2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست

سلام به همگی خوبید بچه ها من امروز بالاخره همه چیم درست شد خداروشکر و قراره انشالله باشروع پریودی سیکلم شروع بشه دارو بگیرم واسه پانکچر

الان قراره استرادیول بخورم میخاستم ببینم پری شروع شدهم باید بخورم؟ اگه واسه سیکل پانکچر توصیه ای دارید لطفا بهم بگید ممنون میشم ممنونننن😍😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر فروردین.حرفتو گوش کردم رفتم از دادم شد 189 و ازمایشگاه گفت خوبه و دیگه لازم نیست از بدم .م ...

مبارک باااااشهههههه گبلک جاننننن 🌷😍

گبلک یعنی قارچ درسته

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام به همگی خوبید بچه ها من امروز بالاخره همه چیم درست شد خداروشکر و قراره انشالله باشروع پریودی سی ...

وای چقدر خوشحالم....انشاله بسلامتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها من روز 4 انتقالم .امروز ازصبح پاهام یخه یخه  

به‌به یه مامان یخی دیگه تو راهه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارک باااااشهههههه گبلک جاننننن 🌷😍  گبلک یعنی قارچ درسته

مرسی ممنونم.والا چی بگم هر کس میگه یه معنی میده به ترکی به عربی و بله به شمالی گویا میشه قارچ.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام shamiim# عزیزم تبریک میگم دیدی بعد از 17 سال دلت شاد شاد شد موقعی که ذوق میکنی برای ما هم دع ...

مرسی ....

راستی چطور میتونی این کار رو یکنی بمنم یاد بده که مجبور نباشم تک تک جواب دوستانو بدم😊

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ورم ک نه ندارم سر گیجه هم ندارم سر درد دارم دیشب دکتره گفت ب احتمال زیاد سینوزیت هس آزمایش ادرار هم ...

عزیزم منم اواخر فشارم بالا رفت تست ادرار نوشتن اورژانسی.... 

کمی پروتئین بود دیگه سز شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی .... راستی چطور میتونی این کار رو یکنی بمنم یاد بده که مجبور نباشم تک تک جواب دوستانو بدم😊

با هشتگ بدون فاصله اسم رو بنویس بعد که فاصله دادی ابی میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم الان هزینه میکرو تو رویان چقد شده؟

هزینه میکرو با ای وی اف فرقی نداره یا شایدم انقدر کم بود که من متوجه نشدم ولی 3و نیم شد .بدون تعیین جنسیت و بدون دارو و ازمایش

سلام shamiim# عزیزم تبریک میگم دیدی بعد از 17 سال دلت شاد شاد شد موقعی که ذوق میکنی برای ما هم دع ...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله خدا به شما هم يك ني ني ديگه بده و دوباره حس قشنگ مادر شدن رو احساس كني .

خدارو شکر گیر اوردم ساخت شهر بروجرد هستش که خوشبختانه نیم ساعت بیشتر فاصله نیست تا شهرمون

عزیزم شما قبلا کاربریت با حروف الفبای فارسی بود؟ 

البته اگه اشتباه نکنم..... 

یادمه یه شمیمی بود من همیشه اسمش تو ذهنم بود و برا مامان شدنش همیشه دعا میکردم.... 

الان دیدم 17 ساله منتظری یادم افتادشاید خودشی..... 

با هشتگ بدون فاصله اسم رو بنویس بعد که فاصله دادی ابی میشه

اهان پس باید اسمها رو بدونی بعد بنویسی من فکر کردم مثل اینستاست

هزینه میکرو با ای وی اف فرقی نداره یا شایدم انقدر کم بود که من متوجه نشدم ولی 3و نیم شد .بدون تعیین ...

منظورم با دارو آزمایش کلی چقد خرج کردی ؟ من خودم یبار میکرو کردم تو رویان ولی پنج سال پیش بود