2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اخا به من امپول ازاد سازی هم داده نگران کیست نیستم امروز باز دوتا کلومیفن خوردم😢 به نظرتون اگه دو ...

مگه با سونو بهت آمپول تجویز نکرد خوب به من میگفت مثلا فردا بزن منم میزدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
من‌شنیده بودم‌تو‌سه ماه اول نباید اهن‌مصرف کرد ، نمی دونم‌درسته یا نه؟ ‌مثلا فمیبیون ۱ که  ...

من. سه ماه اول فمیبیون 1وپرگناگر برام نوشت 

الانم فمیبیون 2

دکتری که تو شهرم زیر نظرش هستم گفت حتما از ماه 4باید اهن بخوری 

فرفولیک نوشت که بهم نساخت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از هیسترو ضخامتتون بالا رفت و بهتر شد ؟

اره خدا رو شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
اره عزیزم شکر خدا همه چی خوب بود ولی حرفی از ضخامت نزد استرادیول روزی سه تا و پروستروژن از شنبه روزی ...

نگفتش ک کی بری برا انتفال ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب گلم شکرخدا حتما دیگه ضخامت خوب بودش ک پروژسترون داده . خدایا شکرت

هم خوشحالم هم ترس دارم هفته دیگه سه شنبه انتقال دارم 😔

دوشنبه که سونو شدم ضخامتم ۷:۹ بود الانم درد تخمدان دارم 🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم والا من دیدم تعداد در واحد حجم زده غ میلیون..... مورفوی یک مگه بده؟ عزیزم خیلیامون مورفومون ...

وای خداروشکر خیالم راحت شد کلی قر دادم امروز بلند بلند آهنگ میخوندم یه حرف مثبت خیلی تاثیر میذاره دیروزم به خاطر حرف مسئول آزمایشگاه  شوهرم بهم ریخته بود استرسو ناراحتیشو به منم منتقل کرد،مرسی از انرژی مثبتت😍

اینم مورفولوژیشو زده ۰ تا ۱،ولی خب اگه تعدادش زیاد شده باشه بازم خوبه حالا یکشنبه به دکتر طرازیم نشون میدم ببینم چی میگه 

هم خوشحالم هم ترس دارم هفته دیگه سه شنبه انتقال دارم 😔 دوشنبه که سونو شدم ضخامتم ۷:۹ بود الانم درد ...

عالیهههه بهتر از این نمیشه . ترسو ول کن . روز چند پری هستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
هم خوشحالم هم ترس دارم هفته دیگه سه شنبه انتقال دارم 😔 دوشنبه که سونو شدم ضخامتم ۷:۹ بود الانم درد ...

برا منم دعا کن ک مث خودت بشم

مگه با سونو بهت آمپول تجویز نکرد خوب به من میگفت مثلا فردا بزن منم میزدم

قضیه داره پیش دکترم سونو نکردم

اهان پس بهت نمیگفت فولیکولت چنده

من شنیدم باید ۱۸ تا ۲۰ باشه

ولی برای من ۱۲.۵ بود😔

السلام علی الحسین💖

سلام خانوما وقتتون بخير،ي سوال داشتم من دوقلوبارداربودم ك ي قل هماتوم داشت ورشد نكرد ازاون موقع تاهفته12لك بيني داشتم ولي دوهفته س ك لك نداشتم تاامروز ك بازم لك قهوه اي ديدم خطرناكه؟واژنمم گهگداري تيرميكشه

برا منم دعا کن ک مث خودت بشم

باورت میشه دیشب خیلی دلم گرفته بود سرنماز همینطوری بیادت  افتادم  از ته دلم برات دعا کردم ان شاالله روزی خودت بهترین ها عزیزم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸