2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزیزم.1دونش کافیه ک دلتو شاد کنه 4تا خیلی هم خوبه..نگران نباش

خدا کنه حداقل همشون فریز بشن . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
چرا پکر یدونشم کافیه برای مامان شدنت .....خوشحال باش...انشاله همشون نینی میشن و فریز.... پس دوست گل ...

مرسی. اخه ۱۴ تا فولی داشتم همه ریزه میزه. هایپر شدم.  الان شنیدم اگه ال دی میخوردم یه دست میشدن . ازون ۱۴ تا ۷ تا تخمک شد . ۴ تا جنین. خدا کنه همه فریز شن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@aatrisa5128     سلام مهربون☘🍀 اول از همه دعا میکنم که هر جای این کره ی خاکی هستی،صحیح ...

سلااام بر مامان 4قلوهااا رکورد شکن تاپیکمون💜💗💐..عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت تک تک جملات و وقتی که گذاشتی خیلی ارزشمنده واسم.این چه حرفیه خیلی هم باعث دلگرمی حرفات مامان طلاا😙🌹

اول از همه برای خودت و 4 قلوها آرزوی سلامتی دارم امیدوارم به راحتی و همراه با دلخوشی طی کنی و به وقتش دردونه هات رو در آغوش بگیری...آمین🐣🐣🐣🐣
خب باید بگم که خیلی خیلی سخته تو این شرایط بتونم روحیه ام رو حفظ کنم...اما بیشترین دغدغه ذهنیم شده سلامتیم که اصلا باور نمیکنم اینطوری درگیر شده باشم..فقط از خدا میخوام که ریه ام مشکلی نداشته باشه دیگه این یکی واقعااا تو لیست هدف نبود نمیدونم چطو یهو سر و کله اش پیدا شد
اولین بار که پانکچر شدم با این دکتر 17 تا تخمک شدکه 14 تا جنین تشکیل شد و خب با دکتر نصر 6 تا تخمک 3 جنین...نمیدونم واقعااا فعلا که از دیشب ال دی شروع شد واسه قبل پانکچر حالا باید فکر کنم تصمیم سختیه

درباره رحم و...هم که اصلا نمیدونم کار درستی باشه؟؟چه جوری اعتماد کنم که داروهاشو درست مصرف کنه چه خوراکی هایی میخوره کجا میره و....کاش میشد 9 ماه پیش خودم باشه😆😆😆
فقط امیدوارم بتونم خودم کسی رو معرفی کنم اما خب واقعااا حواسم نبود که شاید نباید همو بشناسیم نمیدونم باید پرس و جو کنم...

در آخر باز هم ممنون بابت دعاهای ناب از طرف مامان خانوم 4 تا جوجه🌱🌱🌱🌱 و دوست خوب و صبورم😙😙😙😙

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام خانمای گل من امروز نهمین رود انتقالمه کی تست بزنم ،،،انشالله که بحق فاطمه زهرا همه مامان بشید،،نمیدونم چرا اصلا امید ندارم همش فکر میکتم منفی بشم،،،اصلا استرسم ندارم والا،،،سردر گمم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلااام بر مامان 4قلوهااا رکورد شکن تاپیکمون💜💗💐..عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت تک تک جملات و وقتی که ...

سلام. با کدوم دکتر ۱۴ تا جنین تشکیل شد؟ 

منم با دکتر نصر کلا ۴ تا جنین برام تشکیل شد. همش میگم کاش حرفش رو گوش نکرده بودم، مکمل و اینا میخوردم . 😔 یا شاید قبلش ال دی میخوردم بهتر بود. 

@ سارا1369  سارا1369#   چیشد خواهری؟

سلام عزیزم

دیروز مادرشوهرم اومد نتونستم برم ازمایش😣 اومدم دکتر سونوم کرد گفت ضخامتت ۱۳ و مشکوک به بارداری.بتا نوشت منتظرم جوابشو بده ازمایشگاه.یه ساعت دیگه جواب میاد.گفت بدون بتا نمیتونم دارو بدم.

هورمونام بهم ریخته وگرنه ساک بارداری رو میدید دیگه تو سونو 😀 فقط الکی فرستاد ازمایشگاه سوراخم کنه وگرنه که میدونم نیستم ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیز شما هم شکرخدا مثبت شدی؟ وای چقدرخوشحال شدم براتون . انشاالله همه به آرزوشون برسن

ممنونم عزیزم☘🍀🍃

بله به لطف خدا مثبت شدم ...

ان شاءالله خیلی زود برای سونو میرم😘😍❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلااام بر مامان 4قلوهااا رکورد شکن تاپیکمون💜💗💐..عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت تک تک جملات و وقتی که ...

عزیزم ممنونم برای دعای نابت☘🍀🍃

شک نکن بزودی قسمت خودت میشه مهربون😙😚

راستی در مورد ال دی.. من هم برای پانکچر هم انتقال ،سیکل قبلش ال دی داشتم☘

عزیزم ان شاءالله اگر تصمیم بر رحم اجاره شد بهترین فرد جلوت قرار میگیره🤗😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم از همسرم پرسیدم میگه که رباطی هست که رحم رو به یکی از استخوان های لگن متصل میکنه و اینکه خیلی ...

😘😘😘خيلي يييييي محبت كردي انشالله به زودي. با خبر بارداري دلت شاد بشه،،، همش ميترسيدم به خاطر اون فشار اينجوري شده،، پس اينكه سونو نوشته ضخيم شده يه آندومتريوزه مثل بقيه اندو ها،، موقع روزاي تخمك گذاري يه سه چهار روزي درد ميكنه بعدش خوب ميشه،، توكل ب خدا

واي اين دكتر خزعلي ايران نيست بديم عمل كنه متاسفانه به دكتراي ديگه خيلي براي جراحي اعتمادي ندارم

...
من هم سری اول خراش دادم ولی با برسی(هیستروسکوپی) یکی کرد که موضعی(کمر به پایین ) بی حس بودم  ا ...

شماخراش کردی حامله شدی؟دوستان پی آرپی چطوره؟هزینه اش هم چقدره تونتیجه چقدرتاثیرداره ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه هاااااااااا من لکه بینی دارم  امروز روز 13 انتقالم ، کسی بوده اینجوری باردار شده باشه؟ 

خیلی استرس دارم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
مرسی. اخه ۱۴ تا فولی داشتم همه ریزه میزه. هایپر شدم.  الان شنیدم اگه ال دی میخوردم یه دست میشدن ...

میشن ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم دیروز مادرشوهرم اومد نتونستم برم ازمایش😣 اومدم دکتر سونوم کرد گفت ضخامتت ۱۳ و مشکوک به ...

وای یییییییی    

چه ذوقی دارم من......

ایشاله بیایی بگی مثبتی.عزیزممممممم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانمای گل من امروز نهمین رود انتقالمه کی تست بزنم ،،،انشالله که بحق فاطمه زهرا همه مامان بشید،، ...

مثبت فکر کن روز 12 از بده...ایشاله مثبتی