2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام عزیز من امروز رفتم آزمایشهای ایمونواوژی رو طبق لیست قبلی که فرستادم انجام دادم آزادش میشد ۱.۲۶ ...

ممنون خانومی ، انشاله که کوچکترین مشکلی نداشته باشی تو ازمایشات ، همین روزها هم بیای بگی مامان شدم💕💕

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مریم جووون انشالله.خیره..مامان یخ زده زیاد داشتیم    

وای کلی خندیدم تنها چیزی که بعنوان نشانه بارداری بهش فکر نکردم تا حالا😂😂😂😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااااااااا من لکه بینی دارم  امروز روز 13 انتقالم ، کسی بوده اینجوری باردار شده باشه؟  ...

از روزی که من دیدم اکثر مامانی اینجا اینجور مثل شما بودن...  و باردار بودن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سارا1369# عزیزم باورت میشه همین مشکوک بودنت به بارداری هم منو خیلی خوشحال کرده... 

انشاله مثبتی......بعد خواهر به این زودی دنبال ساک میگردی!

عزیزم شما عمل کردین ؟ پیش کدوم دکتر ؟ به من با اینکه اندازه اش کوچیکه گفته کورتاژ ولی من دوست ندار ...

من عمل کردم عزیزم، بنظرم هر چی دکترت میگه به حرفش اعتماد کن، آویشنم من تو پریود خوردم، بازم از بچه های دیگه بپرس میترسم بگم خوبه ولی واسه بدن شما خوب نباشه

سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها یه سوال داشتم.من سری قبل دکتر برام انتقال نداد و گفت برو پریود دومت بی ...

سلام گلم منم دوهفته بعداز پانکچر رفتم پیش یه دکتر خوب البته ماما نه دکتر !! بهم ویتامین ب یک و ب شش داد گفت حتما بخور ماهی که خواستی انتقال بدی بیا یه شستشو از رحمت داشته باشه. ب دوازده هم ماهی خواستم انتقال بدم میده ظاهرا واسه خونرسایی به رحم مفیده اما دقیقرنمیدونم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام بر مامان دو تا گل زیبا👼😇🌼🌹خیلی خوشحال شدم از اینکه هنوز به یادم هستید دلم آروم میگیره و خدا ...

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، آتريسا جون واقعا ميفهمم چي ميگي ، واقعا اين راه انرژي خيلي زيادي از آدم ميگيره ، من خودم الان حس ميكنم خيلي انرژيم تحليل رفته ، خيلي سعي ميكنم مادر قوي و پرانرژي باشم ولي واقعا يه جاهايي كم ميارم ، ان شا الله كه خدا بهت كمك ميكنه و نيرو و توان مضاعفي بهت ميده و ان شا الله خودت هم هيچ مشكلي نخواهي داشت و تنت هميشه سلامت ميمونه براي بزرگ كردن دردونه هات .

بله خانمي من هم سيكل پانكچرم و هم سيكل انتقالهام با ال دي بود يك ماه ال دي قبل از پانكچر يا انتقال و بعد هم كه سيكلم شروع ميشد دوباره ال دي داشتم .

ربطی نداره.....  من تو هر دو با داریم رشد موهای دسست و پاهام کم شده حتی کچلی گرفتن.....  ...

ای جان عزیزم چه خوب، هر چی آدم رشد مو های دست و پاش کمتر بشه بهتر😀فقط موهای سرمون کچل نشه صلوات😂

سلام بچه ها شبتون بخیر.کسی هست همسرش زالو درمانی انجام داده باشه؟

گلم همسرمن چنددوره انجام داد ، کوچکترین تاثیری نداشت 

سلااام بر مامان 4قلوهااا رکورد شکن تاپیکمون💜💗💐..عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت تک تک جملات و وقتی که ...

خواهر خوبم  انشاله زندگیت به بهترین ها  رقم بخوره برات....

من کسی رو میشناسم رحم اجاره کرد اینجوری....رفت یکی از شهرستانهای اطراف شیراز تو یک روستایی از اونجا خانمی رو با شرایط خودش که دلش میخواست پیدا کرد و حتی نذاشت شوهرش جز یکیار اول اونو ببینه.....خودش هر ماه و بعضی وقتا دو هفته ای یکبار همه چیز میخرید و میبرد برا خانمه....خودش تنهای تنها میرفت.....حتی روز زایمان هم نزاشت شوهرش خانم رو ببینه.....

حتی یک ادرس هم به اون خانم نداد..یک واسطه هم برای خودش درست نکرد....خیلی خیلی رو همه چیز دقت کرد........که مبادا فردا روزی براش(بقول خودش میگفت برای بچم شاید من نباشم )اتفاقی رخ بده....

الان پسری 6 ساله دارن.....که تمام زندگی اینا رو نور داده.....

اینا رو گفتم که بدونی خدا راه گداشته پس خوب دقت کن اگر خواستی اون مسیر رو بری......

دعا میکنم تا اون موقع باردار بشی خودت

از روزی که من دیدم اکثر مامانی اینجا اینجور مثل شما بودن...  و باردار بودن

وای قربونت برم خدا از دهنت بشنوه الهی ، دلم شاد میشه این چیزهارو میشنوم

آخه من روز9 بیبی چک گذاشتم منفی شد

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
من عمل کردم عزیزم، بنظرم هر چی دکترت میگه به حرفش اعتماد کن، آویشنم من تو پریود خوردم، بازم از بچه ه ...

عزیزم شما لکه بینی داشتید ؟ 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام عزیزم دیروز مادرشوهرم اومد نتونستم برم ازمایش😣 اومدم دکتر سونوم کرد گفت ضخامتت ۱۳ و مشکوک به ...

وااای سارا جون انشالله هر چ خیره برات پیش بیاد..خب اون اخر کاریا تشکیل شده ساک.معلوم.نیس  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹