2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارمغان عزیزم انتقال دادی بسلامتی خیلی برات دعا میکنم مهربون چند تا برات انتقال دادن بلاخره کی برات ...

آره عزیزم پنج شنبه سه تا ۵ روزه انتقال دادم ♥️♥️خیلی روزا دیر میگذره 

دکتر عارفی انتقال داد

همون داروهای انتقال استرادیول،اکویین،پروژسترون و مکملا ادامه داره چیز جدیدی اضافه نشد

عزیزم منظودم واسه سرفه است. دارویی نداد؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
بسلامتی و دلخوشی. بله خیلی دیر میگذره برای همه همینطوره دوستم ولی الان هم مامان هستی چون جنین واقع ...

ممنونم.....

شما روز چند انتقالی؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
منم سرفه میکنم دارو چی داد بهت.. نین من 5 روزه بود

دیفن هیدرامین ساده ،،،استامینوفن وستیریزن ۱۰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره عزیزم پنج شنبه سه تا ۵ روزه انتقال دادم ♥️♥️خیلی روزا دیر میگذره  دکتر عارفی انتقال داد

چه خوب وااای خیلی خوشحال شدم

بسلامتی مامان خانم 

منتظر خبرهای خوش هستیم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنونم..... شما روز چند انتقالی؟

روز صفر😁

من فعلا انتقال نمیدم باید جنین جمع کنم

ذخیرم پایینِ ممکن چند بار پانکچر بشم و فریز کنم 

یه دونه ، یه دونه جنین جمع کنم

انشالله با دلخوشی این روزها رو سپری کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حالا که جواب میدی منم سوالم میپرسم خخخخخ،،ایا سرفه باعث سقط میشه ،،،اخه من خیلی سرفه کردم تا دیروز ک ...

نه بابا این فکرا چیه می کنی. مگه نگفتم فقط مثبت!!!!!

همون روز که انتقال داشتیم یه خانم دیگه بود بعد انتقالش بدجور سرفه اش گرفته بود و نگران بود دکتر بهش گفت هیچ اشکالی نداره

مطمین باش خواست و اراده خدا خیلی بالاتر از ایناست که به خاطر سرفه یا هر چیزی سرنوشت جنینی که تو شکم داریم بخواد تغییر کنه😍

بچه ها از( مادر ) چه خبر ؟ بچه هایی که مثبت میشن سرشون گرم میشه نمیان سر بزنن انشالله که خوب و خوش ...

مادر88متاسفانه رشد جنیناش متوقف شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹