2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به خدا منم تقریبا یه سال اینطوری تخمکامو هدر دادن.....

منم انا جون با دهنم میگفتم خانم دکتر ذخیره ام پایینه اصلا گوش نمیدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون سلام حالت خوبه ؟ببین منم هیسترو شدم و برام خراش داد یه نمونه پولیپ داد و یه نمونه از دیواره ...

فدات خواهری بد نیستم برا منم خراش آندومتر داد به امید باردار شدن ولی اینبار کلا منفی شدم من نمیفهمم اون خراش رو برا چی داد اصلا وقتی قرار بود منفی شم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهام جان عزیزم خیلی خوشحال شدم که روز انتقال نی نی هاتون مشخص شد😍😍 به سلامتی و با دل خوش بغلشون ب ...

فدات عزیزم تشکر  بابت دعای قشنگت ان شاالله که همینطور باشه 😘😍التماس دعای فراوان دارم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بیین دکترا هم خدا نیستن که باید بتونه تو سونوگرافی و یا هیسترو پولیپ رو ببینه اما معمولا پولی ...

اوکی ممنون .من دفعه ی پیشم که 5سال پیش هیسترو شده بودم باز پولیپ داشتم و برداشتنش .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم گفتم که تجربه ندارم، یعنی واقعا حکم تجربه نداره چون بهترین سالهای عمرمو هدر داد و کلی تخمکم هد ...

آنا جان یه سوالی دارم مثلا روز سه شنبه انتقال دارم اونم ساعت ۸ صبح ولی داروی پروستروژن واژینال هست قبل انتقال بذارم یا بعدش چون دقیق معلوم نیست چه ساعتی خونه بیام 🥺

نه عزیزم  یکشنبه وقت دکتر دارم.ازمایش بدم برم پیشش دارو بگیرم.داره دوماه میشه 😣

ن ز د ی ک ی که نداشتی ؟ 

دارویی چیزی هم استفاده کردی ؟

عزیزم میشه تو همین سیکلی ک هیسترو شدم طبیعی باردار شد ؟ یعنی احتمالش هست ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فدات خواهری بد نیستم برا منم خراش آندومتر داد به امید باردار شدن ولی اینبار کلا منفی شدم من نمیفهمم ...

والا خراش  لامذهب رو خیلی ازش تعریف میکنن😂😂😂منم دادم حالا ببینیم خدا چی می‌خواد تو خدارو شکر جنین داری حالا به خودت زمان بده همه چی حل میشه خدا رو چه دیدی شاید طبیعی مامان شدی آرزوی قلبیمه❤️❤️

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
قربونت برم..آره الان جوابو گرفتم ۴۶۲۰ ‌شده الهی شکر

سلام خواهری.الهییییی شکر خدارو هزاربار شکر عزیزم.انشاالله صحیح و سالم بغلشون بگیری

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....