2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
ای مامان بد قول

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای مامان بد قول

شرمنده عزیزم.😍

از این واضح تر نمیشد بگیرم..‌رفتم پشت پنجره که قشنگ معلوم شه😁

تو مگه رحمت تک شاخه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده عزیزم.😍 از این واضح تر نمیشد بگیرم..‌رفتم پشت پنجره که قشنگ معلوم شه😁 تو مگه رحمت تک شاخه ...

ممنونم مامان دو قلوها

نه عزیزم من رحمم دو شاخ بود که متاسفانه برای انتقال جنین اتفاق نظر بین دکترها نبود یکی می گفت عمل یکی می گفت نه عمل نمی خواد که من هم اون موقع تجربه الان رو نداشتم و عمل کردم و متاسفانه مشکلاتی رو برای رحمم بوجود اورد که الان خیلی پشیمونم از عمل

می خواستم فضای رحمت رو ببینم با قبل از عمل خودم مقایسه کنم

موفق باشی دوستم

ممنونم مامان دو قلوها نه عزیزم من رحمم دو شاخ بود که متاسفانه برای انتقال جنین اتفاق نظر بین دکترها ...

خواهش میکنم😚

یعنی تا بحال انتقال ندادی... ؟

من اول فکر کردن لولم کلا بسته اس. اما بعد دکترم گفت نه تک شاخی.

ان شاءالله که به زودی حاجت روا شی😍

سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز فولی تا یک شنبه زیاد بشه ( هرروز عسل ودارچین گرد نخل خرما اب زیاد مولتی ویتامیل ویتامین ای فولیک اسد کوانزیم ۱۰ میخورم البته برای جلوگیری از هایپری روزی ۴ تا سفیده میخورم) دیگه چی پیشنهاد میدید بخورم 

ممنونم مامان دو قلوها نه عزیزم من رحمم دو شاخ بود که متاسفانه برای انتقال جنین اتفاق نظر بین دکترها ...

گلم عمل چ مشکلی برات بوجود آورد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام،من با دوتا جوجوی ناز دارم برمیگردم خونه😊😊😊 فقط یسوال لطفا جوابمو بدین من فکرکنم پنج دقیقه ب ...

سلام عزیزم مبارک باشه😍😍ان شاءالله جوجه هات بشن دو تا نی نی ناز و ی عمر مهمون خونت باشن

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم مبارک باشه😍😍ان شاءالله جوجه هات بشن دو تا نی نی ناز و ی عمر مهمون خونت باشن

ان شاالله عزیزم 😊 التماس دعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها من دوشنبه پانکچر شدم و پنجشنبه برام انتقال دادن جنینام چندروزه میشن با این حساب و وقت لانه گزینیشون تقریبا کی میشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز ...

هویجم میگن برا رشد فولیکول خوبه من تو نتم خوندم درموردش،خودمم آب هویج میگرفتم میخوردم باز بقیه بهتر میدونن

خواهش میکنم😚 یعنی تا بحال انتقال ندادی... ؟ من اول فکر کردن لولم کلا بسته اس. اما بعد دکترم گفت ن ...

قبل از عمل انتقال نداشتم،درصورتیکه باید اون رو اول

امتحان می کردم اگر نتیجه نمی گرفتم عمل می کردم

بعد از عمل 3 تا انتقال منفی داشتم

که با دکتر اصف جاه لاپارا و هیسترو شدم انشالله مشکلم حل شده باشه

برام دعا کنید

سلام دوستان میگم من تو قسمت معده ام احساس نبض دارم. خیلی زباد. کلافه ام کرده. راه حلی براش دارید؟ ...

عزیزم شاید جای معدتو قاطی کردی یا وروجکات راه گرم‌کردن..... 

یا گفتن دل دله دیگه معده که دلتره مگه نمیگن انشالله با وروجکای تو دلت برگردی؟ 

خوب مام تو دل مامانمون لونه کردیم!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com