2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
بله باید 29 دی میشدم که نشدم.

انشالله که بارداری احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده مهم اینه که دوبرابر شده که این خیلی خوبه. تازه قاعده اش اینه که بعد از ۴۸ ساعت نزدیک به دو برابر میشه نه حتی دو برابر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم یه نمونه از نقاشیم که خودم تو عروسی یکی از اشنایان که فروردینه کشیدم. این تاریخش یه روز قبل از ...

ازی جون.چقد حرفات قشنگ.ونقاشیت شیرینه..اتفاقا منم.شکر گذاری میکنم همیشه ولی ننوشتم تاحالاِ.پس بیام بنویسم تا ب ارامش برسم...منم خودموشکل نقاشیت تصورمیکنم  ایده جالبی بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما روز 16 انتقالم بتام 35 بود 48 ساعت بعد که امروز بود باز از دادم شده 79 .میتونم امیدوار با ...

عزیزم.همینکه دوبرابر شده خودش نشونه خوبیه..حتما نی نی ها دیر لانه گزینی کردن..دوروز دیگه هم تکرار کن تا خیالت دیگه کامل راحت شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ازی جون.چقد حرفات قشنگ.ونقاشیت شیرینه..اتفاقا منم.شکر گذاری میکنم همیشه ولی ننوشتم تاحالاِ.پس بیام ب ...

حتما امتحان کن عزیزم شک ندارم که انشالله به زودی زود نتیجه اش رو میبینی   ادم کلی احساس ارامش پیدا میکنه

سلام خانمهای گل وآنای عزیز اگه میشه راهنمایی کنید من همسرم نزدیک دوساله عمل واریکوسل کرده مورفولوژیش1درصدبود که تغییری نکرد ودکتر گفتivfکنیدمنم چون شرایطش رونداشتم وفعلا ندارم دیگه دکترودرمون رو گذاشتم کنار وهیچ دارویی نمیخوریم گفتم الکی تخمک هام هدرنره.نظرشما چیه محدد درمان رو ازسربگیرم خودم وهمسرم بریم دکتر یا بمونیم براIvf?خودم پریودم خیلی نامنظمه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
انشالله که بارداری احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده مهم اینه که دوبرابر شده که این خیلی خوبه. تازه ق ...

🙏🙏

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم.همینکه دوبرابر شده خودش نشونه خوبیه..حتما نی نی ها دیر لانه گزینی کردن..دوروز دیگه هم تکرار کن ...

حتما...ممنون 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ب سلامتی عزیزم دوقلوهامون خوش قدم بودن😍 اسباب کشی خیلی سخته حتما بگو بیان کمکت ی وقت خودت کار نکنی ...

آره قربونشون برم..☘🍀🍃

نبابا خانواده همسر جان گفتن خودمون میایم کمک😁❤😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرجان جون حتمااااااااا اینایی ک گفتم بخور سه ماه اول خیلیییی مهمه اگه میلت هم نمیره مجبوری بخور عزیز ...

اره بهار جون.. منم گذاشتم رو میز میخورم.

دلم از این میوه خشکا میخاد ولی بیرونی نمیدونم مطمعنه یا نه🤔 البته ی جا میشناسم ک مطمعنه اگه تموم نکرده باشه.

اره بزورم شده میخورم😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم اجیل خام بهترین میان وعده ست.مخصوصا بادام و گردو.... لبنیات رو هم سعی کن روزی سه واحدو بخوری. ...

مرسی عزیزم.آجیل اره میخورم.

اما لبنیات نه. بستنی که نگو😷😷😷یبار خوابشو دیدم از همون وقت اسمش میاد یجوری میشم.

ولی کشک دوج دارم خالی خالی میخورم.😍😍

سر به میوه ام خداروشکر😍😍😍😍😍

آبی و صورتی وقتی قاطی شه میشه بنفش دیگه😍😂شاید منظور آنا جون این باشه

آها از اون لحاظ😂😚😚😚😊

کسی میدونه این انوکسا برای چه شرکتیه؟ خوبه به نظرتون؟

عزیزم از داروخونه گرفتی خوبه دیگه.

از من جدا جدان.. هر دوتا تو یه کارتن. آنوکسا البزر دارو و رولکسان روناک.