2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
اخه ایشون که معتقده فلان شخص با ivf هم قطعا نتیجه نمیگیره چطور بهش میگه برو طبیعی اقدام کن؟! بنظرت م ...

انشالله عزیزم والا ۴ساله بعد سقطم دارم تلاش میکنم ولی متاسفانه هیچ، 

درمورد دکتر نصرم والا نمیدونم چی بگم حداقل ناامیدم نکرد و من با گریه از مطبش نیومدم بیرون، بعد درمورد آی وی افم بهش گفتم گفتن من پولمو میگیرم و تخمک و اسپرمم و عذاب رفت ووآمدش با خودتونه من فقط نشستم پولمو میگیرم، ولی احتمالش ضعیفه برا شما وگرنه همین الان ای وی اف بخوای من انجام میدم و پولمو میگیرم، ولی میدونم احتمالش کمه،،، ب خاطر همین مردد شدم واسه ای وی اف

منتظر معجزه ام😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهرخ جان واقعا جا خوردم ازینکه سقط کردی به حق حضرت رقیه سال دیگه بچت بقلت باشه 

ممنون عزیزم انشالله

انشالله شما و بقیه باردارای تاپیک بارشون رو صحیح و سالم و به وقتش زمین بزارن

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....  ذخیرت چند بود؟

سلام عزیزم، ممنونم، ذخیرم پارسال همین موقع ها تو آزمایشگاه دکتررستمی شیراز انجام دادم۴۷/ بود، دیگه نرفتم انجام بدم

منتظر معجزه ام😍
ممنون عزیزم انشالله انشالله شما و بقیه باردارای تاپیک بارشون رو صحیح و سالم و به وقتش زمین بزارن

ببین من شیاف از جلو گذاشتم هر ۸ ساعت خوب شدم کاش توام اینکارو میکردی 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
کسی این اتفاق براش افتاده؟

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همینطوری بودم شهریور ماه هیچی نداشتم در صورتی که تیر ماه 5 تا تخمک داشتم که دو تاش جنین شد و خوب متاسفانه مثبت نشدم ببین من سه ماه داری ovooboost و کیو10 و deha خوردم و این ماه 10 تا تخمک داشتم البته کنارش دارهای دیگه هم ماه آخر استفاده کردم اصلا نگران نباش اگر تهران هستی با مشورت دکترت این دارو رو بگیر از داروخانه جمالزاده گرفتم 

ببین من شیاف از جلو گذاشتم هر ۸ ساعت خوب شدم کاش توام اینکارو میکردی 

لکه بینیم قطع شده بود کلا..دک سه روز بکد لک نداشتم..یهو انقباض شدید گرفتم ..بعد از چند ساعت بلند شدم از جام کله پایین تنم خیس شد از خون..

چطور بود اونجا؟ چقدر برای هر مرحله هزینه اش میشه؟

من دو سال پیش اونجا انجام داده بودم .دولتی یه بار پانکچرش برای زیر ۳۵ یا ۴۰ سال دقیقا یادم نیست فک کنم مجانی باشه. فقط هزینه داروها رو باید بدین که بیمه بیشترش رو میده. 

سلام بچه ها من رفتم سونوی واژینال جنینم بازم رشد نکرده بود حتی یک روز قلب هم نداشت شما ها که مثه مورد من زیاد دیدین به نظرتون امیدی هست یا بیشتر از این دل نبندم به جنینم 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همینطوری بودم شهریور ماه هیچی نداشتم در صورتی که تیر ماه 5 تا تخمک دا ...

من هم اووبوست و اینوفولیک و چند تا ویتامین دیگه استفاده میکردم