2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046592 بازدید | 684530 پست
من این ماه iui کرده بودم و شرایط همسرم اصلا خوب نبود. بی نتیجه بود  مثل سه بار میکرو و یک بار ...

عزیزم تو این راه باید کفش اهنین پوشید و دل به خدا سپرد و جلو رفت. برای این راه نا امیدی سمه خواهر   این بار سعی کن قبل از اینکه وارد سیکل بشی به توصیه های انا جون در مورد تغذیه و اماده سازی عمل کنی. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو این راه باید کفش اهنین پوشید و دل به خدا سپرد و جلو رفت. برای این راه نا امیدی سمه خواهر &n ...

توصیه تغذیه ای آناجون چیه

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
من این ماه iui کرده بودم و شرایط همسرم اصلا خوب نبود. بی نتیجه بود  مثل سه بار میکرو و یک بار ...

عزيزم ميدونم واقعا خيلي سخته ، ان شا الله كه خدا صبرش رو بهت بده خانمي ، حتما يك مقداري به بدنت استراحت بده و بعد دوباره تلاش كن ، ان شا الله كه خدا حتما كمكت ميكنه عزيزم .

چیکار کنیم حواسمون پرت شه این روزا؟بچه ها جدی اگه راه حلی دارین بگین.برای آرامش بیشتر چیکار کنیم

عزیزم به این فکر کن که اگه استرس داشته باشی خدای نکرده تاثیر منفی داره بعد که این روزها میگذره اگه ان شاالله مثبت باشه که میگی چرا انقد واسه خودم سخت گرفتم و لذت نبردم از اون روزا ،اگرم زبونم لال منفی بشه ادم میگه چرا انقد الکی به خودم استرس دادم ،من که میگم میگذره پس چه بهتر با بیخیالی بگذرونیم ، بعدشم مطمئن باش هر کاری کنیم تا خدا نخواد نمیشه و اگه اون بخواد هر اتفاقی هم بیوفته میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره بهار جون.. منم گذاشتم رو میز میخورم. دلم از این میوه خشکا میخاد ولی بیرونی نمیدونم مطمعنه یا نه ...

مخصوصا آلو خشک شده 😋 کیوی هم خوبه ...ترش خوبه کلا😁😋

آب انار هم بخور آب پرتقال و لیموشیرین میکس کن ولی یک روز در میون بخور....گوشت کبابی😋

سلام خانوما تو رو خدا راهنماییم کنید من ۱۲هفته هستم دوبار خونریزی کردم رفتم دکتر بهم گفت جفتم پایینه .بامیکرو باردار شدم روزی هم امپول پرژوسترون و ی دونه شیاف استفاده میکنم . خیلی ببخشید الان مایع سفید رنگ ابکی  ازم ترشح میشه بجز ترشحاتم خیلی میترسم 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
بستگي به شرايط بدنت داره اگر مستعد يبوست هستي مياره ولي اگر نه با يك بار چيزي نميشه .

میگم مامان سبحان،دهانه رحم درحالتی ک انتقال جنین داده شده بسته میشه و موقعی ک ببخشید میشینیم توالت فرنگی برای ادرار دهانه رحم بازنمیشه؟😁اصلا در هرحالت دهانه رحم بستست فقط تو پریودی بازمیشه؟

خب ببخشید سوالم یجوریه😁ولی بگو میخوام بدونم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
میگم مامان سبحان،دهانه رحم درحالتی ک انتقال جنین داده شده بسته میشه و موقعی ک ببخشید میشینیم توالت ف ...

عزيزم خيالت راحت جنينها ميرن داخل رحم و هيچيشون هم نميشه ، دهانه رحم وقتي پريود ميشي باز ميشه . 😂😂😂

سلام خانوما تو رو خدا راهنماییم کنید من ۱۲هفته هستم دوبار خونریزی کردم رفتم دکتر بهم گفت جفتم پایینه ...

عزيزم شايد به خاطر همون نشستن زياد باشه ، حالا امشب استراحت كن ، من كه كلا ترشحاتم خيلي زياد هست .

سلام خانوما تو رو خدا راهنماییم کنید من ۱۲هفته هستم دوبار خونریزی کردم رفتم دکتر بهم گفت جفتم پایینه ...

ببین استراحت کن خیلی 

متکا بزار زیر پات ک بیاد بالا شیافتم بکن هر ۱۲ ساعت 

غربال رفتی؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️