2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

بچه ها با انوکسان آسپرین هم میخورین ؟ خواهش میکنم جواب بدین من یه هفته پیش دکتر اسپرینمو قطع کرد 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
یه بار دیگه بتا بده اون مشخص میکنه

ممنونم که جواب دادی الان تو مطب دکتر نشستم منتظرم بیاد ببینم چی میگه 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پولیپ داشتم، دیگه همین باعث شد رحممو ببینه کامل خدا رو شکر، ولی گفت یکم رحمت کوچیکه باید تو بارداری ...

ببخشید پولیپ رحم داشتین 

آخه منم دارم گفتن باید بردارم سایزش ۸ میلی

ببخشید دم کرده آویشن خوبه 

بچه ها من آمپول گونال و ستروتایدو  اچ ام جی میزنم،قرص استرادیولم که میخورم خلاصه نمیدونم از کدومشونه ولی خیلی نفخ میکنم،دلمم پیچ میره بعضی وقتا،روم به دیفار شکمم همش کار میکنه،شماهاام اینطوری شدین؟طبیعیه؟چیکار کنم؟

بعد ترشحات تخمک گذاری دارم از جمعه،البته نمیدونم واقعا تخمک گذاریه یا نه فردا نوبت دارم به نظرتون طبیعیه این حالت؟

بچه ها با انوکسان آسپرین هم میخورین ؟ خواهش میکنم جواب بدین من یه هفته پیش دکتر اسپرینمو قطع کرد&nbs ...

به من ک انوکسا داد . گفت اسپرین رو قطع کن. البته من قبل از پانکچر قطع کردم بعدش فقط انوکسا داد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوستان کسی بعد از انتقال استرادیول را قطع کرده؟ کی قطع کردین؟ حالت‌هاتون عوض شد؟ اتفاق خاصی بعد از ق ...

عزیزم منظورت چه قدر بعد انتقال؟ 

من هفته 14 ولی خوب خیلیا بودن زودتر دیدم قطع کرده دکترشون..... 

من دقیق متوجه سوالت نشدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پارسال انجام دادم و ذخیرم۴۷/ بوده دیگه نرفتم، میترسم برم پایین تر اومده باشه

عزیزم ذخیرت اونقدرام کم نیست..... 

با ذخیره زیر یه دهم هم مامان میشن.... 

مهم داشتن سیکل مناسبه..... 

و گرفتن دز دارویی مناسب..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان. من امروز آمنیو شدم. اصلا درد نداشت فقط خداکنه  مشکلی  نداشته باشه نی نیم. التماس دعا دارم از همتون مهربونا..

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.