2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
میدونی از دست خدا ناراحتم تو سقط اولم اونقدر ناراحت شده بودم که فقط بهش میگفتم اگه میدی سالم باشه ول ...

درست شرایط بارداری قبلیت سخت بوده ولی ناراحتی دردی رو دوا نمیکنه عزیزم من الا با اینکه سه ماه رو تموم کردم خیلی وقت احساس میکنم یعنی این نه ماه تموم میشه و بچم رو بغل میکنم هزارو یکی فکر میاد سراغم ولی با خودم میگم اگه خدایی نکرده هر اتفاقی هم بیافته هیچی دست من نیست و خدا خودش بهترین ها رو واسم میخواد منم نمیتونم با تقدیر مبارزه کنم با نا امیدی و فکر منفی فقط ادم خودش عذاب میکشه  چون خودم  روز های بد و پر استرس رو گذرونم ولی تنها چیزی که کمکم کرد خودمو و اینده رو به خدا سپردم خیلی وقتا باید ادم خودشو رها کنه تا همه چی خوب پیش بره  نصیحت نیست تجربست ایشالله این یکی دوهفته سپری میشه و به ارامش واقعی میرسی خدا هیچ وقت بد برای بنده هاش نمیخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم ، خيلي التماس دعا دارم از شما و همينطور بقيه دوستان ، از ديشب كه به دخترم ديگه شير نداد ...

خدا شاهده با تمام وجودم میفهمت..... 

چون دارم با سختیاش سرمیکنم..... 

بعضا میگم آخه من قرار بود بهترین مامان دنیا بشم و همش با دخترم وقت بگذرونم اما الان میبینم اونی که میخواستم نشده، ولی باورت میشه حس میکنم خدا برام سنگ تموم میذاره چون هم هزارماشالله خیلی باهوشه، خیلی از کاراشو دوست داره خودش انجام بده، خیلی خلاقه، خلاصه خدا خیلی کمکم میکنه..... 

تازه من میشه گفت کاملا دست تنهام چون همسرم سر کار میره و فقط چند ساعتی میتونه کمکم کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوف مرسی یکم دیگه میرم بذارم تو عمرم یبوست نشده بودم😥

سلام منم هیچ وقت یبوست نداشتم ولی وقتی پانکچر کردم یبوست شدید گرفتم حالم خیلی بد بود هر چی شربت و شیاف میگذاشتمم انگار نه انگار بعد یه قرصی خریدم یعنی اب رو اتیش انقد که این قرص خوبه.الان هر چی گشتم اسمشو برات بزارم پیداش نکردم.برو داروخانه قرصشو بخر یه قرص ریزه.انقد این قرص خوبه کارتو حسابی راه میندازه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
صدف جون جنینت سه روزس ۵ روز هم میشه تا لانه گزینی کنی . انا جون به نظرت واسه رشد فولی چی بخورم 

سپاس عزیزم🙏 😘

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام منم هیچ وقت یبوست نداشتم ولی وقتی پانکچر کردم یبوست شدید گرفتم حالم خیلی بد بود هر چی شربت و شی ...

گلبک جون جواب آزت چی شد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان 

من دیروز دو تا جنین سه روزه انتقال دادم میشه کمک کنید بدونم کی لانه گزینی انجام میشه؟

کسایی که انتقال موفق داشتن چه خوراکی هایی مصرف کردن؟ و کسی بوده که از توالت فرنگی استفاده نکرده باشه و مثبت بشه ؟ چون من اصلا نمیتونم

ممنون میشم راهنماییم کنید💖💖💖

سلام منم هیچ وقت یبوست نداشتم ولی وقتی پانکچر کردم یبوست شدید گرفتم حالم خیلی بد بود هر چی شربت و شی ...

اسمشو آخه چی بگم؟

من شیافم گذاشتم فایده نداشت😕اصلا انگار هیچی نخوردم غذا هیچی تو شکمم نیست😐 

سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز ...

داروهات رو زیادتر نکرد. برا من سایزشون ۱۶ بود  ۷۵ تا گونال اضافه کرد و هر روز هاش ام جی زدم. چیز خاصی نخوردم. فقط بادوم زمینی زیاد خوردم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

لیلا جان اگه جنین سهروزه باشه پنج روز میشه واسه لانه گزینی اگه جنین بلاستو باشه ۳ روز بعد لانه گزینی انجام میشه همه توالت فرنگی استفاده میکنن شمام حتما استفاده کن چاره ای نیست واینکه میوها رو باتوجه به طبعت بخور 

سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز ...

هویج هم روزی ۱ دونه. آب زیاد میخوردم. من سفیده تخم مرغ رو بعد پانکچر خوردم اونم ب زور

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
گلبک جون جواب آزت چی شد؟

سلام والا من سه شنبه رفتم از دادم بتام شد35 که مشکوک بود گفتن پنج شنبه باز تکرار کن .و دوباره شد 79.دوباره گفتن شنبه تکرار کن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستان  من دیروز دو تا جنین سه روزه انتقال دادم میشه کمک کنید بدونم کی لانه گزینی انجام م ...

سلام یه خانومی تو رویان چند روز بعد ازمن انتقال داد فقط یه تخمک داشت یه جنین هم تشکیل شد دستشویی ایرانی استفاده کرد و خداروشکر ۲۰ دی مثبت هم شد 

نگران این چیزا نباش خدا بخواد میشه 

خداجونم شکرت