2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بعد دوساعت بیبی چک هاله انداخته قبول نیست😩

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام به همگی  آنا جون  وقتی دکترا میگن یه بند نخواب  مثلا روزی چند دقیقه تو خون ...

من‌شنیده بودم‌تو‌سه ماه اول نباید اهن‌مصرف کرد ، نمی دونم‌درسته یا نه؟ ‌مثلا فمیبیون ۱ که برا قبل بارداری تا سه ماه اول هست آهن‌نداره ولی فمیبیون ۲ آهن‌داره و‌از سه ماه دوم تجویز میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرتون آبان آز داده بود؟با مورفوی ۱ جواب داد؟خدا خیرت بده 

عزیزم ابن سینا، آبان هر دو....

البته آبان آز نداده انتقال داشتم که یادمه تو پرونده زده بود مورفو ۱ درصد....

یعنی نمونه ای که روز پانکچر گرفتن این بود مورفوش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعضیااااا..... اثر انگشت مخصوص به خودشون رو‌ دارن..... آرامش چه بدی داره که دنبال سوژه برای فکر و خی ...

همینو بگووووووو.....

روز ۷ به ندرت ممکنه بی بی خط بندازه.....

حالا چرا دنبال نوادر + نیستیم در عجبم والا؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد دوساعت بیبی چک هاله انداخته قبول نیست😩

چرا قبوله.....

خوبشم قبوله.....

ماهیرخ جون روز یازده انتقال بی بی زده بود بعد چهار ساعت هاله انداخته.....

حالا تو پدر این بی بی چکو در بیار.....

گلم مال شمام نمونه ک بردین فقط خون بود تو ظرف ؟؟

یکیش سفید بود یکیشم کمی خون داشت 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
من‌شنیده بودم‌تو‌سه ماه اول نباید اهن‌مصرف کرد ، نمی دونم‌درسته یا نه؟ ‌مثلا فمیبیون ۱ که  ...

عزیزم دوستانی که پرسیدن برا سه ماهه اول نیست معمولا.....

منم سر دخترم از ماه هفت نیاز شد.....

سر پسرم کلا نداشتم.....

چرا قبوله..... خوبشم قبوله..... ماهیرخ جون روز یازده انتقال بی بی زده بود بعد چهار ساعت هاله انداخ ...

انا جون کاربری هانا خانم چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
چرا قبوله..... خوبشم قبوله..... ماهیرخ جون روز یازده انتقال بی بی زده بود بعد چهار ساعت هاله انداخ ...

وای😂😂😂

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

انا جون کاربری هانا خانم چیه

بذار الان پیدا میکنم واست.....

@هاانا    

عزیزم اینه....

ممکنه روز ۹ انتقال بیبی چک نشون نده

عزیزم دلت 🥿🥿🥿🥿ازینا میخواد  خو معلومه که زوده الکی استرس بگیری خوبه  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منظورم بافت یا اینکه گوشت مانند بود ؟

معلوم بود سفت بود و تو یه آبی بود و سفید شده بود

بذار الان پیدا میکنم واست..... @هاانا     عزیزم اینه....

مرسی 😘