2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
معلوم بود سفت بود و تو یه آبی بود و سفید شده بود

این هیسترو برا چ بودش چ داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

@هاانا   عزیزم شما که سیکلت نچرال بود واسه اندومترت چیکار کردی و واسه انتقال چه اقدام‌هایی کردی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی تجربه کلومیفن نداشته؟😢 فولیکول ۱۲ چطور؟

عزیزم متاسفم من فقط یازمه یالها پیش کلومفین میهوردم اما سونو نداشتم و فقط طبق برنامه گفته بودن ن ز د ی ک ی کنم حتی هاش سی جی هم نداده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این هیسترو برا چ بودش چ داشتی ؟

دکتر تشخیص داد واسه نامنظمی اندومتر و خراش دادن اون و برداشتن پولیپ تشخیصی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم سونوت خوب بود شکرخدا ؟؟

اره عزیزم شکر خدا همه چی خوب بود ولی حرفی از ضخامت نزد استرادیول روزی سه تا و پروستروژن از شنبه روزی دوتا دو شنبه سه تا اضافه میکنم گفت تا موقع ازمایش خون به هیچ وجع هیچ دارویی رو سرخود قطع نکنم باید استفاده بشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دکتر تشخیص داد واسه نامنظمی اندومتر و خراش دادن اون و برداشتن پولیپ تشخیصی 

شما آندومترتون چن بودش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم متاسفم من فقط یازمه یالها پیش کلومفین میهوردم اما سونو نداشتم و فقط طبق برنامه گفته بودن ن ز د ...

ممنون عزیزم

شما صبح گفتی تجربه نداری ممنونم ازت

گقتم شاید خانومهای دیگه مصرف کرده باشن

یا بهم بگن با فولیکول ۱۲ چیکار باید کرد

السلام علی الحسین💖
بچه ها کسی تجربه کلومیفن نداشته؟😢 فولیکول ۱۲ چطور؟

من کلومیفن خوردم روزی سه تا و یه کیست اندازه پرتقال گرفتم و با ال دی رفع شد و موقع کیست دلم داشت میترکید 

سلام. من پانکچر شدم. دعا کنید جنینهای گوگول مگولی خوب برام درست کنن. 😍👼👼👼👼👼👼👼

ان شالله جنین های تپل مپلی درست میشن توکل برخدا عزیزم 🤲🙏🏻

اره عزیزم شکر خدا همه چی خوب بود ولی حرفی از ضخامت نزد استرادیول روزی سه تا و پروستروژن از شنبه روزی ...

خوب گلم شکرخدا حتما دیگه ضخامت خوب بودش ک پروژسترون داده . خدایا شکرت

عزیزم والا من دیدم تعداد در واحد حجم زده غ میلیون..... مورفوی یک مگه بده؟ عزیزم خیلیامون مورفومون ...

انا جون من انتقال دارم و کم خونی هم دارم به نظرت قرص فیفول بخورم چون به دکتر گفتم کم خونی دارم جوابی نداد

من کلومیفن خوردم روزی سه تا و یه کیست اندازه پرتقال گرفتم و با ال دی رفع شد و موقع کیست دلم داشت میت ...

اخا به من امپول ازاد سازی هم داده نگران کیست نیستم

امروز باز دوتا کلومیفن خوردم😢

به نظرتون اگه دو روز دیگه آمپول بزنم خوبه؟ضخامتم ۸ و نیم بود مشکل فقط تخمک هست

السلام علی الحسین💖
شما آندومترتون چن بودش ؟ 

اونموقع یه جا ۵ و یه جا ۶و نیم

بعد دوساعت بیبی چک هاله انداخته قبول نیست😩

هوراااااااااا چقدر خوشحال شدم😍😍😍🤲🤲خدایا شکرت  ماهرخ هم مثل تو دیر هاله انداخت ولی ازمایشش مثبت بوذ