2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
مامان سبحان جون من جنین ۵ روزه انتقال دادم آزمایش واسه پنج شنبه زدن بنظرت دوشنبه ظهر تازه وارد ۱۲ ان ...

عزيزم احتمال اينكه جواب بده زياده ولي خوب اگر هم جواب نداد نميشه ١٠٠ درصد بهش اعتماد كني مثلا شايد مثل اون دوستمون كه بتاش پايين هست جنين دير لانه گزيني كرده باشه روز ١٤ مطمئن تره . من اون دو باري كه زود آزمايش دادم بيبي چك گذاشته بودم هاله انداخته بود به همين خاطر آزمايش دادم .

دوستای گلم شب همگی تون بخیر🌹🌹🌹

من فردا باید برم ازمایش بدم و ان شاءالله دست پر برگردم به دعای شما دوستان خوب😍😍😍 

با دل های پاکتون برای من و جوجه هام کنید😍😍😍 که فردا مجوز نه ماه بودنشون کنارم رو بگیرم😊🙏❤️😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من رفتم مطب چوبساز بعد کلی انتظار بالاخره کشف کردم اخرای بهمن میاد

بنظرتون اگه من دهم تا ۱۵ ام پریود بشم به سیکل انتقال تو اسفند میرسم قبل تعطیلات عید؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم احتمال اينكه جواب بده زياده ولي خوب اگر هم جواب نداد نميشه ١٠٠ درصد بهش اعتماد كني مثلا شايد م ...

الان ۹ انتقالم هیچ علائمی ندارم جای آمپول پروژسترون گوله گوله و کبود شده واسه همین به ذهنم رسید دوشنبه برم تکلیفم روشن بشه😔😔

سلام عزيزم ، چطوري خانمي ؟ به يادت بودم خيلي ، انتقال دادي خانمي ؟

سلام گلم،فدات،شما خوبی؟نه عزیز دل هنوز انتقال ندادم فعلا دارم استرادیول میخورم ان شاء الله۲شنبه نوبت دارم سونو شم ببینم اوضاع از چه قراره،توکل برخدا اگرضخامتم خوب باشه همین ماه انتقال میدن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام عزيزم ، خوبي شما آژند جون ؟ در چه مرحله اي هستي خانمي ؟ ان شا الله مامان شدي ؟ عزيزم من همسر يك ...

سلام مامان جون مرسی شما خوبین؟

من ک تو آذر رفتم آزمایش دادم تیروئیدم بالای 2 بود گفتن باید قرص بخورم و کنسل شد انشاله خدابخاد تو فروردین میخام برم

مرسی از راهنماییت.همسرم کارمند میخام بدونم اوضاع اونجا چجوره خیلی شلوغه؟کارمندا با کارمندای غیر کرجی کنار میان؟کلا چ مدلیه 

بهار جون کمپرس گرم میزارم نمیدونم چرا یا کبودی یا سفتی ایجاد میشه 

عزیزم ب کسی ک برات تزریق میکنه حتما بگو عمیق و آهسته بزنه.....ارمغان جونم باید تحمل کنی قراره انشالله تا ۱۲ هفتگی داشته باشی😍🙏