2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
آره سهیلا جون ،حدود ۱۲ ظهر دکتر ع ا ر ف ی انتقال داد 

ان شاالله 11بهمن،جشن مامان شدنت رمیگیریم                  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ... ممنون که به یادم بودید .. خیلی حالم خراب بود ..هست ..چون بعد قطع داروها دردهایی دا ...

عزیزم حرفام هیچ دردی رو دوا نمیکنه 😔خیلی ناراحت شدم نمیدونم واقعا چی بگم از خدا برات ارامش میخوام و ان شاالله بزودی بهترین رو نصیبت کنه 🤲🙏🏻🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهامي، عزززيزم ان شاالله بهترينها برات رقم بخوره دوست مهربونم    

تشکر دوست خوبم 😘❤️🌹ان شاالله خبر ننه شدنت رو بزودی بشنوم 🙏🏻🤲

الهام جون خیلی خوشحال شدم برات بحق پاکی دامن حضرت زهرا دلت شاد بشه و پر از نینی این ماه

ممنون خواهر بخاطر دعای نابت 🙏🏻اشک تو چشام جمع ان شاالله بحق مادر دوعالم دامن هممون سبز بشع 🙏🏻🍀☘️

الهام جوون بسلامتی پس. بقول خودت ننه شدنت نزدیکه    

ارههه عزیزم اگر خدا بخواد با خودم میارمشون ❤️😘باید بچسبن مثل چسب دوقلو راضی 😂😂😂😂😂

سلام دوستان ... ممنون که به یادم بودید .. خیلی حالم خراب بود ..هست ..چون بعد قطع داروها دردهایی دا ...

گلم به نظرم پردنیزلون باید از دوماه قبل میکرو بخوری، البته زیر نظر پزشک، بیا زیر نظر دکتر طرازی، تو بارداری هم سرم و پرد داشته باشی، امپول رقیق کننده هم خیلیا دوتا دارن با ا اس ا، برو زیر نظر دکتر طرازی، که دکتر انا بوده، جریان ها رو براش تعریف کن، بعد اگه ازمایش برات نوشت ازمایشگاه نیلو انجام بده که جوابش معتبر باشه، مکمل خوردن خیلی از دوستان از یه چهار ماه قبل شروع کردن، برای کیفیت تخمک، مثل اووبوست، کیوتن 100، رویال ژل، کلسیم، و...، بعضی وقتها نطفه ضعیفه، تو سایت مادران موفق ای وی اف، خیلیا چهار ماه قبل برای کیفیت تخمک پیاده روی کردن، و........ و اول و اخر خدا، اون بخواد میمونه، اگه نخواد نمیشه

تشکر دوست خوبم 😘❤️🌹ان شاالله خبر ننه شدنت رو بزودی بشنوم 🙏🏻🤲

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
متاسفانه من وزنم حتی یک گرم هم پایین نمیاد

سلام ثمين جون ، خوبي عزيز دلم ؟ خانمي ورزش پيلاتس رو حتما امتحان كن با اينكه ورزش تند و سختي نيست ولي روي كاهش وزن هم خيلي تاثير داره ، من كه فقط منتظرم دوباره شرايطم جور بشه و برم .

پردنیزلون در حد یکی دوماه فقط بدن رو کمی ایمنی رو میاره پایین که تو ای وی اف که یه جنین خارجی وارد رحم میشه، به عنوان جسم خارجی نبینش و دفعش نکنه، خیلی از دکترا برای همه قبل ای وی اف یه دوره مینویسن، البته بازم میگم برو طرازی جریان رو بهش بگو، ازمایش جدید برات بنویسه، چون ایمنی ها تا چند ماه بیشتر معتبر نیست