2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلفری چیه؟ یادمه یه بار دیگه هم پرسیدم ولی یادم رفته

سلفري آز خونه، كه دقيقتر از آزهاي خون غربالگريه و موارد بيشتري از ناهنجاريهاي جنين رو ميسنجه، هزينه اش حدود ٢ ميليون هستش. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
من دردم همراهشه..خدا کنه نی نی منم بمونه برام اگه بدونم برای اون مشکلی پیش نیومده سرم خورد همه دردار ...

خدا بزرگه.... انشالله بخیر میگذره

منم درد داشتم. اصلا همین درد باعث میشد خیلی بترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلفری چیه؟ یادمه یه بار دیگه هم پرسیدم ولی یادم رفته

عزیزم یه تست غربالگری با درجه اطمینان بالاتره.....

معمولا برا کسایی که ریسک داشتن یا اینکه به هر علتی دکترشون صلاح دونسته انجام میدن و سه تا سندرم رو بعلاوه جنسیت تعیین میکنه.....

منم سر پسرم با اینکه غربال اولم نرمال بود دکترم به خاطر سنم واسم نوشت.....

هزینش بالاست، برا من نیلو انجام دازم ۱۴۹۰ شد...

بعضی آزمایشگاها میفرستن خارج از ایران فکر کنم اونا گرونتر در میان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم تجربه های خیلی بدی داشتم برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم

عزیزم قرا نیست تکرار بشن.....

به تجربیات شیرینی که قراره موندگار بشن فکر کن فقط......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم ک لوبیا سبزو گوجه خوردین..از کجای سیکل خوردین..من روز دوم پری هستم الان...اخه اینا ک جفتش ...

عزیزم اولا قانونی نیست که حتما قبل انتقال گرمی بخورین.....

اگه طبعت سرده بهتره گرمی بخوری.....

اینام چون طبعشون سرده بهتره با مصلحشون بخوری.....

مثلا لوبیا سبزو با ادویه جات گرمش کن......

کنار گوجه هم میتونی چیزای گرمم بخوری که سردیشو بگیره.....

البته به نظرم تو هیچ کاری زیاده روی نکن.....

من اصلا درمورد گرید جنینا چیزی نمیدونم😒 ینی گونال باعث میشه علاوه بر تعداشون زیاد شه رشدشونگ میدهه ...

عزیزم بستگی به شرایط داره....

بعضیا با همون گونال هم تعدادشون میره بالا هم سایزشون. مثلا لاله جون فقط همین گونالو داشت.....

خدا بزرگه.... انشالله بخیر میگذره منم درد داشتم. اصلا همین درد باعث میشد خیلی بترسم

سلام عذر میخوام انقباضات .حالت کشیدگی هم داشت؟؟جیکار میکردی بر طرف میشد..مثلا من صبحا که بیدار میشم باید دولا دولا راه برم یا گاهی تو خواب پهلو به پهلو که میشم خیلیم رعایت میکنم ولی بازم فشار میاد و کشیده میشه

بچه ها تو رو خدا این آزمایشو ببینید سر در میارید؟واسه اسپرمه،والا من اولین باره میبینم آزمایشو اینجو ...

عزیزم این خوب آز اسپرم معمولیه ظاهرا....

تعدادشم زده پنج میلیون....

مورفو بین صفر و یک....

تحرک تند صفر و کندم بیست درصده.....

فکر کنم احتمالا اسپرمارو گلچین کردن براتون فریز کردن اینجا چیزی در این مورد نگفته فکر کنم.....

بچه ها تو رو خدا این آزمایشو ببینید سر در میارید؟واسه اسپرمه،والا من اولین باره میبینم آزمایشو اینجو ...

عزیزم به نظر شرایط انقدرا بد نمیاد....

با شرایط تو همین مایه ها من میکروم که جواب داد هیچ طبیعیم بعدش باردار شدم.....

احتمالا با بیوپسی هم اسپرمهای بهتری بشه گرفت.....

با امید به قضیه نگاه کتین.....

سلام دوستان.من امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته ولی هنوز پریود نشدم اصلا امکان نداشت همیشه ۲۶روزه پریود میشدم و وقتی لک میدیدم کم کم زیاد میشد تا پریود میشدم ولی این بار روز ۲۶ و۲۷ پریودم  لک دیدیم فکر کردم دارم پریود میشم ولی هنوز خبری نشده.امروز ۳۱روز شده به نظرتون امروز برم آزمایش بدم؟یا صبر کنم اگه پریود نشدم شنبه برم ازمایش بدم.به منی که پیشنهاد جنین اهدایی دادن احتمال بارداری اونم طبیعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

بهار جوون دارم آماده میشم برم کنجدا رو بیارم  فردا ساعت ۹ باید تحویلشون بگیرم😂😂

به سلامتی عزی م....

خدا له همرات.....

انشالله دو هفته دیگه با سند ممهور مادر شدنت خوشحالمون کنی.....

عزیزم گونال هم تعدادشونو زیاد می‌کنه هم سایزشونو در مورده گریدم من فقط می‌دونم جنینایه خوب گریدشون ...

يعني فقط a جنين خوب محسوب ميشه؟ ab چطوره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام آنا جون اگه یادتون باشه من تستم مثبت شد سونو هم رفتم هفته ششم که یک هفته کمتر نشون داد و از طرف ...

عزیزم شما بررسیهای تکمیلیو انجام دادی یا نه؟

عزیزم خوب برا شما هپارین رو ظاهرا بدون بررسی و جهت احتیاط تجویز کرده....

حالا فعلا تا هفته ۱۶ داری.....

تو این مدت میتونی اگه خیالت راحت نمیشه بحث ژنتیک غلظت خونو چک کنی ببینی چطوره.....

اگه ایجاب کرد ادامه میدی هپارینو نه که قطع میکنی.....

دوستان شما امپول ستروتاید رو دور ناف می زنین یا بازو؟ اصلا فرقی داره؟ داروخانه به من تاکید می ...

والا معمولا باز هست ولی بعضیا دور نافم زدن.....

من خودم به بازو زدم، یعنی خودم زدم سخت نگیر راحته زدنش.....

بچه ها من ميخام ي اعترافي كنم من كم آوردم امشب ب خدا گفتم اگه نميخاي بمونه زودتر تكليفمو معلوم كن ...

عزیزم میفهمت اما صبوری کن....

منم این روزای پر استرس رو گذروندم و تنها چاره فقط صبوریه.....