2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
اره من شنیدم خیلیا با ایرانیش جواب گرفتن.ایشالا منم جواب بگیرم چون واقعا خارجیش گیرم نمیاد 

ان شاالله ، ولی خداشاهده اول و اخر همه چی بعد توکل بخدا به استرس مربوط میشه ، یعنی اگه بدونید استرس و فکر کردن چه اثر عجیبی داره بخدا همه بیخیالش میشین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه عزیزم من استرادیول ایرانی داشتم ، خیلی ها با ایرانی نتیجه گرفتن

اخه من ديدي كه نرفت بالا چيكار كنم باز ريسك كنم ايراني بخورم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من ديدي كه نرفت بالا چيكار كنم باز ريسك كنم ايراني بخورم

نه فداتشم اگه پیدا کردی خارجیشو بگیر قطعا بهتره 

فداتبشم بخدا ناراحت نمیشم چون همه چی رو سپردم بخودش هر وقت صلاحم بود بهم بده ، فقط خیلی عجولم وکنجکا ...

اي كنجكاو 😘😂😂 خداكنه مثبت بشه من دوق زده بشم راستي يكي ديگه از بچه ها امروز مثبت شد از گروه قبلي كلي دوق كردم اميدوارم نفر بعدي تو باشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اي كنجكاو 😘😂😂 خداكنه مثبت بشه من دوق زده بشم راستي يكي ديگه از بچه ها امروز مثبت شد از گروه قبلي ...

ای جانم خداروصدهزار مرتبه شکر ، ان شاالله قسمت هممون بشه😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

ای جانم خداروصدهزار مرتبه شکر ، ان شاالله قسمت هممون بشه😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

ان شاءالله

Amh 3.1 هس اما لابد ذخیره کمه دیگه

واااا

نه کم نیست اصلا....

دکتر کجا میری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حالا بنظرت روز دوازده بزنم خوبه؟🤣🤣🤣🤣

تا حالا نزدی اصلا؟

منم کم طاقتم فردا روز 8 ام دوست دارم بزنم.

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
تا حالا نزدی اصلا؟ منم کم طاقتم فردا روز 8 ام دوست دارم بزنم.

نه نزدم وقت نکردم ، فردا  و پس فردا هم میخوام برم پیک نیک 😁 ان شاالله شنبه میزنم 

عزیزم باید آندو به‌چند برسه که انتقال بدن مگه؟من فکرمیکردم ۸ خوبه !

اره عزیزم ۸ خوبه ولی دکتر گفت پی ار پی کنیم تا بالاتر بره مثلا ۱۰ خیلی عالیه. هرچند که من دیدم کسانی که با ۷ هم باردار شدن