2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام گلم،فدات،شما خوبی؟نه عزیز دل هنوز انتقال ندادم فعلا دارم استرادیول میخورم ان شاء الله۲شنبه نوبت ...

ان شا الله عزيزم همين ماه انتقال ميدي و ان شا الله آخرين انتقالت هست و به سلامتي مامان ميشي .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان جون مرسی شما خوبین؟ من ک تو آذر رفتم آزمایش دادم تیروئیدم بالای 2 بود گفتن باید قرص بخور ...

ان شا الله عزيزم يه موقعي انتقال بدي كه خدا برات بهترين رو بخواد ، عزيزم جزئياتش رو درست نميدونم ولي اين رو ميدونم كه توي كرج كلا توي اداره جات و همه جا مهاجر خيلي زياده و همه براي خود كرج نيستن .

آنا گلم من الان چار روز هستش بعد از قطع پروژسترون و استروژن پری نشدم البته همین ماه روز یازدهم پری ه ...

سلام عزیزم، شما انتقالتون کی انجام میشه؟ من فردا آن شاالله نوبت سونو روز دوم پریودی دارم که اسفند وارد سیکل بشم، یه سوال هم داشتم، این ماه که سونو شدم برام داروهای ماه بعد که وارد سیکل بشم مینویسه؟ ، یا ماه بعد دوباره باید سونو بشم و طبق اون دیگه دارو و آمپول شروع میکنه؟ 

خوبي عزيزم ؟لك قطع شد؟

ممنون عزيزم ، شما خوبي ؟ بله خانمي خدا رو شكر از ديشب قطع شده البته پروژسترون هنوز مصرف ميكنم . حالا يكشنبه ميخوام برم سونوي nt و دوشنبه هم دكتر ، ان شا الله كه همه چيز خوب باشه .

بچه ها راه حلی برای اسید معده دارید؟ من حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم انگار آتیش تو گلوم هست انگار ...

الهي عزيزم 

ماه اخر همينه دوستم رانيتيدين ميخورد اوكي بود

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بچه ها راه حلی برای اسید معده دارید؟ من حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم انگار آتیش تو گلوم هست انگار ...

عزيزم من شربت معده ميخوردم بارداري قبلي ولي باز هم خوب خوب نبودم ، كف دستت نمك بريزم بگذار داخل دهانت مزه كن يه كمي تاثير داره .

ممنون عزيزم ، شما خوبي ؟ بله خانمي خدا رو شكر از ديشب قطع شده البته پروژسترون هنوز مصرف ميكنم . حالا ...

خداروشكر انشالله خير باشع برات و مامان سبحان شي بعد سونو غربالگري 😁😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ان شا الله عزيزم همين ماه انتقال ميدي و ان شا الله آخرين انتقالت هست و به سلامتي مامان ميشي .

ممنونم عزیزم،بادعاهای شماخواهرای گلم حتما منم یکی از مامانای بهمنم 🤩🤩

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
گلم شما استرادیول خارجی مصرف کردید؟ ازچندم پری شروع کردید قرص رو مصرف کردید؟؟ من همه جا رو گشتم خارج ...

عزیزم من استرادیول خارجی دارم چون سیکلم کنسل شد و واسم نچرال انتقال داد خواستی بگو بهت بدم کلا۹۰تا دونه است

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻