2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
شما تو دوران انتقال هستید؟ انشاالله که آخرش با یه جواب مثبت عالی دلتون شاد میشه عزیزم من از این کتا ...

عزیزم من منتظرم پریودم شروع شه که استرادیول رو شروع کنم و برم برای انتقال.ممنونم از دعای قشنگت

اره میدونم منم دارم دو سه تا از این کتابا.اتفاقا عاشق رنگ‌امیزی و هنر و هرچیز مربوط به هنر باشه هستم

فکرخوبیه😍فقط اینکه من عادت دارم خم میشم رنگ امیزی میکنم😄چجوری خوابیدنی رنگ کنم😂ولی اره کتاب و چندتا وسایل بافتنی و اینارو میبرم با خودم که سرگرم شم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم به این فکر کن که اگه استرس داشته باشی خدای نکرده تاثیر منفی داره بعد که این روزها میگذره اگه ا ...

بله حرفات کاملا درسته عزیزم.ممنونم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخ... نخیل من از الان تفاوت نمیزارم بین نی نی ها😁🤗😂 یع عدد مامان با ادب😍 به نی نی یار ...

آره دیدم نوشته نمیشه تغییر داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا😂😂😂😂 دل مظلومم هیچی نمیکشه بابا😁😃 مگه این معده درد میزاره ک اون بکشه🙈🙈 به شوهرم می ...

منم نداشتم..... 

مامان خوبی بودم بابامونو نصف شبی راهی خیابونا نمیکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا منم یاد توت فرنگی زیاد میفتم، حس خوبی نسبت بهش پیدا کردم😂

به سلامتی..... 

خوشبخت بشین انشالله..... 

یه سوال ۱۳ هفته میشه حرکت جنین رو حس کرد من سمت چپ نافم انگار  مورچه داره راه میره نمیدونم حساس ...

عزیزم احتمالا همون حرکات جنینه..... 

بیشتر بشه خودت میفهمی که همون بوده یا نه..... 

بذار مرحله به مرحله کشفش کنی اینطوری مزش بیشتره..... 

سلام آنا جان وهمگی دوستان  من یه سوالی دارم  به جز زمان پری زمانهای دیگه هم شده که من بی ...

عزیزم از نظر آندومتریوز چک کشدی؟؟؟؟ 

خیلی خوبه که اینارو بهت دادن  به من قبل عمل  هیچی ندادن   و نگفتن چه علایمی داره&nbs ...

من این همه میگم جارو ممنوعه!!!!! 

بعد تو جارو زدی؟ 

انشالله زودی خوب میشی.... 

سلام عزیزم، شما انتقالتون کی انجام میشه؟ من فردا آن شاالله نوبت سونو روز دوم پریودی دارم که اسفند وا ...

ربط ب سونو نداره ب انتقال . فقط سونو میشی ک کیست نداشته باشی و وارد سیکل بشی .اگه کیست نباشه همون ماهی ک میخوای انتقال بدی دارو میگیری و وارد سیکل میشی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها راه حلی برای اسید معده دارید؟ من حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم انگار آتیش تو گلوم هست انگار ...

سلام عزيزم.من چند ماهه كه اين مشكل رو دارم كه فقط با پنتوپرازول آروم شد.همچنان دارم ميخورم ،يه بار قطع كردم دوباره علائمم برگشت و مجبور شدم دوباره شروع كنم.انشاالله كه هر چه زودتر خوب بشي عزيزم

عزیزم امیدوارم حالت بهتر شده باشه..... 

شکر خدا... بهترم.

ولی خو دوساعت دوساعت چیز میز میخورم.. معدم اخطار میده وگرنه 😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام ،بی بی چک زدم منفی بود😁 امروز روز سیزده بود

رها عااشق این خنده هاتم؛ انشاالله ک ازمایشت مثبت میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹