزیزم چند روز پیش یکی از دوستامون که الان مامان شده پست گذاشته بود فکر کنم ذخیرش ۰/۰1 بود پس نشد نداریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.اميدوارم كه اين مدت كه نبودم همه به ارزوهاي قشنگتون رسيده باشيد ببخشيد بچه ها.من كپسول ...

عزیزم پریود بعد از ک و ر ت ا ژ زیاده،وگرنه طبیعی عادیه

اوابووست هم دکتر من روزی ۴تا گفته بود بخورم که چون نصف قوطی داشتم گفت روزی دوتا بخور تا پانکچر

دکتر قبلیم روزی یکی گفته بود بخورم

ولی اصلش روزی ۴تاست

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مرسی😘 از خدا میخوام مثبت بشی دل هممممه مون شاد بشه و به سیکل نچرال امیدوار

مرسی دوست خوبم منم از خدا میخوام بهترین ها رو برات رقم بزنه😘

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
دیگه خیلی مقاومت کردم بعد از جواب مثبت شمیو و گلبک گریه نکنم اما الان دیگه اشکام سرازیر شد. ماشالله ...

ان شا الله عزيزم ، واقعا من هم هميشه نه تنها با شادي هموطنام بلكه با شادي همه مردم دنيا خوشحال ميشم .