2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
الهام جوني مباركت باشه عزيزم ، ان شا الله به حق مادرت و مادرم خانم فاطمه زهرا دو هفته ديگه بشي ننه ا ...

سلامت باشی عزیزدلم تشکربابت دعای قشنگت 🌹🍀انشاالله خدا بحق مادرمون زهرا دامن هر زنی رو که منتظره سبز کنه 🌹🙏🏻 دخترعمو هم هستیمممم🥰❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من قبل پانکچر چهار بار به خاطر سرما خوردگی شدید عنبر نسا به صورتم دود دادم، روی کیفیت تخمک تاث ...

والا من تا به حال هیچی مبنی بر اثر بد یا مضرر از عنبرنسا نشنیدم از سرماخوردگی تا عفونت های مختلف و همه چی خلاصه میگن مفیده تازه تو فامیل مامان من خانم ها همه بعد از زایمان هم دود میدن برای ترمیم زخم ها و بخیه ها. دلتو بد نکن چه ضرری میتونه داشته باشه؟قدیمیا هیچوقت اشتباه نمیکنن والا من همیشه به همسرم میگم به خدا دکترا باید از مشاوره پیرزن ها و دستورات سنتی اونها هم استفاده کنن تا نتیجه بگیرن. 

بله عزيزم من نشسته ميخوندم تا آخر بارداري .

تخمدانم و زیر دلم درد میکنه  لک بینی هم دارم !مجبورم احتیاط کنم نمازمو نشسته بخونم !ممنون گلم 🌹

والا من تا به حال هیچی مبنی بر اثر بد یا مضرر از عنبرنسا نشنیدم از سرماخوردگی تا عفونت های مختلف و ه ...

نمیدونم تو اینترنت نوشته دودش آمونیاک و نیترات داره، من موقع تخمک کشی از ترس تب کردن و اینکه میترسیدم دارو استفاده کنم از دودش تو صورتم استفاده میکردم و تو گلوم هم میرفت 

ای جونم خوش اومدی تو شکم مامان جونت سفت بگیر و جا خوش کن 😍 الهام جان برات از خدای مهربون میخوام هم ...

خیلی بهم لطف دارید عزیزم خاله ی جوجه ام 🥰😘😍 ان شالله جشن ننه شدن خودت رو بگیریم 🤲🥰🍀

اازشون عکس بخواه حتما خیلی ارامش به ادم وارد میشه باورت میشه همون لحظه درد داشتم و ترس وقتی نشونم داد نیشم لحظه ای بسته نمیشد  

وقتی همسرم اومد گفتم بیا ببین جوجتو از خنده روده بر شده میگفت اصلا نمیدونم این نخود کجا هست😂 الانم گیر داده تا چند روز دبگه بابام 

سرمو از دستش به کجا بزنم 😓

نمیدونم تو اینترنت نوشته دودش آمونیاک و نیترات داره، من موقع تخمک کشی از ترس تب کردن و اینکه میترسید ...

عزیزم داخل اینترنت یه سرما خوردگی نرمالم هزارتا چیزای خطرناک میده الکی نگران نشو !خواهر برای بخیه هاش که خوب نمیشد استفاده میکرد خوب شد تاحالا مضراتی ازش ندیدم گلم

خانما من قبل پانکچر چهار بار به خاطر سرما خوردگی شدید عنبر نسا به صورتم دود دادم، روی کیفیت تخمک تاث ...

عزيزم من كه تا حالا خودم استفاده نكردم ولي خواهر همسرم دائم استفاده ميكنه و خيلي هم تعريف ميكنه از فوايدش ، فكر نميكنم اصلا هيچ ضرري داشته باشه ، دلت رو بد نكن عزيزم .

نیلا ممکنه بپرسم شما توی سونوی دکترسعادت برا شما گفتن کدوم نواحی اندومتریوز داره که دکتر پادمهر ...

عزیزم نگران نباش، اتفاقا میخواستم‌بگم جواب سونوی تو خیلی شبیه منه، برا منم دقیقا همینو نوشته به اضافه چند تا میوم کوچیک، دکتر پادمهر گفت خفیفه و نیازی به عمل نداری

دوستاى عزيزم ازتون يه درخواستى دارم هفته ديگه دوشنبه يكى از دوستام عملى داره كه ازم خواسته براش دعا ...

هانا جون باور ميكني من هم به دعاي دوستان اينجا خيلي اعتقاد دارم ، همين ديشب كه خيلي ناراحت بودم و اومدم اينجا گفتم دوستان برام دعا كنن هم درد سينه ام كلا تقريبا خوب شد در صورتيكه خيلي شديد بود و شنيده بودم تا يك هفته هم ميتونه ادامه داشته باشه و هم دخترم خيلي آروم خوابيد و فقط يك بار از خواب بيدار شد در صورتي كه هر شب خيلي بيشتر بيدار ميشد .

ان شا الله عمل اين دوست شما هم با موفقيت انجام ميشه و سلامتيشون رو به طور كامل به دست ميارن .