2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
منم سه روز دیگه پانکچر دارم،فقط دوتا دونه کلونوفازول داده اخه تاثیر داره؟الان دیگه داره بیشتر میشه ن ...

به نظر من اگر بد بود دکتر نمیداد.....

بخور این کپسول خیلی زود اثر میکنه.....

من خودم موقع خارش دکتر بهم فلوکونازول میده واقعا عالیه...اما در مورد پانکچر و عفونت آنا نظر بده بهتره چون من با وجود عفونت دکتر برام ای یو ای کرد....

یا خانمی که با من بود و مثبت شد ماه قبل کل سال بقول خودش عفونت شدید با خارش داره و حتی با وجود عفونت شدید مثبت شد...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی فدات بشم.....  خیلی ناراحت شدم.....  عزیزم به نظرم قبل تغییر دکتر حتما آزهای تکمیلی ...

ممنون فداتشم

دکتری پیدا نمیگنم که برام آز ها رو بنویسه..آزملیشگاه هام یا بدون نسخه انجام نمیدن یا هزینشون سرسام آوره

دکتر خودم که کلا میگه برک سه تاسقط شد بعد بیا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بپرسم هزینت چه قدر برات تموم شده ؟ برای تخمک اهدایی چه قد تو نوبت موندی؟

من نوبت نبودم خودم بردم بهم دادن بمونی ۴یا۵سال تونوبت بایدباشی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
عزیزم خوب برا بارداری بعد سقط باید زمان داد فکر کنم از این نظرم عجله کردی..... 

نمیدونم تماسی که با مرکز گرفتم گفتن سومین پریود بعد از سقطت بیا..مهر ماه سقط داشتم که دی ماه رفتم برای انتقال

عزیزم منظورت چه قدر بعد انتقال؟  من هفته 14 ولی خوب خیلیا بودن زودتر دیدم قطع کرده دکترشون.... ...

من از هفته ۱۰ کم کردم هفته ۱۱ قطع کردم یک مقداری درد تو کمرم دارم نگرانم

ممنون فداتشم دکتری پیدا نمیگنم که برام آز ها رو بنویسه..آزملیشگاه هام یا بدون نسخه انجام نمیدن یا ه ...

بری پیش عمویی حتما مینویسه......باهاش حرف بزنی  و بگی لطفا چک کن که هزینه هام چند برابر نشه....دکتر خوبیه

یا دکتر روانفر متخصص زنان  کوچه 4 ملاصدرا برو باهاش حرف بزن حتما مینویسه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان. منم انتقال داشتم که متاسانه منفی شد. بار پنجم بوده.دکترم دکتر نصر بود تو گاندی.   ...

عزیزم همینکه امید داری یعنی بدون شک به بهترین شکل ممکن مامان میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هانا جون جنسیت نی نی جون مشخص شده؟ 😍من انقدر رشد مو های دست و پام کم شده همه میگن نی نی دخمله

ربطی نداره..... 

من تو هر دو با داریم رشد موهای دسست و پاهام کم شده حتی کچلی گرفتن..... 

خخخخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون فداتشم دکتری پیدا نمیگنم که برام آز ها رو بنویسه..آزملیشگاه هام یا بدون نسخه انجام نمیدن یا ه ...

واای بخدا من نمتونم.طرزفکر این دکترا رو درک.کنم یعنی چی برو سه بار سقط کردی بعد بیا..اخه مگه جسم و روح ادما از سرراه اومده...واقعا متاسفم واس علم.پزشکی ک.همچین کسایی اسم خودشون دکتر گذاشتن..خدا خودش هدایتشون کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من هم سری اول خراش دادم ولی با برسی(هیستروسکوپی) یکی کرد که موضعی(کمر به پایین ) بی حس بودم  ا ...

ممنون عزیزم..انشالله همچنین واس خودت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خييييلي ممنونم از پاسختون، انشالله به زوووودي باردار بشي دلت شاد شه،،، اونجا ممكنه به خاطر ضربه به ز ...

عزیزم از همسرم پرسیدم میگه که رباطی هست که رحم رو به یکی از استخوان های لگن متصل میکنه و اینکه خیلی در عمق هستش و به این راحتی اسیب نمیبینه و فقط ممکنه تو بارداری های سنگین یکم کش بیاد و حالت افتادگی پیدا کنه.