2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
انقدرررر باهوش و شیطون و خوشگلن که نگووو

سارا دوست دارم جنینهای فریزمو بریزم دور، انقدر که میترسم، از ترس داروها و آنتی بیوتیک و ترس از تب کردن، دودش رو دادم به صورتم و گلوم، کاشکی میمردم و اینکار رو نمیکردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از پانکچر شانس نیوردم نمیدونم چرا

باران از الان انرژی منفی 😑 این حرفها چیه دختر!!

به خدا مامان بزرگم میگه انقدر بو عنبر نسا بو کردم که روزگار نداشتم...انقدر دود میکرد تا باردار میشد😁 کلا به دکتر زنان اعتقاد نداره زنداییم...فقط عنبر نسا 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا دوست دارم جنینهای فریزمو بریزم دور، انقدر که میترسم، از ترس داروها و آنتی بیوتیک و ترس از تب کر ...

اصلا نترس باران جان...اصلا اصلا ضرر بدی نداره.من بهت اطمینان میدم.خیالت راحت 

اصلا نترس باران جان...اصلا اصلا ضرر بدی نداره.من بهت اطمینان میدم.خیالت راحت 

من اصلا به رحمم دود ندادم چون میترسیدم، فقط برای سرماخوردگی دود دادم، ولی دود غلیظش تو گلوم رفت یه چهار باری انجام دادم

سارا دوست دارم جنینهای فریزمو بریزم دور، انقدر که میترسم، از ترس داروها و آنتی بیوتیک و ترس از تب کر ...

دختر اینقدر دلتو بد نکن والا به خدا تک و طایفه مامان من واسه هر چیزی از عنبر نسا استفاده میکنن قبل بارداری تو بارداری بعد زایمان یعنی اگه اثر بدی داشت روی یکی از اونا نباید نشون میداد!!؟ماشالله همه خوشگل و خوشتیپ و سالمن

پس جنینهامو نگم بریزن دور؟  میترسم تخمکم با این دود سمی شده باشه و برای جنینهای تشکیل شده مشکل ...

این چه حرفیه عزیزم

مطمئن باش که بچه های  سالمی  میشن براتون...اصلا نگران نباش

سلام مهربون ترین ها 😗

خوبین خوشین؟؟؟

التماس دعای مخصوووص❤☘🍀

باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندارم.از سه چهار صب از زور معده درد پامیشم... فقط باید راه برم...

زنگ زدم منشی دکترم گفت شربت منیزیم بخور که اصلا تاثیر نداشت...😭

گلاب به روتون امروز تا ی لقمه گذاشتم دهنم بالا آوردم😢

خلاصه ک یهو یادم اومد دکتر امروز برا پانکچر ترانه بیمارستانه،😍زنگ زدم اونجا،بهش گفتن.. خداروشکر هنوز بود.اونم گفت رانیتیدین بخور صب و شب.. مرتب،نکه درد داشتی فقط بخوری...

تازه الان یذره آروم شدم. ☘

از صبه راه میرم ، بالا آوردم ، لرز کردم... نگران جوجه هام...

توروخدا ماروهم دعا کنید🍀❤🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گلم حالت تهوع علامت خوبیه یعنی حال جوجه هات خوبه

والا تهوعم بیشتر از همین معده دردمه فک کنم. نمیدونم😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘