2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام به همگی،منم دیروز رفتم دکتر و نوبت پانکچرم افتاد چهارشنبه صبح😊دکتر گفت ساعت ۶:۳۰ بیمارستان باش ...

عزیزم داروهات انشالله دیگه به دردت نمیخورن چون قراره مامان بشی.... 

به سلامتی پانکچر کردی و انشالله کلی تخمک تپل مپل داری..... 

کار سنگین نکن ولی اگه حالت خوب باشه میتونی بیرونم بری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانومها خوبید

ببخشید من ۵ روز پیش دوتا امپول اچ‌سی جی ۵۰ زدم

ترشحاتم خیلی زیاد شده و ابکی هست و کمی هم سفید توش داره موقع نزدیکی

تهوع هم دارم زیاد مخصوصا وقتی گشنم میشه.اط روز تزریق تهوع داشتم ولی انگار کمتر نشده.شکمم خیلی سفت شده

میخواستم بدونم شما که تجربه دارین بعد از ۵ روز ممکنه فقط از امپول باشه؟اخه دوزش پایین بود 

کلا لباس زیرم خیسه

السلام علی الحسین💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه قبل از انتقال رحم رو شستشو میدن یعنی هیچ خونی دیگه توی رحم نیست؟واگه باشه معلوم میشه؟من توی هی ...

فکر کنم منظور ضدعفونی کردنشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام،من با دوتا جوجوی ناز دارم برمیگردم خونه😊😊😊 فقط یسوال لطفا جوابمو بدین من فکرکنم پنج دقیقه ب ...

به سلامتی 🌺🌺مبارکه مامان خانوم. ده دفعه هم که میرفتی هیچ مشکلی نبود عزیزم

سلام مگه شما باردار نیستی ؟؟؟

متاسفانه دوستمون سقط کردن.... 

به سلامتی 🌺🌺مبارکه مامان خانوم. ده دفعه هم که میرفتی هیچ مشکلی نبود عزیزم

سلامت باشی عزیزم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم فکر کنم روز ۸ میشه😁 هنو بلد نیستم حساب کتاب کنم ،دوشنبه هفته قبل انتقال دادم ، هییییچچ ح ...

پس انشالله دوشنبه پیش رومون یه جشن داریم..... 

پس قر تو راهه..... 

مرسی عزیزم،الحمدلله،خوبیم خدا رو شکر شما چطوری؟ نی نیا خوبن؟ انشاالله همیشه حاجت روا باشی عزیزم، من ...

دمت گرم عزیزم...... 

ممنون که به فکر دلگرمی دوستات هستی...... 

آره به خدا باید ماهارو ببینن انرژی بگیرن و به خودشون بگن اینام راهیو که داریم میریم رفتن..... 

پس مام قراره جائیکه اونا رسیدن برسیم..... 

به سوال دیگه؟ من میگرن تو دوره پری میگیرم.  چه دارویی بخورم ؟،آخر تو سیکل پانکچرم. .البته هنوز ...

عزیزم چاره ای نیست باید تحمل کنی.... 

حتی توصیه می کنم استامینوفن ساده هم نخوری و تحمل کنی چون باعث بیش‌فعالی میشه.... 

با بستن شال، تاریکی، مالیدن زنجفیل یا دارچین روی پیشونیت، کمپرس گرم یا سرد بسته به اینکه کدومش برات جواب بده مجبوری این روزا رو بگذرونی..... 

عزیزم ببین الان خواهرت مامانه و انشالله به لطف خدا قراره دردونش بشه مونس خودش و بابایی و خاله و همه ...

مرسی عشقمخدا از دهنت بشنوه. فقط چند روز بعد از انتقال میشه حمام رفت؟؟؟

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
اینم یه نمونه از نقاشیم که خودم تو عروسی یکی از اشنایان که فروردینه کشیدم. این تاریخش یه روز قبل از ...

آفرين آزى👏🏼👏🏼🌸منم دقيقا همينجورى ام و بابت همه چى از خدا تشكر مى كنم و سپاسگزارم

به سوال دیگه؟ من میگرن تو دوره پری میگیرم.  چه دارویی بخورم ؟،آخر تو سیکل پانکچرم. .البته هنوز ...

آسپرین یا انوکسان داری یا قراره داشته باشی؟ 

اگه داری که از عوارض داروها کم میکنه علی الحساب آب زیاد بخور.... 

مامان سبحان ختم بسم الله چطوریه عزیز جان ب من میگین؟

والا اینی که من ادا کردم این بود از روزی یه تسبیح یعنی 100 تا بسم الله... شروع میکنی و هر روز یه تسبیح اضافه میکنی و روز ۴٠ میشه 40 تسبیح یعنی 4000 ذکر..... 

@دریا_دل3236     بهار جون الان سلکسان با آنوکسان فرق داره؟؟؟ یا با هپارین؟؟ دکتر برا م ...

عزیزم احتمالا برند ایرانی معتبر رو گفته..... 

والا من انوکسوپارین البرز دارو رو میگرفتم معمولا حالا رنگ بزن ببین کدومو  دکتر گفته آخه الان خیلی نمیشه رو کیفیت داروها حساب کرد.... 

سلکسان او زمانمگیر نمیومد..... 

زمان و فکرتو درگیر نکن ببین کدوم برند ایرانی میگه تهیه کن.....