2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
تارا جون بستگی داره چه سیکلی برات در نظر بگیرن،من ماه قبل انتقال۲۱ پری دیفرلین داشتم 

دکتر م عارفی مطب میرم،اما انتقال بیمارستان بهمن

۲۱ پری دیفرلین دوزش۳/۷۵  بود نصفشو گفت تزریق کنم 

سلام به همه انا جون من اگه بخوام جنینامو به یه مرکز دیگه منتقل کنم مبشه؟اگه اشتباه نکنم ماهی کوچولو ...

بله عزیزم اگه مبدا و مقصد قبول کنن میتونی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه خبر خوشی ندارم جواب منفی بود😢

الهی ناراحت شدم...... 

انشالله به زودی برات جبران میشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان امروز روز 16 انتقالمه رفتم از دادم  جوابش ساعت 6 حاضره.چند روزه بی بی چک میزنم همش یه رب بعد تست یه هاله خیلی کمرنگ میفته .خیلی ناامیدم بازم به در بسته خوردم .ایشالا همه به نتیجه برسن منم یه روز به نتیجه برسم .از غصه دارم دق میکنم.همه زحمتام دود شد رفت هوا.میخواستم ببینم اگر نتیجه منفی شد خود به خود پرید میشم یا باز باید برم دکتر؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم از صبح رفتم آزمایشگاه،هنوز جواب نداده.اشتباه کردم همون صارم نرفتم ولی خوب ۹۹%با وجود بیبی چک من ...

سلام دوستم .منم از روز دهم بی بی میزنم تا امروز که 16 انتقالمه.هر روز بعد یک ربع یه هاله خیلی کمرنگ میفته.روز بعدش پررنگ نمیشه فک کنم منم منفیم.دارم داغون میشم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام عزیزم🍀🍃 من همون اولا که هیستروسکوپی شدم،دکتر گفت برای تک شاخ بودم رحمت محض احتیاط سرکلاژت می ...

سلام عزیزم،،تو رحمت تک شاخه؟نگران نیستی؟من رحمم دوشاخ خفیفه،هنوز هیچی نشده روحیمو کامل باختم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام دوستان امروز روز 16 انتقالمه رفتم از دادم  جوابش ساعت 6 حاضره.چند روزه بی بی چک میزنم همش ...

انشأالله مثبته،جواب ازمایشو که گرفتی حتما بهم بگو

دوستان من چند روزه یه لکه بینی های خیلی کمی دارم. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟با حساب کتاب خ ...

حتما لک لانه گزینیه

انشأالله مثبته،جواب ازمایشو که گرفتی حتما بهم بگو

دعا کن مثبت بشه .اگه مثبت شد میام میگم اما خیلی بعید میدونم.خیلی.😥😥😥😭😭😭

نه عکس رنگی ندادم بچه ها کسی هست با یک بار میکرو باردار شده باشه؟

خب عکس رنگی خیلی مهمه🍀

آره فک کنم چندنفر بودن که بار اولشون بوده😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دعا کن مثبت بشه .اگه مثبت شد میام میگم اما خیلی بعید میدونم.خیلی.😥😥😥😭😭😭

مگه نمیگی هاله افتاده،پس خیالت راحت😚😚