2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
اصلا.حتی لکه بینی نداشتم. کلا سه تا فولیکول داشتم.۳تاتخمک هم گرفتند که ۲ تاش جنین شد.

من شیاف میزارم لک قهوه ای میاد نمیدونم اون شیافست اون رنگیه یا خون ک قهوهایه،توی هر فولیکول یدونه تخمکه اره ؟من آخرین بار هشت تا فولی داشتم بعد تو پانکچر گفتن دوازده تا تخمک داری چطوریه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان حالتون خوبه ؟خیلی وقته نبودم اما امروز که اومدم دیدم چقدر مامان جدید داریم خیلی خوشحال ش ...

سلام.ملودی جان خوبی..کار خوبی میکنی ک.با رواشناس صحبت میکنی بذار اول ذهن و روحت ب ارامش کامل برسه بعد دوباره پی درمان رو بگیر انشاءلله بحق این روزا ک تا سال دیگه مامان شدی  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم عزیزم❤ ان شاءالله ناز کشیدنای خودت🐤🐣

سلام

چطوری مامان خانمی؟جوجه هات خوبن؟من تلگرامم اصلا باز نمیشه.متاسفانه ف ی ل تر شکنم از کار افتاده.نتونستم سر بزنم به گروه.ایشالا که ۹ ماه رو به سلامتی بگذرونی عزیز دل.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها قرص کمر نرو ماده  واس قبل میکرو خوبه استفاده کنم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيزم PAI1 و MTHFR هم بهتره آزمايش بدى كه تو نسخه ات نيست چون اگه انعقادى مشكل داشته باشى دقيقا نوع ...

هرکاری کردم سی دی مارکرا و ANA رو ننوشت 

MTHFR و PAI1 رو بزور دادم کارشناس اضافه کرد هاناجون راستی این دوتا رو رفتم آزمایشگاه رویان پرسیدم گفت این مربوط به قسمت ژنتیک میشه درسته ؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه ها کسی بوده دومین پریودش بعد پانکچر تاخیر نداشته باشه؟!من ماه قبل ۲۸ پریود شدم.اما این سری هنوز خبری از پریود نیست.این روزای اخر چقد همه چی کُند میگذرهههه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره عزیزم آزمایشای اصلیا رو نوشته..سی دی مارکرا رو قبلا داده بودی؟؟اونا فقط نیست 

جدی همه رو نوشته ؟؟؟ آخه خودم احساس میکنم که بیشتریاش نیس هزینه اینا رو گفت ۲۵۰ درصورتی که بچه ها بیشتر از ۱ میلیون هزینشون شد 

سی دی مارکرارو هم قبلا ندادم الانم هرکاری کردم ننوشت دکترم قسم میخوره میگه لازم نیس 

ای خدا چیکارکنم من آخه 

هزینه شو خودمون میخوایم بدیم ولی بازم کوتاهی میکنند نمینویسن 😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت       
ویتامین دی رو چک کردن قبلا؟؟فک میکنم اونم فاکتور مهمی باشه... راستی دلیل آزمایشا بخاطر منفی شدن انت ...

فدای تو عزیزم انشاءلله شما و همه دوستای منتظرمون به حق این روزا بزودی صاحب اولاد بشن 

والا ویتامین دی رو قبلا دادم که کم بود هفته ای یه ویتامین دی خوردم بعد که نرمال شد ماهی یه دونه میخورم ولی دکتر غددم برای فروردین دوباره آزمایش قند و ویتامین دی و تیروئید نوشت تا چک کنم 

خداجونم شکرت       
من الان ۶ انتقالم س ی نه ها م شله و علایمی رو حس نکردم فقط دیشب تب داشتم نمیدونم سرما خوردم چون پرد ...

سلام ارمغان جون ببخشید گلم نفهمیدم کی آوردی نی نی های نازتو خونه 

انشاءلله چند روز دیگه برات جشن بگیریم مامان خانووم 🍃🍃🍃🍃🍃🌷🌷🌷🌷🍃🍃🍃

خداجونم شکرت       
هرکاری کردم سی دی مارکرا و ANA رو ننوشت  MTHFR و PAI1 رو بزور دادم کارشناس اضافه کرد هاناجون ر ...

عزيزم اين دو تا مثل اينكه جهش ها تو انعقادى رو مشخص مى كنن

من كه آزمايش دادم فهميدم ليدن فاكتورم تو بازه هتروزيگوت هست آنا جون بهم گفت براى اينكه ١٠٠٪؜ خيالت راحت بشه كه كدوم فاكتور تو انعقادى برات جهش داره بهتره PAI1 و MTHFR رو هم بدى 

اگه PAI1 جهش داشته باشه كه معمولا هپارين و سلكسان مى دن 

و اگه MTHFR جهش داشته باشه ويتامين B6وB12و اسيد فوليك

كه من انجام دادم دقيقا متوجه شدم MTHFR جهش دارم و قبل انتقالم مصرف كردم اما به خاطر ليدن فاكتور هم بهم آسپرين دادن

جدی همه رو نوشته ؟؟؟ آخه خودم احساس میکنم که بیشتریاش نیس هزینه اینا رو گفت ۲۵۰ درصورتی که بچه ها بی ...

خودتو نگران نكن اينجا هم به سى دى ها اصلا ١٪؜ هم اهميت ندادن اما آزمايشهاى انعقاديمو همه رو داخل كامپيوترشون ثبت كردن

عزيزم اين دو تا مثل اينكه جهش ها تو انعقادى رو مشخص مى كنن من كه آزمايش دادم فهميدم ليدن فاكتورم تو ...

ممنون هاناجون برام دعا کن 

به نظر شما چیکارکنم ؟؟ ANA و سیدی مارکرارو ننوشتن برام گفتن لازم نیس 

بنظرتون اینارو خودم بدم یا نه ؟ به حرف دکترم گوش کنم ؟

خیلی سردرگمم برای اوایل اسفند هم از دکتر طرازی وقت گرفته بودم گفتم اگه رویان برام بررسی نکنه علت سقط و منفی شدنمو میرم پیش دکتر طرازی 

از طرفیم یه بسته جنین تو رویان دارم الانم که خودشون این آزمایش ها و کاریوتایپ رو برام نوشتن اینطوری برام بهتره که جنینامو همونجا انتقال بدم ولی اینکه بعضی فاکتورارو نمینویسن اعصابم خورد شده 😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
خودتو نگران نكن اينجا هم به سى دى ها اصلا ١٪؜ هم اهميت ندادن اما آزمايشهاى انعقاديمو همه رو داخل كام ...

وای چه خوب 

پس همین آزمایش هارو به اضافه اون دو موردی که شما گفتی و کاریوتایپ رو فعلا انجام میدم

ممنونم آجی هانا انشاءلله گل پسرتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری 🍃🍃🍃🍃🍃💓💓💓💓💓🍃🍃🍃🍃

خداجونم شکرت